perience Resurrection Edition [Efsane Geri Dönüyor] 5800 v60.0.003

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
perience Resurrection Edition [Efsane Geri Dönüyor] 5800 v60.0.003
5800 İçin Hazırlanmış En Stabil Yazılımlardan Biri Olan Xperience,Yeni sürümü resurrection edition ile C6v41'leri unutturmak için geliyor.Yazılım Yılbaşı Hediyesi Olacak.Yayınlanma Tarihi Belli değil ama önümüzdeki hafta imkanım olmayacak.Resurrection'dan Görüntüler.Uygulamalar Klasörünü gösteren resimde tweaks ve screensnap sonradan kurulmuştur.QT,Python,Bağlantılar klasörleri yazılıma entegredir.

berkeren23

Üye
hadi hayırlısı ama olabildiğince hızlı bi cfw olsun fikrimce :)

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
ya allah rızası için bu temadaki ikonlar süper tema olarak varsa paylaşır mısınız lütfen

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
temanın ikonları değil.ikon paketine kendim ekledim :D

++ Xperience'ın hızını kuranlar bilir zaten :ehe:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bekliyoruz furkan kardeşim..
X6 için de yaparsan memnun oluruz

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
sırf ikon içinde flash atmak istemiyorum keşke tema olarakta olsaydı :dry:

birikar

birikar

Üye
hadı beklıyoruz

berkeren23

Üye
temanın ikonları değil.ikon paketine kendim ekledim :D

++ Xperience'ın hızını kuranlar bilir zaten :ehe:
bende onların içindeyim biliyorum :) ama simdi görselliğe önem vermişsin ya ramde azalma olur diye düşündüm o yüzden söyledim :)

berkeren23

Üye
ya furkan bi de bişey soracağım sana sen hani MHZ yi 602 ye çıkarıyorsun ya o göstermelik mi yoksa bi gerçekliği var mı

soner98

Üye
Eline Sağlık Çok Güzel Görünüyor :)

wertyuasd

wertyuasd

Üye
Speed Edition kullanıyorum ve gayet memnunum. Yeni sürümü sabırsızlıkla bekliyorum. Emeğine sağlık Furkan

Accort

Accort

Üye
güzel görünüyor ellerine sağlık bir sorum olacak bunu yükledikten sonra tekrar orjinale dönebilirmiyiz 5800 v60.0.003 kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim

serkan

Üye
Çok iyi bir fw'ye benziyor gerçekten, sabırla ve merakla bekliyorum.:) Üstadım bir de bu fw nin N8 ikonlusunu yaparsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim, kolay gelsin.

berkeren23

Üye
güzel görünüyor ellerine sağlık bir sorum olacak bunu yükledikten sonra tekrar orjinale dönebilirmiyiz 5800 v60.0.003 kullanıyorum şimdiden teşekkür ederim
evet dönebiliyorsun navifirmden orjinal dosyaları çek jafla flaşla :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi bir fw'ye benziyor gerçekten, sabırla ve merakla bekliyorum.:) Üstadım bir de bu fw nin N8 ikonlusunu yaparsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim ve çalışmalarında başarılar dilerim kardeşim, kolay gelsin.

n8 ikonlusu gelmeyecek malesef :D

elbette

CENNET-X13

CENNET-X13

Üye
O kadar tema abartılı olmuş. tek tema iyi olur.

sarigöz

Üye
güzel görünüyor emeğine sağlık tema çok hoş görünüyor

_gambit_

_gambit_

Üye
küçük q klavye olucak dimi yoksa sende mi kaldırıcaksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt