Paralel İthalat İle Ürün Aldınız Mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Paralel İthalat İle Ürün Aldınız Mı ?
Herkese Merhaba Hayırlı Forumlar Evet Başlıkta Belirttiğim Gibi '' Paralel İthalat '' Ürünü Alıp Kullananlar Var Mı Bu Ürünlerde Donanımsal Farklılıklar Var Mı Yoksa Aynı Kalite Mi Aynı Kalite Deniliyor Ama Bilmiyorum Telefon Alacagım Eğer Yorumlar Olumlu Olursa Bu Şekilde Alacagım Ve Al Dediginiz Yerler Var Mı MESAJ İle Yazabilirsiniz Teşekkürler

_ardaa

_ardaa

Üye
Ürün aynı üründür genelde sadece imei yetkili servislerde kayıtlı değildir, bir sorun olduğun da yetkili servis bakmaz cihaza, cihazı ithal eden firmaya götürmek zorundasındır, kvk gen-pa değil de x firmasını bulacaksın oraya götüreceksin.

Bende Note 2 almayı düşünüyordum öyle ama güvenemiyorum açıkçası, kvk lı cihazla arasında 300tl fark var.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben paralel ithalat s3 aldım. Kalite olarak aynısı fakat telefonum hoparlörü cızırtı yapmaya başladı. Telpa başarı vs kabul etmedi. Garanti kapsam dışı göründü. Kendi firmasına yolladım sorun giderilmedi. Toplam 3 kez yolladım hep yapıldı olarak geri gönderildi. Yazılımsal çözüm yapıldı hep sesini kıstılar vs. Yani sakın bulaşma derim.

l OnxD l

l OnxD l

Üye
    Konu Sahibi
Ben paralel ithalat s3 aldım. Kalite olarak aynısı fakat telefonum hoparlörü cızırtı yapmaya başladı. Telpa başarı vs kabul etmedi. Garanti kapsam dışı göründü. Kendi firmasına yolladım sorun giderilmedi. Toplam 3 kez yolladım hep yapıldı olarak geri gönderildi. Yazılımsal çözüm yapıldı hep sesini kıstılar vs. Yani sakın bulaşma derim.
bende s3 alacagim ama aynen guvenemiyorum

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bende s3 alacagim ama aynen guvenemiyorum
Tavsiye etmem ben çok uğraştım en sonunda müzikden soğudum. Sattım kurtuldum.
Tamam her telefon arıza verebilir ama bu kadar sorumsuz servis olmaz. Yolluyorum telefonun sesi kısılıp gelmiş.Cızırtı gitti ama bu sefer ses çıkmadı bida yolladım hoparlör değişti dedi yine eski cızırtı devam vs. En son öyle kaldı.

Üst Alt