Oyun Oyun Datalarını Hafıza Kartındayken Çalıştırmak - DirectoryBind ( Root Gerekli )

Sponsorlu Bağlantılar

ferdi ua

Üye
teşekkür iyi bir çalışma...

melihbursa

Üye
arkadaşlar dosyayı indirdim ama meta-ınf gibi dosyalar var
bunu nasıl kuracağız ki telefona?
apk dosyası olarak gelmesi gerekmiyor mu?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Apk olarak gelmesi gerekiyor?

scaner123

Üye
Kardeşim eline diline sağlık 10 numara oldu bu denedim çalışıyor sorunsuz umarım sorun çıkarmaz kapama açılmalarda filan sorun olursa yine sizlere danışırım tabi eyw..:)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
droidçi

droidçi

Üye
zaten sdcarddan çalıştırmıyor mu benm telim oyun dosyaları kadar hafıası yokki

esokmen

esokmen

Üye
Deneyecegim

kilicaslan17

Üye
Teşekkürler.Wonder stock romda sıkıntısız çalışıyordu.Şuan cm9 beta3 kullanıyorum.Teli yeniden başlatınca program sıfırlanıyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Konunun sonunda sürekli açık kalma yolunu da anlatmıştım kardeşim tekrar bi bak istersen :)

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Peki bir soru sormak istiyorum?
Benim tel Galaxy Wonder. Kendi hafızası 1.70 gb. Ancak kurmak istediğim oyun Nova3. Bundan büyük, yani telefon bomboş da olsa bu oyunu kuramam normal şartlarda. Sadece onun(NOVA3) apksını yüklesem ve sd kısmını direk external_sd'ye atsam, telefon hafızasında normalde NOVA3 oyununun kurulması gereken yere de yalnızca gereken isimle klasör açsam ve bahsettiğiniz işlemi yapsam işe yarar mı ?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Peki bir soru sormak istiyorum?
Benim tel Galaxy Wonder. Kendi hafızası 1.70 gb. Ancak kurmak istediğim oyun Nova3. Bundan büyük, yani telefon bomboş da olsa bu oyunu kuramam normal şartlarda. Sadece onun(NOVA3) apksını yüklesem ve sd kısmını direk external_sd'ye atsam, telefon hafızasında normalde NOVA3 oyununun kurulması gereken yere de yalnızca gereken isimle klasör açsam ve bahsettiğiniz işlemi yapsam işe yarar mı ?

Yarar kardeşim.

fb_5800

Üye
telefon açılıp kapanınca eski haline dönüyor var mı bunun bir çözümü?

herqelesaw02626

Üye
Kardeşim samsung galxy w 2.3.6 androıd ya çalışır mı pekı senın gosterdıgın jely icm ya o yuzden diyorum

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardese benim tel galaxy ace 2. Telefonumun hafizasi 4 gb fakat bana sistem belleginden 1gb yer kaliyo bu yuzden aspahlt 7 gibi bir oyununun datasini mumkun deil tel hafizasina indirmem. Bu yuzden telde olmadigi icin datasini bu program ile sd kartta calistiramam cunku tel hafizasinda olmadigi icin. Nasil yapcam lutfen yardim edermisin?

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
kardese benim tel galaxy ace 2. Telefonumun hafizasi 4 gb fakat bana sistem belleginden 1gb yer kaliyo bu yuzden aspahlt 7 gibi bir oyununun datasini mumkun deil tel hafizasina indirmem. Bu yuzden telde olmadigi icin datasini bu program ile sd kartta calistiramam cunku tel hafizasinda olmadigi icin. Nasil yapcam lutfen yardim edermisin?

Hafıza kartına data dosyalarını indirdikten sonra bu işlemleri uygulayarak sd kartta varmış gibi gösterebilirsin. Konuyu dikkatli oku ve aynen uygula. Yalnızca dosyalarını manuel şekilde indireceksin hafızan yeterli olmadığından.

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
peki manuel sekilde nasil indircem yardimci olabilirmisin lutfeeen... :S

[

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
Netten bulabilirsin. Ya da forumu araştır.

Üst Alt