wifi ile daha stabil çalışır.
evet 3g normalde yavas degıl zaten ben modem olarak kullanıyorm bazen ovı suıt den pc ye baglayarak bazen adsl den daha hızlı baglanıorm![]()

Aynen Türkcell 250 mb 14 TL...asıl mevzu zaten ınternet kullanmadan tv ızlemek. cunku bızım ulkede ınternet pahalı ben rusyada yasıyorum burda 13 tl ye bır ay lımıtsız ınternet alıyorsun telefonuna ama ulkemızde 8gb ınternet bı dunya para

Aynen Türkcell 250 mb 14 TL...![]()

Avea İstanbul'da/batı şehirlerinde iyidir ama, Ankara'da ve doğuya doğru hiç bir yerde doğru düzgün bir çekim gücü yok maalesef...
Türkcell pişmanlıktır avea ya geçtim kafam rahat![]()
Avea İstanbul'da/batı şehirlerinde iyidir ama, Ankara'da ve doğuya doğru hiç bir yerde doğru düzgün bir çekim gücü yok maalesef...

Yakın bir yer de baz istasyonu vardır, o yüzdendir...
abi valla benim evde Turkcell 3g çekmiyodu avea![]()

Yakın bir yer de baz istasyonu vardır, o yüzdendir...![]()

Peyki!valla şuan halkalıdayım abi burda da turkcell çekmiyordu 2g bile zar zor çekiyordu avea yine 3g çekiyor çekim kalitesinden tırsıyordum sıkıntı yaratmadı çok şükür![]()

Türkcell pişmanlıktır avea ya geçtim kafam rahat![]()

net lazım oldundada gunluk cepnet yapıom 1 tl ye yetıo
konuyla alakası oldu ama genelde hep bole gelısıor konular 
Ben çok iyi değil diye biliyordum ama öyleyse helal olsun...En doğuda -van- fena değil hem bizim evde 3g ful![]()