orjınal telefonlarda neden tv yok :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
evet ya wifi yada 3g . normal gprs kaldırmaz bunu.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
evet 3g normalde yavas degıl zaten ben modem olarak kullanıyorm bazen ovı suıt den pc ye baglayarak bazen adsl den daha hızlı baglanıorm :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
orjinal telefona televizyon koysalar zaten çabuk biten şarjı, tv kullandığında daha çabuk bitireceğiz ve şikayet edeceğiz, bu durumdan dolayı koymuyorlar bence

akinorta

Üye
bence tasarımı bozacağı için koymuyorlar. Bildiğim kadarı ile sadece Samsungun bir modelinde var Samsung Star TV diye...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 uygulamalarında uygulama adını tam olarak bilemeyeceğim ama televizyon izleme vardı .. Yani ICS alabilen her telefonda olur bence.. Ama şimdi Çin telefonlarından bahsedecek olursak onlar çok ayrı bir dünya :alkis

esatgelmedi

Üye
bence karasal yayınların sayısı azaldığı için pek kullanışlı olmaz. pek çok şehirde karasal (normal anten ile) yayın alabildiğiniz kanal sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. uydu yayınlarını almak için gerekli donanım ise telefonun tasarımı konusunda sıkıntı yaratır. dijital-karasal yayınlarla ilgili çalışmalar var. bazı şehirlerde pilot uygulama devam ediyor. o yaygınlaşırsa belki internet olmadan tv izleyebiliriz.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
asıl mevzu zaten ınternet kullanmadan tv ızlemek. cunku bızım ulkede ınternet pahalı ben rusyada yasıyorum burda 13 tl ye bır ay lımıtsız ınternet alıyorsun telefonuna ama ulkemızde 8gb ınternet bı dunya para

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
asıl mevzu zaten ınternet kullanmadan tv ızlemek. cunku bızım ulkede ınternet pahalı ben rusyada yasıyorum burda 13 tl ye bır ay lımıtsız ınternet alıyorsun telefonuna ama ulkemızde 8gb ınternet bı dunya para
Aynen Türkcell 250 mb 14 TL... :vur

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yakın bir yer de baz istasyonu vardır, o yüzdendir...:ehe

valla şuan halkalıdayım abi burda da turkcell çekmiyordu 2g bile zar zor çekiyordu avea yine 3g çekiyor çekim kalitesinden tırsıyordum sıkıntı yaratmadı çok şükür :ehe

SheFy

SheFy

Üye
symbian3 otg destekleyen kulaklik yapmisti nokia tv izlemek icin ama bi yayin destegi gerekliymis oda ulkemizde yokmus olsaydi kulaklikla tv izlemek mumkundu radyo dinlemk gibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
11 sene once turkcell kullanıordm ama bır durumdan dolayı yemın ettım ve asla bırdaha kullanmam.. 11 yıldır avea ve telsım kullanıorm son 1 senedır aveamda pek kullanmaz oldm sadece telsım kaldı 10 dakkası 2 kntr ken bu kampanyalar varken sabahlardık tlfnla konusmaktan aslında cok zararlı bısey.. artık telefonla sadece onemlı gorusmeler yapma dısında konusmuorm 12000 sms her derde deva oluo :) net lazım oldundada gunluk cepnet yapıom 1 tl ye yetıo :) konuyla alakası oldu ama genelde hep bole gelısıor konular :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt