Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
orjınal telefonlarda neden tv yok :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless
Üye
Konu Sahibi
orjınal telefonlarda neden tv yok :)
hep merak etmışımdır butun cın malı telefonların televızyonları var neden orjınal telefonlarda bu teknolojı yok
Dimi3
Üye
Ayrica butun cin mali teller hep cift hatli oluyor ancak normal tel firmalari tek tuk cift hatli tel cikartiyor, cok garip..
Ancak, konunun yeri yanlis gibi geldi bana..
matchless
Üye
Konu Sahibi
sımdı konu yanlıs yerde olabılır evet ama ben kısayolu yer ımlerıne dırek bu symbıan 3 u ekledm ıcın dıger konu bolumlerıne hıc bakmıyorm
OttomaN TigeR
Üye
Çinlilerin teknolojiyi yakalayamadılar henüz o yüzden. Daha telefona anten bile takamadılar.
matchless
Üye
Konu Sahibi
valla sımdı n8 kullanıyorm cın malı tv lerde oldugu gıbı televızyon uygulaması olsaydı cok guzel olurdu bence
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
anten sıkıntı çünkü ve tasarımı bozuyor ben 701 de harika bi şekilde tv izliyorum bu akşam leyla ile mecnun u izledim hatta
matchless
Üye
Konu Sahibi
ınternet uzerınden ızleyebılecegımız url gırme gereksınımı olmadan tv ızleme programı varmı şoyle arayuzu guzel bı program? aslında antensız guclu bı alıcı eklenebılır ıcıne anten kullanmdan tv yaynı alabılen bı parca ozaman tasarımda bozulmaz belkı ılerde yaparlar
Bluetooth uydu alicilari olsaydi keske, direkt telefondan baglanip izlerdik
matchless
Üye
Konu Sahibi
17 kb lık sıs uygulaması web tv dandık bısey degıldr umarım
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
forumdan bir arkadaş yaptı bir iki günde kullananlar memnun
Dimi3
Üye
Kesinlikle degil dostum. Yapan arkadasin eline saglik, bulabilecegin en iyi tv uygulamasi.. Internetteki kanal urllerini programa entegre etmis, o yuzden boyut da cok dusuk
matchless
Üye
Konu Sahibi
wıreles dan baglanmıyormu ? yukledım kanal lıstesı yuklenıyor dıyor 5 dakka oldu ama lıste cıkmadı wırelesden baglı nete suan telefon? mobıl verıdenmı baglanmam lazım acaba?
wıreles dan baglanmıyormu ? yukledım kanal lıstesı yuklenıyor dıyor 5 dakka oldu ama lıste cıkmadı wırelesden baglı nete suan telefon? mobıl verıdenmı baglanmam lazım acaba?
yoğunluktan olabilir daha sonra yine dene açılıyor
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
çalışması lazı wifila
matchless
Üye
Konu Sahibi
tamamdır sımdı yuklendı kanalllar ve sanırım calısmayan kanal yok gercekden guzelmıs.. hd kanallar ozellıkle goruntu gayet gusel umarım butun kanallarn hd lerı eklenır atv show star kanal d bunlarn hd lerı varmı bılmıorm ama
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
henüz yok sanırım a haber hd var o da programda var zaten indirmemiştim ben de kurdum şimdi gerçekten çok iyi mağazadan alırım bi ara arkadaşa destek için
OttomaN TigeR
Üye
wifi ile daha stabil çalışır.
ultraslan_66
Üye
orjinal tel yapan şirketler tv koyarlarsa telefona. çinliler patent davası açarlar kesin ( beyin bedava)