Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

kaptannova

Üye
daha dün yeni bir fw kurmuştum ki orjinal fw sevgim başladı... dolanırken bunu gördüm indiriyorum şimdi... yorumlara bakılırsa güzele benziyor... eline sağlık....

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan herkese teşekkürler arkadaşlar.

Pazar günü itibariyle artık Nokia 5800'dan feragat etmiş bulunmaktayım. Artık Android işletim sistemli bir telefon kullanıyorum.

Gene de fırsat buldukça yardımcı olmaya çalışırım.

Herkese teşekkürler tekrar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: battlecry

kaptannova

Üye
indirdim kurmayı başardım... gerçekten çok hızlı olmş... fakat web de 0.facebook.com a giremedim... veya baska bir siteye... bağlantı hatası verdi... kontrol ettim herşey normal fakat girmiyor...

yenisu

Üye
kardes elinesaglık güzel ama sadece zil seslerini değistirmek cok galeli yani rehberden tek tek müzikleri atamam gerekiyor öncekiler gibi sabit sectiğim sesi calmıyor hepsini tek tek atamam gerek dğer bir yolu yok mu?

mustafa

mustafa

Üye
kardes elinesaglık güzel ama sadece zil seslerini değistirmek cok galeli yani rehberden tek tek müzikleri atamam gerekiyor öncekiler gibi sabit sectiğim sesi calmıyor hepsini tek tek atamam gerek dğer bir yolu yok mu?

bu nasıl bir sorun yau :ehe

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
ya notlar yok diyorum neden görülmüyor :off: bi not programı veya flaş atmadan orjinal not programı yüklenebilirmi el yazısıyla not istemiyorum normal klavyeyle yazcam kaydetcem orjinal gibi bi yardım ya

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Nokianın orj. notları :

YAzılıma gömerek kullanırsanız daha iyi olur. Gerçi bir arkadaş deneyip çalışmadığını söylemişti ama siz gene de deneyin. Belki çalışır

--------------- Ekleme ---------------

Nokianın orj. notları :

YAzılıma gömerek kullanırsanız daha iyi olur. Gerçi bir arkadaş deneyip çalışmadığını söylemişti ama siz gene de deneyin. Belki çalışır

TheRock72

Üye

Core Dosyasından Silinenler :

• Varsayılan Bounce ve Racing Thunder oyunları silindi*İsteyenler ayrıca indirip kurabilir.
  • Çevrim içi paylaş silindi (medya bar'da artık Accel Switch var)
  • Hoş geldiniz silindi
  • My Nokia silindi
  • Hakkında silindi
  • Phone switch silindi
  • Operatör menü silindi
  • Çevirimiçi yardım silindi
  • Ovi haritalar silindi*Sadece haritalarsız sürümlerde
  • Ovi müzik silindi
  • Ovi snyc silindi
  • Not'lar silindi
  • Yardım silindi
  • Podcast silindi
  • Çevirici (Converter) silindi
  • Başlangıç ayarları silindi

çok iyi bir fw ye benziyor ama operatör menü silinmiş. mobile imza kullanıcısıyım ve operatör menü benim için çok önemli. bunu nasıl ekleyebilirim.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Nokianın orj. notları :

--------------- Ekleme ---------------

Nokianın orj. notları :

çalışmıyor bu önerebileceğin başka bişey yokmu :ah

FvZCgLyN

Üye
Kardeşim ellerine sağlık bi iki hata yapsamda kendimce sonunda yükledim mükemmel hızlı ama istediğim ev ekranlarına kavuşamadım bu Satio ekranı nasıl yapabilirim acaba bi bilgi verirsen sevinirim.

TheRock72

Üye
çok iyi bir fw ye benziyor ama operatör menü silinmiş. mobile imza kullanıcısıyım ve operatör menü benim için çok önemli. bunu nasıl ekleyebilirim.

hala soruma cevap alamadım yardım edecek biri yok mu

turbolog

Üye
Ben TrailBlazer yüklerken şu hatayı aldım ve artık yeni cfw yükleyemiyorum.

Error sending cmd data...
Error writing cmt...

nasıl çözebilirim? Daha önce yüklediğim cfw'ler de yüklenmiyor atık.

EDIT: Hallettim phoenix sağolsun orjinal fw'ye döndürdüm. JAF biraz sorunlu ya da ben JAF'ın eski sürümünü kullanıyorum ondan mı acaba bilemedim.

FvZCgLyN

Üye
Ben TrailBlazer yüklerken şu hatayı aldım ve artık yeni cfw yükleyemiyorum.

Error writing cmt...

nasıl çözebilirim? Daha önce yüklediğim cfw'ler de yüklenmiyor atık.

EDIT: Hallettim phoenix sağolsun orjinal fw'ye döndürdüm. JAF biraz sorunlu ya da ben JAF'ın eski sürümünü kullanıyorum ondan mı acaba bilemedim.

Kardeş sorununu kendi gördüğüm sorunlardan yönlendirerek çözmene yardımcı olayım. Jaf Phoenixten daha kolay aslında ilk önce nokianın kendi Fw lerini (Yani : RM-356_EMEA_52.0.007_v15.0_2) atarken attığı konumun adresini al yani şu şekilde olması gerekir.

C:\Program Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356

Daha sonra indirdiğin (Trailblazer Ortak Dosyalar) yazan rar klasörüne yukarda verdiğim. Explorer adresine çıkart.

Ondan sonra yükleyeceğin Fw dosyasını (Benim Yüklediğim :Trailblazer[v3.1.2] ) sen hangisine yükleyeceksen yine yukardaki Explorer adresine çıkart.

Daha sonra normal şekilde fw ni yükle sorununun çözüleceğini düşünüyorum. Ve telefonunu kapatmayı asla unutma.

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Operatör menü için diyebileceğim bir şey yok. Eğer birazcık yazılım işiyle uğraştıysanız, yani aşinalığınız varsa CFW Cleaner'ı açıp, hangi dosyaları sildiğini bulup, o dosyaları yazılıma geri koyabilirsiniz. Bu olay notlar ve diğer şeyler içinde geçerli.

Satio ev ekranı H.kartında, Trailblazer\Gizli\Widgets\ altındaki klasörlerlerden bulabilirsiniz.

Arkadaşlar tekrar hatırlatmamda fayda var. Artık Nokia 5800 kullanmıyorum. Android'li tele geçtim. Elimden geldiğince hatırladığım şeyler var olduğu sürece sizlere yardımcı olmaya çalışırım. ;)

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
boot ekranları gif ler çalışmıyor açılış kapanış bişi değişmedi ne yaptıysam

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış dosyalar ile yükleme yapmışsınızdır. Hepsi çalışıyor normalde. Farklı seçim yaptıysanız farkında olmadan orj. olanları yükler

amamamam

Üye
ya lütfen yardım ediiin telefonum n97 buna uyumlumudur yapsam olur mu

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
mustafa

mustafa

Üye
abi forum ne oldu yaa

Üst Alt