Emeginize sağlık
yalnız ben 3 kere yazıldıgı gibi yaptım tlf attım 3 de de orj v52 sürümü oldu acil yarım lütfen

elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş. Ama ben bunu bir türlü kuramıyorum yükleyince tlf açılmıyor sadece titriyor o kadar ekrana birşey gelmiyor tlf siyah modeli. Başka fw yüklüyorum sorun yok tekrar yüklüyorum yine olmuyor. Vermiş orjinal v52 dosyasını indirdim sonra v.3.2.2 yi indirdim olmuyor bunu düzeltmenin yöntemini söylermisiniz. Teşekküler
hocam notlar yok bunda bunu çözme şansımız var mı? Birde ndrive dahili bileşen hatası veriyor
) ndrive bileşen hatası vermemesi içinde pipssiz bi sürüm yüklemen lazım 
elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş. Ama ben bunu bir türlü kuramıyorum yükleyince tlf açılmıyor sadece titriyor o kadar ekrana birşey gelmiyor tlf siyah modeli. Başka fw yüklüyorum sorun yok tekrar yüklüyorum yine olmuyor. Vermiş orjinal v52 dosyasını indirdim sonra v.3.2.2 yi indirdim olmuyor bunu düzeltmenin yöntemini söylermisiniz. Teşekküler
evet jafla yapıyorum. euro 2 turkey balack seçiyorum ama sonuç yine aynı. mustfa arkadaşın söylediği gibi dosyaları indirdim değişiklik yaptım olmadı belki 50 defa flash attım olmuyoracaba phonex ile yapsam sorun ortadan kalkarmı. sorunun ne olduğunu çözemedim. gaiba jaf red dosyasını kuruyor
![]()
değişikliği hangi dosyada yaptın sadece rofsta demi ?
yok tüm dosyaları değiştirdim. En başta v52 orjinal fw indirdim kurdum daha sonra navifirmden black dosyasını indirdim hepsini rm-356 dosyasına attım üzerine yazdım. Sonra modifiyeli dosyayı klasöre kurdum değişiklikde yapıldı enson jafta black dosyasınıda seçtim kurulum bitiyor sorunsz yükleniyor ama tlf sadece titriyor başka bişey yok. Çok çeşitli fw yükledim sorun yaşadklarım oldu ama bunu çözemedim
dosyaları tek tek seç jafa sen göster
birde öyle deneyelim. Bu renk modeli rof3 te demi. Rof2 modifiye dosyası. Bu yükleme dosyalarını bir klasöre çıkarsam c6 fw yükler gibi cor, rof2 ve uda dosyasını kursam olurmu

50 defa tlf yeniden canlandırdım kurdum yine olay aynı. jafla tek tek tanıttım neler yaptım
malesf yine olmadı50 defa tlf yeniden canlandırdım kurdum yine olay aynı. jafla tek tek tanıttım neler yaptım
![]()
sen dosyalarda herhangi bir modlama değişikli vs yaptın mı hiç