Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

Ninjaemos

Ninjaemos

Üye
Mükemmel :D Tek Kelimeyle

okanbaba34

okanbaba34

Üye
Emeginize sağlık
yalnız ben 3 kere yazıldıgı gibi yaptım tlf attım 3 de de orj v52 sürümü oldu acil yarım lütfen

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
Emeginize sağlık
yalnız ben 3 kere yazıldıgı gibi yaptım tlf attım 3 de de orj v52 sürümü oldu acil yarım lütfen

dostum fw zaten orjinal v52 fw üzerine kurulu c6 değil v52 görünümünde olacak :oke:

aLp_X

Üye
hocam notlar yok bunda bunu çözme şansımız var mı? Birde ndrive dahili bileşen hatası veriyor

karizma2501

Üye
elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş. Ama ben bunu bir türlü kuramıyorum yükleyince tlf açılmıyor sadece titriyor o kadar ekrana birşey gelmiyor tlf siyah modeli. Başka fw yüklüyorum sorun yok tekrar yüklüyorum yine olmuyor. Vermiş orjinal v52 dosyasını indirdim sonra v.3.2.2 yi indirdim olmuyor bunu düzeltmenin yöntemini söylermisiniz. Teşekküler

mustafa

mustafa

Üye
elinize sağlık arkadaşlar güzel olmuş. Ama ben bunu bir türlü kuramıyorum yükleyince tlf açılmıyor sadece titriyor o kadar ekrana birşey gelmiyor tlf siyah modeli. Başka fw yüklüyorum sorun yok tekrar yüklüyorum yine olmuyor. Vermiş orjinal v52 dosyasını indirdim sonra v.3.2.2 yi indirdim olmuyor bunu düzeltmenin yöntemini söylermisiniz. Teşekküler

http://www.maxicep.com/showthread.php?t=461213&p=3219847&viewfull=1#post3219847

burda yazdığım şekilde dene.

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
hocam notlar yok bunda bunu çözme şansımız var mı? Birde ndrive dahili bileşen hatası veriyor

notlar yok fwceleanerle notları fw ye gömcen ( ben ne yaptıysam olmadı :ehe) ndrive bileşen hatası vermemesi içinde pipssiz bi sürüm yüklemen lazım :oke:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye

jafla yapıyosan büyük ihtimalle euro 2 turkey black seçmiyorsun

karizma2501

Üye
evet jafla yapıyorum. euro 2 turkey balack seçiyorum ama sonuç yine aynı. mustfa arkadaşın söylediği gibi dosyaları indirdim değişiklik yaptım olmadı belki 50 defa flash attım olmuyor:vur acaba phonex ile yapsam sorun ortadan kalkarmı. sorunun ne olduğunu çözemedim. gaiba jaf red dosyasını kuruyor:angry:

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
evet jafla yapıyorum. euro 2 turkey balack seçiyorum ama sonuç yine aynı. mustfa arkadaşın söylediği gibi dosyaları indirdim değişiklik yaptım olmadı belki 50 defa flash attım olmuyor:vur acaba phonex ile yapsam sorun ortadan kalkarmı. sorunun ne olduğunu çözemedim. gaiba jaf red dosyasını kuruyor:angry:

değişikliği hangi dosyada yaptın sadece rofsta demi ?

karizma2501

Üye

değişikliği hangi dosyada yaptın sadece rofsta demi ?

yok tüm dosyaları değiştirdim. En başta v52 orjinal fw indirdim kurdum daha sonra navifirmden black dosyasını indirdim hepsini rm-356 dosyasına attım üzerine yazdım. Sonra modifiyeli dosyayı klasöre kurdum değişiklikde yapıldı enson jafta black dosyasınıda seçtim kurulum bitiyor sorunsz yükleniyor ama tlf sadece titriyor başka bişey yok. Çok çeşitli fw yükledim sorun yaşadklarım oldu ama bunu çözemedim

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
yok tüm dosyaları değiştirdim. En başta v52 orjinal fw indirdim kurdum daha sonra navifirmden black dosyasını indirdim hepsini rm-356 dosyasına attım üzerine yazdım. Sonra modifiyeli dosyayı klasöre kurdum değişiklikde yapıldı enson jafta black dosyasınıda seçtim kurulum bitiyor sorunsz yükleniyor ama tlf sadece titriyor başka bişey yok. Çok çeşitli fw yükledim sorun yaşadklarım oldu ama bunu çözemedim

dosyaları tek tek seç jafa sen göster

karizma2501

Üye

dosyaları tek tek seç jafa sen göster

birde öyle deneyelim. Bu renk modeli rof3 te demi. Rof2 modifiye dosyası. Bu yükleme dosyalarını bir klasöre çıkarsam c6 fw yükler gibi cor, rof2 ve uda dosyasını kursam olurmu

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
güvercin

güvercin

Üye
ben tek tek jafa gösterip öle kurabildim diğer türlü olmadı bende.Ayrıca çok güzel olmuş eline sağlık sırf mesajları kilitleyebilmek için orjinale döndüm çünkü c6 mod da mesajları şifrelemede sorun var bi türlü çözen çıkmadı daha

Aleksandar

Aleksandar

Üye
eline sağlık kardeşim çok sağolasın...

usta2525

Üye
öncelikle ellerine saglık yükledim çok güzel olmuş ALLAH ne muradın varsa nasip etsin arkadaşım başarıların devamını dilerim

karizma2501

Üye

sen dosyalarda herhangi bir modlama değişikli vs yaptın mı hiç

Hayır yapmadım direk ne çıkıyorsa şifreyi girdim hepsini evet dedim herşeyi uyguladım ama yok. Herkez yüklüyorda ben neden yükleyemiyorum anlamadım. Ufak bir ayrıntıyı kaçırıyorum diye tlf modelini seçtim tüm dosyalar otomatik tanıtıldı sonra tek tek kendim tanıttım euro2 turkey black seçtim yine olmadı hata nerde bulamadım. Bu fw yüklemek istiyorum bana ayrıntılı olarak en baştan başlayarak neler yapacağımı anlatabilirmisin hatam nerde yapıyorum niye kurulmuyor bu fw. Teşekkürler

Üst Alt