Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

mustafa

mustafa

Üye
sebep ??

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Amacına ulaştığını düşündüğümüz için, paylaşacaklarımız da yerli yerine gittiği için, artık fazla angarya olmasın diye insanlara diye. Zaten hepi topu 30 kişiydik, aktif 3-5 kişi. Böylesi daha iyi oldu. :oke: Neyse, burada daha fazla uzatmayım. ÖM atmadık sonuçta değil mi ;)

• Beğen
Tepkiler: battlecry
ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
sideeffect helal sana senden sonra tsunami latino turbo r@simin fw si hepsini denedim yinede bunun gibisini bulamadım yine bunu geri yükledim harika bi fw eline sağlık bırakamıyorum bu fw yi :aha:

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Gule gule kullan kardesim. Sizleri memnun ediyorsa bende en cok ona memnun olurum
:oke:
iyi gunlerde kullan tekrar.

repac123

Üye
10 kez yukledım bugun tel acılmıyor orjınalını yukleyınce acılıyor sebebını bılen varmı herseyı harfıyen yaptım ama tıterıp olece kalıyor

c7q7

c7q7

Üye
Kullandığım en kral fw:aha: Teşekkürler sideeffect :oke: Bunun üstüne bikaç fw denedim ama TrailBlazer gibisi yok.

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Peki Yeni Çalışmalar Var mı sideffect333 ? Bu Konuda Aldın Başını Gittin Zaten.
Çalışmalarında Başarılar...

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Peki Yeni Çalışmalar Var mı sideffect333 ? Bu Konuda Aldın Başını Gittin Zaten.
Çalışmalarında Başarılar...

Eyvallah teşekkür ediyorum. Symbian olayında zaten ben son noktayı bu yazılımla koydum. Artık daha başka bir şey yok. Gönül isterdi ki daha çok uğraşayım, seviyordum uğraşmayı ama artık Android'e geçtim.:oke: Emektar 5800'ı mı bıraktım :bye2:

Eyup Mete

Eyup Mete

Üye
Eyvallah teşekkür ediyorum. Symbian olayında zaten ben son noktayı bu yazılımla koydum. Artık daha başka bir şey yok. Gönül isterdi ki daha çok uğraşayım, seviyordum uğraşmayı ama artık Android'e geçtim.:oke: Emektar 5800'ı mı bıraktım :bye2:

İşte Bu Bizim İçin Üzücü Bi Haber. Neyse Hayırlısı Olsun Bakalım.

Luaz.

Luaz.

Üye
bu pips ne işe yapıyor acaba ona göre indirmek istiyorumda

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
bu pips ne işe yapıyor acaba ona göre indirmek istiyorumda

pips bi işe yaramıyor ndrive diye bi navigasyon programı var onun çalışması için pipssiz olanı yüklemen gerek :oke:

• Beğen
Tepkiler: Luaz.
Luaz.

Luaz.

Üye
teşekkürler pipsiz olanı indiriyorum o zaman

escron

Üye
kardeşim öncelikle tebrikler çok hoş bir cfw yanlız 2 sorunum var
1. ovi mağaza yı açamıyorum
2. ise müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde hiç müzik dosyası bulamıyor halbuki telefonum müzik dolu
lütfen yardımcı olur musun

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
kardeşim öncelikle tebrikler çok hoş bir cfw yanlız 2 sorunum var
1. ovi mağaza yı açamıyorum
2. ise müzik çalarda kütüphaneyi yenilediğimde hiç müzik dosyası bulamıyor halbuki telefonum müzik dolu
lütfen yardımcı olur musun

1. cisi internetten ovi nin sitesine gir telefondan ordan ovi mağaza de ordan telefon için oviyi indir var ordan oviyi indir

2. cisi müziklerini e/sounds/music (müzik de olabilir ne varsa) onun içine atacaksın başka yerden okumaz

Escorn

Escorn

Üye
1. cisi internetten ovi nin sitesine gir telefondan ordan ovi mağaza de ordan telefon için oviyi indir var ordan oviyi indir

2. cisi müziklerini e/sounds/music (müzik de olabilir ne varsa) onun içine atacaksın başka yerden okumaz

çok teşekkürler yardımların için kutluyorum kusursuz bir fw olmus

filozofurkan

Üye
bende ev ekranına flash live ı seçtikten sonra bomboş beyaz bi görüntü var gitmiyor bunu nasıl halledebiliz şimdiden saol ?

filozofurkan

Üye
kullandığım en değişik hızlı boş RAM değeri yüksek fw lerden biri teşekkür ederim :)

cbas

Üye
arkadaslar ben bunu yüklemek istiyorumda hangi dosyayı nerden indirecez kaçtane dosya indirecez ilk sayfaya o kadar baktım bişey anlamadım biri bana yardıncı olabilirmi yol gösterebilirmi

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

omerfarukbaspin

Üye
şifresi nee

Üst Alt