Orj.TrailBlazer [v52-CORE EDIT][5-8-9HS][73,10 RAM][83,2 HAFIZA]

Sponsorlu Bağlantılar

bensenbiz

bensenbiz

Üye
dostum ne diyebilirimki? mukemmel olmus. ben 9 aydır 5800 kullanıyorum ve inan son 3 aydır cok korkuyodum hack yapmaktan. ya telefona bişi olursa diye. ama senin bu yazılımını okuyunca inan bi cesaret geldi. denedim. ve korkmama gerek yokmus oldukca rahat bi sekilde yukledim ki bu benim ilk denemem. cok sagol. hersey super oldu simdi. ellerine yuregine emegine saglı. yapacagın yeni fw lerde her turlu test surusune hazırım bunuda bildiririm tekrar tekrar cok cok sagol

alone45

alone45

Üye
arkadaşım ellerin dert görmesin kurdum sonunda gerçekten çok kaliteli olmuş hız süper ses kalitesi güzel dokunmatık hassasiyeti güzel sadece flash hsyi kullanınca telde bi tekleme oluyo o kadarda olsun gerçekten çok kaliteli bişey olmuş tebrik ve teşekkür ederim.

bensenbiz

bensenbiz

Üye
ayrıca bi sorum daha olacak. simdi bu auto installer ile yukledigimiz dosyaları telefonun kendi uygulama yoneticisinden kaldırabiliozmu?

alone45

alone45

Üye
bu fw nin ram ını beğendim ram yüksek ve benim için çok önemli ram c6 fw lerde ram çok düşük oluyor :aha: bunun tek eksiği c6 ev ekranı ve şu c6 fw lerinde siyah symbian^3 teması var onu nerden bulabilirim acaba şu tema:

:islik

arkadaşım bende arıyorum bu temayı bu temeya benzer bi tema var n8 white tema ama arka planı beyaz olduğu için çok göz yoruyor bu temayı bulun olupta paylaşırsa çok makbule geçer..

bensenbiz

bensenbiz

Üye
evet dostum ram olayı super su an 2 program acık ve ram miktarım 65 gosteriyo. ellerin dert gormesin artık hergun sana dua edicem. ayrıca su sertifikadan da bizi kurtardın ya allah ne muradın varsa versin

mustafa

mustafa

Üye
arkadaşım bende arıyorum bu temayı bu temeya benzer bi tema var n8 white tema ama arka planı beyaz olduğu için çok göz yoruyor bu temayı bulun olupta paylaşırsa çok makbule geçer..

dostum bekle senin için ekleyeceğim :oke:

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bi sorum daha olacak. simdi bu auto installer ile yukledigimiz dosyaları telefonun kendi uygulama yoneticisinden kaldırabiliozmu?

evet kaldırabilirsin arkadaşım :oke:

arkadaşım ellerin dert görmesin kurdum sonunda gerçekten çok kaliteli olmuş hız süper ses kalitesi güzel dokunmatık hassasiyeti güzel sadece flash hsyi kullanınca telde bi tekleme oluyo o kadarda olsun gerçekten çok kaliteli bişey olmuş tebrik ve teşekkür ederim.

hacım inanır mısın onun bu cfw ile ilgisi yok. en iyiyim en güzelim bir numaralı cfw benim ki diyenin cfw sinde de vardır. o olayı bilmiyorum ben 5hs olanı kullanıyorum ama daha önce o dediğini kullandığım için yorum yapabiliyorum :oke:

beyaz olan

siyah olan

alone45

alone45

Üye
dostum bekle senin için ekleyeceğim :oke:

--------------- Ekleme ------------
hacım inanır mısın onun bu cfw ile ilgisi yok. en iyiyim en güzelim bir numaralı cfw benim ki diyenin cfw sinde de vardır. o olayı bilmiyorum ben 5hs olanı kullanıyorum ama daha önce o dediğini kullandığım için yorum yapabiliyorum :oke:

beyaz olan

siyah olan

Dostum ne diyeyim ki şimdi sana allah senden razı olsun ne muradın varsa versin :)

bensenbiz

bensenbiz

Üye
dostum az once ovi suite bagladım guncelleme kısmında yeni telefon yazılımı var yazdı. bunun senle bi alakası yok dimi,bu nokiaın guncellemsi herhalde buyuk ihtimal v52dir o dimi. o yuzden guncellemedim. dogru yaptım dimi?

ya biliyorum cok soru soruyorum ama. ramblow'u actıgımda calısan 3 tane program gozukuyo mesela. bunlardan birisi mesajlar. mesajları kapattıgım halde yine aktif oluyo. bu nokia ile alakalı bi ozellikmi yoksa bu fw ile ilgili bi ozellikmi mesajların arka planda surekli calısıyo olması?

simdi ben fw yi kurdum ve bugun power mp3 kurdum ama hic bi yerde bulamadım hangi dizine kurdu acaaba?

ok buldum medya klasorune atmıs;) tek kelimeyle mukemmel ya

mustafa

mustafa

Üye
öyle arkadaşım. görüp görebileceğin en iyi cfw. bunu kullanıcılar söylüyor yapan değil !!

virgo2000

virgo2000

Üye
ben bunu dh den indirdim gerçekten emek harcanmış süper bi modlama ...

sideffect333

sideffect333

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar, iyi günlerde kullanın. :oke:

nesim123say

Üye
eline sağlık kardeşim herşey güzel ama notlar saat gibi bazı önemli işlemler kaldırmışsın bunlar sıkıntı yapıyor örnek bir telefonda en önemli olan notlar gibi notları yazacağım not menüsü yok tekrar düzenleme yaparsanız çok sevinirim herkese bol forumlar

HackerCelik

HackerCelik

Üye
denemek lazım telekkürler

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
maşallah çok güzel anlatım emeğine sağlık

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
eline sağlık kardeşim herşey güzel ama notlar saat gibi bazı önemli işlemler kaldırmışsın bunlar sıkıntı yapıyor örnek bir telefonda en önemli olan notlar gibi notları yazacağım not menüsü yok tekrar düzenleme yaparsanız çok sevinirim herkese bol forumlar

evet ya notlar yok etkin notlar neyse ama normal notlar da yok bişi yazıcam kaydedicem yapamıyorum bi program falan varmı bildiğiniz not programı

cilekes-03

cilekes-03

Üye
jaff order da searching for phone...notfound... diye uyarı alıyorum hep başka fw yüklerken olmuyodu neden kaynaklanıyo olabilir

giray38

giray38

Üye
MCU ya bastıgımda ilgili dosyayı goremiyor neden?

bensenbiz

bensenbiz

Üye
arkadaslar forumda sistem modifikasyon baslıgı niye gorulmuyo sakın o gozukmuyosa nasıl girdin demeyin bu sayfa zaten sık kullanılanlarda ekli

virgo2000

virgo2000

Üye
iyi modlmA

Üst Alt