guncelleme gelecektir yakinda. cin yeni yili mi ne etkinliklerini kaldirdilar sorunlar cikmasi normal. ordan aldigim gunluk gorevler hala duruyor birde bugun fml de lendoerlden tarayici dustu var mi aranizda guclu kuvvetli iki uc arkadas? su scanner gorevini bitirmemde yardim edecek
2 gündür Kahverengi ata binemiyorum ne zaman kullanmaya kalksam büyü hazır değil diyor ve kullanamıyorum. 46Lv oldum acaba 45lv den sonra bu ata binemiyor muyum??
onu bu sabah kestim onu bulmak zor degil ama beklemek cok zor. nadir kan yaratiklari 2-3 saatte bir cikiyorlar ve mekanda surekli birileri bekliyor. duvarina hepsini bulabilecegin bir link attim.
Gozyasi sahilinden cikmiyo dun talan ettim cunku ) keşiş için meslekte gereken malzemeleri nerden toplayacagimizi yada hangi malzemelerin gerektigini bilen var mi? keske bunu her meslek icin harita harita gosteren bi sistem bi site falan olsa..
Herhangi bir vpn uygulaması ile oyuna giriş yaptığınızda ya oyundan atar ya oyun donar ya da ban yersiniz. Eğer vpn kullanmıyorsanız arka planda çalışan şeylerden biri ile çakışıyordur. Ayrıca oyuna wifi ile girmenizi tavsiye ederim. Diğer netnlerle baya sorun cikartiyor.
Herhangi bir vpn uygulaması ile oyuna giriş yaptığınızda ya oyundan atar ya oyun donar ya da ban yersiniz. Eğer vpn kullanmıyorsanız arka planda çalışan şeylerden biri ile çakışıyordur. Ayrıca oyuna wifi ile girmenizi tavsiye ederim. Diğer netnlerle baya sorun cikartiyor.
ben 2 aydir vpn ile baglaniyorum. hicbir sorun yasamadom. (operatorlerin adil dedikleri baglantiyla oynanamiyor.) nadiren oyundan atiyor bu atma da son guncellemeden soonra basladi. senin sorunun ram den oluyordur. oyunda seceneklerden etkileri devre disi birak ve kullanissiz prolari sil biraz daha rahat oynarsin