Orange Tsunami Symbian^3 mod by Ethnic

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
Orange Tsunami Symbian^3 mod by Ethnic

Arkadalar uzun uğraşlar sonucu kendim için yaptıgım bu ev ekranı temasını sizinlede paylaşmak istedim.. bütün düzenlmeleri, Türkçeleştirme dahil cepten yaptiğım için baya bir uğraştırdı doğrusu.. yani işi inada bindirmesem bitiremiyecektim aslında.. neyse güzl bir çalışma çıktı ortaya. umarım sizde beğenirsiniz..
symbian^3 ev ekranı temasını yükledikten sonra ayarlar> ev ekrani teması > Sym^3 seçin ve daha önceden yüklü tsunami temasi varsa tam olarak temayı görebilmek için telefonu kapatip yeniden açın..
ayrıca ev ekrani temasıyla birlikte cok guzel bir symbian^3 temasida veriyorum.. ikisi brbirini cok güzel tamamliyor..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: dust61, lazuriberebiçi, ismailbahadır ve 18 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

lord_keles

lord_keles

Üye
indirme linkinde problem var galiba ben indiremedim???

dangerousyaso

dangerousyaso

Üye
C6 yüklü 5800'larda desteklemiyor sanırım. Tebrikler.

mesut öncel

mesut öncel

Üye
tşk ederim 5800da oldu

--------------- Ekleme ---------------

bunun duvar kagıdı gibi ful yapraklı teması yokmu ?

piretory

piretory

Üye
sertifika hatası veriyor

AYNA

AYNA

Üye
emeğine sağlık uğraşmışsın teşekkürler ama birşey sorucam yanlış anlama bunun öbürlerinden farkı nedir?
symbian 3 ün widgetlerine benzemiyor aynı orange teması sadece symbian 3 teması eklemişsin birde türkçeleştirmeler var..

Εthnic

Εthnic

Üye
emeğine sağlık uğraşmışsın teşekkürler ama birşey sorucam yanlış anlama bunun öbürlerinden farkı nedir?
symbian 3 ün widgetlerine benzemiyor aynı orange teması sadece symbian 3 teması eklemişsin birde türkçeleştirmeler var..

AYNNA arkadaşım keşke mumkun olsaydıda tsunami ev ekranını tıpkı n8 ev ekranı gibi yapabilseydim.. programın verdiği bazı ölçütler var.. onun dışına çıkamıyorsun.. benim yaptığım pronun bazi grafikleriyle oynamak.. mesela verdiğim resimdeki basit görünen değişikliği yapabilmek için doğru ölçutleri tutturmak açısından en az 20 defa yukleyip silmişimdir.. ve eğr temayı yükleyip kullandıysan ayrıntılarda bir sürü değişiklik olduğunu göreceksin.. orneğin verdiğim ev ekrani ile symbian temasını beraber kullndığında ikisi arasinda uyumluluğu göcksin..

AYNA

AYNA

Üye
Anladım kardeş çok teşekkürederim açıklaman için.Yani sonuçta elinden geldiğince uğraşmışsın ve bunu bizlerle paylaşmışsın sağolasın..tabi alttaki değişimi farkettim normalde orda 4 tane menu olurdu nokia'ya çevirmişsin.İndirip denicem..

mayadrom

Üye
sertifikalayıp kurmaya çalıştım ama güncelleştirme hatası dedi,ne yapmam gerek ??
önceden yüklü normal orange tsunami var,kaldırmalımıyım ??

teşekkürler...

n8 temasıyla birlikte süper oldu.emeğine sağlık..

delihikmet

delihikmet

Üye
Kardeş eline saglık harika bir ev ekranı olmuş ilk kez bir ev ekranını beğenip teşekkür etmek istedim çünki sadece imzalayıp bunu kurmak güzeldi

Εthnic

Εthnic

Üye
Anladım kardeş çok teşekkürederim açıklaman için.Yani sonuçta elinden geldiğince uğraşmışsın ve bunu bizlerle paylaşmışsın sağolasın..tabi alttaki değişimi farkettim normalde orda 4 tane menu olurdu nokia'ya çevirmişsin.İndirip denicem..
umarım beğnirsin..
sertifikalayıp kurmaya çalıştım ama güncelleştirme hatası dedi,ne yapmam gerek ??
önceden yüklü normal orange tsunami var,kaldırmalımıyım ??

teşekkürler...
evet öncekini silmen gerekiyor..
Kardeş eline saglık harika bir ev ekranı olmuş ilk kez bir ev ekranını beğenip teşekkür etmek istedim çünki sadece imzalayıp bunu kurmak güzeldi
rica edrim.. beğendine sevindim..

AYNA

AYNA

Üye
N8 temasının beyazı varsa ekleyebilir misin aynı temanın? menuye girince arka fon beyaz gri felan olanı.

AYNA

AYNA

Üye
Εthnic

Εthnic

Üye
iyi günlerde kullan...

higlift

higlift

Üye
dostum emeğine sağlık
i 8910 num bu uygulamalarla daha kullanılabilir oluyor...

Üst Alt