maalesef tekrar flashlamanız gerekiyor.O zaman da yüklemiş olduğunuz programlarınız silinecek.Özel-kişisel dosyalarınızın yedeğini bilgisayarınıza almayı unutmayın.Telefonun da ayarları ile birlikte pcsuite ile yedeğini alabilirsiniz;ama yeni flashtan sonra yeni urulum ve eski ayarlar arasında uyumsuzluk olabilr.arkadaslar ben bu yazilimi yukledim fakat ovi mapsin en son sürümü yüklenmiyor erişim yok diyor bunun sebebi sanırım bu open c++ gibi seylerden kaynaklanıyor en altta linklerde bunun cozumu verilmis sonradan gordum yukledikten sonra kendi programlarımı falan yüklemistim simdi o en alttaki dosyalarla tekrar flash mi atmam gerekiyor attigim zaman sonradan yükledigim programlarda gidermi?
arkadaşıma teşekkürler.maalesef tekrar flashlamanız gerekiyor.O zaman da yüklemiş olduğunuz programlarınız silinecek.Özel-kişisel dosyalarınızın yedeğini bilgisayarınıza almayı unutmayın.Telefonun da ayarları ile birlikte pcsuite ile yedeğini alabilirsiniz;ama yeni flashtan sonra yeni urulum ve eski ayarlar arasında uyumsuzluk olabilr.
Eğer tekrar flash atacaksanız ;bölümde konusunu açtığım 9 Home Screen Editionu da deneyebilirsiniz.
Not : CFW ' yi MaxiCep Forum'da paylaştığı için cd99arkadaşıma teşekkürler.
oncelikle verdigin cevap icin cok tesekkur ederim arkadasim.. simdi bi soru daha soracagim kusura bakmayin mesela ben onceki yedegimi almistim bunda bi sorun oldu diyelim onceki yedegimi yukledigim zaman ovi suite den tekrar eski haline dönüyormu telefonum yani herhangi bir firmwarenin yedegini alsam eski haline getirebilirmiyim hicbir sorun olmadan?

kardeş bu seçim a mı b mifatih kardeşin izniyle 25.06.2010 tarihli birinci sayfada bahs geçen a sürümü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fatih kardeşin izniyle 25.06.2010 tarihli birinci sayfada bahs geçen a sürümü
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

tesekkürler gayet basarılı fakat gelistiricilerden sadece pips i yükledi diyerleri icin dahili bilesen uyarısı veriyor
Ben uyguladım güzel fakat Galeri bölümü yok ana menüde sorun ne olabilir acaba