Orange Tsunami Ev ekranı teması Türkçe by Ferhattunch (güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

reductil

reductil

Üye
kardeş n 97 e olmazmı yükledim ama temalarda gözükmüyo ne yapmam lazım

b@d0

Üye
biri programı imzalayıp koyamaz mı?

FuNKyX5

FuNKyX5

Üye
sağolasın

unloved

unloved

Üye

ShEdAtS

Üye
unloved kardeş iyi güzel yapmışssın telefonuna temayı ama bizede anlatsanda yapabilsek bizde demi.

higlift

higlift

Üye
bende i 8910 dh war uyarmı banada denemeyi düşünüyorum rom paches + hacli tel.

mangdaşire

mangdaşire

Üye
sagol.helal size:D mobile 9dan ingilizce ve şeffaf olanı indirdim,içinde vodafone geldi ama işe yaramıyordu.onu sildim bunu kurdum,bunda inşallah vodafone gitmiştir dedim fakat gitmemiş.olsun bu haliylede gayet güzel.sagolun...

mayadrom

Üye
arkadaşlar sertifikalandırıp kurun,süper çalışıyor.emeğine sağlık.
yalnız bişey sorucam,bu orange ev ekranı olanı türkçeleştirmek mümkün mü acaba ???

alper0642

Üye
arkadaşlar lütfen bir bilen istediğimiz kısayolu nasıl ekleyebildiğimizi anlatabilirmi, mesela remblov, keylock gibi sonradan kurulan programları

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:tşk:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

emirr95

Üye
rica etsem bu sertifikalandırma olayını anlatırmısınız ? Yükleme sertifika hatası diyerek kesiliyo. cer.opda.cn ye girdim fakat inanın ne yapacağımı bilemedim :( yardımcı olursanız çok sevinirim. bu arada paylaşım süper ama kullanamıyorum bu yüzden. şimdiden sağolun

bu sitede yazıyor sertifikalndırma resimli bir şekilde :)

_xp_

Üye
Kardeşim eline sağlık ama benim telefonum ne hackli nede başka bişiy yüklü
singed de yapıorum ama

İstenen uygulama erişimine izin verilmedi dio

Ne yapmam lazım

Acil yardım

xefo7

Üye
arkadaşalr menünün üstündeki boş yere basılı tutuyorum simgelerin yerini değiştirmek ve silmek için uygulama oluyor ama yeni kısayol ekleyemiyoryum

SilentOne

SilentOne

Üye
bak orada ok işareti var orada baya simge var onları ev ekranının oraya sürüklüyon tmmdır

jakamo

jakamo

Üye
arkadaşalr menünün üstündeki boş yere basılı tutuyorum simgelerin yerini değiştirmek ve silmek için uygulama oluyor ama yeni kısayol ekleyemiyoryum

arkadaşım basılı tutma!!! menünün sağ üstüne sadece dokun hafifce basılı tutarsan ekranı düzenlemeye girer ..kısa bas o zaman kısayol ekleme çıkar bu cıkınca da ekranda hazır kısayollar var bunlara dokunduğunda ana ekrana eklenir eğer buradaki resimdeki gibi 2 sütunlu alt alta menüler yaratma istiyosan o çıkan ekrana sağ sol yap 3 ekran var yan yana orda add a shortcut çıkar buna bas ve seçmek istediğin kısayolu burdan seç sonra tamama bas şimdi dediğini yapabilirsin yani ekrana basılı tut ve istemediğin ve şekilsiz olanları kırmızı çarpılara basarak silebilirsin o zaman 2 sütunlu istediğin ekranı oluştuurursun

By_AkA

By_AkA

Üye
eyvallah kardeş

ssjfchn

Üye
Arkadaşım çok güzel paylaşım soğol.Yalnız benim bir sorum olacak bu ev ekranına farklı uygulamalarda eklemişsin nasıl yaptığını anlatırsan sevinirim.

security_07

security_07

Üye
dostum çok süper oldu paylaşım için tşklll emeğine sağlık

by_onemsiz

by_onemsiz

Üye
Herşey çok güzelde birader şunun bide signed olanını koysanız yapamıyoruz yahu

Üst Alt