GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

Sponsorlu Bağlantılar

rbg12

rbg12

Üye
bu işlemleri yaptığımda telefonum hackten tamamen kurtulacak mesela v60 gelse yükleye bilecekmiyim

cd99

Üye
    Konu Sahibi
rbg12 telefonu hacklemiş olman güncelleme almana engel degil mesala telefonu hackledın sonra dedınkı ben orjinal yazılımına donucem telefonunu NSU programıyla güncelle

rbg12

rbg12

Üye
saolasın :oke:

--------------- Ekleme ---------------

yanlız bir iki tane linkin çalışmıyor

ahmet meço

ahmet meço

Üye
çok güzel anlatmışsında hack dosyaları nerde?

TPLay

TPLay

Üye
çok güzel anlatmışsında hack dosyaları nerde?

ilk mesajın en altına bak :

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: voda.oratsu.v2b.8HS.rar
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: voda.oratsu.v2a.8HS.rar

bu dosyalardan hangisi uygunsa onu indir.

suat__2006

suat__2006

Üye
son modife bumu? şimdi yükleyeceğim ama sitede bir sürü modife var. hangisini tavsiye edersiniz. telin kullanışlı olmasını ve görsellik olmasını istiyorum. şuanki sürümüm v50. orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum. şimdiden tşk ler....

mkryvz

mkryvz

Üye
telin kullanışlı olmasını ve görsellik olmasını istiyorum. şuanki sürümüm v50. orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum. şimdiden tşk ler....
Bence oldukça başarılı bir modifiye, eğer beğenmezsen asıl orjinal yazılımı yüklersin, yada kendi modifikasyonunu yapabilirsin ;)

reccina

reccina

Üye
Öncelikle emeğinize sağlık çok kullanışlı ve güzel bir çalışma olmuş.

son modife bumu? şimdi yükleyeceğim ama sitede bir sürü modife var. hangisini tavsiye edersiniz. telin kullanışlı olmasını ve görsellik olmasını istiyorum. şuanki sürümüm v50. orjinalliğinin fazla bozulmasını istemiyorum. şimdiden tşk ler....

Modifiyelerden istediğini seçmekte özgürsün dostum ama bi kaçını denedim şuan içlerinden en iyisi bu gibi görünüyor. Bence bunu dene tema olarakta pizero - pure gold kullan, muhteşem ve normalde ücretli bir tema ama bu sitede mevcut. ;)

rainman244

Üye
Maps güncellemesi ile ilgili bir gelişme olacak mı? güncelleme maps yerleşik olduğu için başarısız oluyor.

turkofatih

Üye
arkadaşlar ben daha önce başka bir hack doayasım attım tlf ama şimdi bunu yüklemek istiyorum bilgisayarda kurulu jaf ve rm 356 programlaRI VAR onları silip bu yenilerinimi yüklemem gerek yoksa sadece modifiye doslayarını mı indirip bilgisayara atıp jaf la yazmalımıyım birde linklerdeki yıldızları kaldırın dio nasıl olucak anlamadım yani

meosenturc

meosenturc

Üye
ben de başka bir fw kurdum buna geçmek istiyorum ama hafıza kartındaki tüm programların, oyunların gitmesi olayı sinir bozucu onların kurulu tutarak bu işi halletmenin bir yolu yok değil mi?

mkryvz

mkryvz

Üye
ben de başka bir fw kurdum buna geçmek istiyorum ama hafıza kartındaki tüm programların, oyunların gitmesi olayı sinir bozucu onların kurulu tutarak bu işi halletmenin bir yolu yok değil mi?
Bilgisayarına format atınca ne olduğunu biliyorsun ;)
iki işlem arasında çokta bir fark yok anlayacağın.

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
saol

ridona

ridona

Üye
hacı Allah senden razi gelsin çok sağlam olmuş hakikaten yüklediğim en iyi yazılım bu tekrar ellerine sağlık

cd99

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullanın

serkan234

Üye
bu yazi cikiyor jaf ta sebebi nedir acaba soylenilenlerin hepsinii yapmama ragmen Error reading phone init data... yaziyor

SANSLI38

Üye
Kardeş emeğinize sağlık kuralı 15 dakika oldu ama bayıldım tek kelime ile süper olmuş..

nenizvarkuzum

Üye
Yardımcı olacak biri aranıyor, yukarıda (ilk sayfa) cd99 arkadaşın anlattığı herşeyi aynen yaptım(ya da öyle yaptığımı sanıyorum). Fakat son onay(You have to selected flash) bölümüne EVET dedikten sonra bir pebcere çıkıyor , pencerenin solunda kırmızı çarpı işareti ve yanında şu yazı(WARNING!!!WARNING!!!WARNING!!! can't make ımei backup using pm field 208!!!Continue?) ve altta da...Evet-Hayır. Onay bekliyor. Problem nedir? Neyi yanlış yapıyorum?
Yardımlarınız için teşekkürler.

SANSLI38

Üye
aynısını bendede dedi o yazıya evet diyeceksin ve hemen ardından telin açma dugmesıne kısa süreli bas flash a baslıyo

telefonu hackladıkten sonra sis dosyası yuleyemiyorum nasıl yukleyecegim yardımcı olursanız sevınırım

f@tih.

f@tih.

Üye
aynısını bendede dedi o yazıya evet diyeceksin ve hemen ardından telin açma dugmesıne kısa süreli bas flash a baslıyo

telefonu hackladıkten sonra sis dosyası yuleyemiyorum nasıl yukleyecegim yardımcı olursanız sevınırım
sis dosyası yuleyemiyorum,derken aldığınız hata nedir?RomPatcher+ yüklenip çalıştığından emin misiniz?
Vereceğiniz cevaba göre yardımcı olayım.

Üst Alt