[Ekim 2010] tsunami v3.1 5800 XM v51 (Omnia Topbar-Voda-Orange-Oratsu-9Hs)MOD-HACK CFW

Sponsorlu Bağlantılar

ANGTEARCHER

ANGTEARCHER

Üye
özel mesajlarını kontrol etsene kardeş..

Baktım Hocam Ekledim Sizi.

--------------- Ekleme ---------------

Nokia Ovi Suite Kullanıyorum Fakat Telefona Hiçbir Şekilde Uygulama Oyun Program vs. Kuramıyorum Nedendir Acep?

ANGTEARCHER

ANGTEARCHER

Üye
kotukoylu Telefona Hiç Bir Şekilde Program Oyun Yükleyemiyorum Nokia Ovi Suite Kurulu Pc'de Sorun Neden Kaynaklanıyor Olabilir Yardımcı Olur musun?

o.basar86

o.basar86

Üye
Hocam yazılımınız çok başarılı ancak şöyle bir sıkıntım var. Video merkezinden Video izlerken ilk saniyelerde çok fazla kasma oluyor, sonrasında telefon düzeliyor. her video izleyişimde böyle oluyor. Bunu düzeltebilmenin bir yöntemi var mıdır ? Saygılar..

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu Telefona Hiç Bir Şekilde Program Oyun Yükleyemiyorum Nokia Ovi Suite Kurulu Pc'de Sorun Neden Kaynaklanıyor Olabilir Yardımcı Olur musun?

dostum tele kabloyla atıp kursan daha kolay olmaz mı?

Hocam yazılımınız çok başarılı ancak şöyle bir sıkıntım var. Video merkezinden Video izlerken ilk saniyelerde çok fazla kasma oluyor, sonrasında telefon düzeliyor. her video izleyişimde böyle oluyor. Bunu düzeltebilmenin bir yöntemi var mıdır ? Saygılar..
ilk etapta ağınızın hızına göre videonun izlenebilmesi için biraz kasılma olabilir...
bu izlediğiniz video serverı ve ağ hızınızla ilgili bir durum...
youtube dan video seyret ya da google dan öyle dene?(web browser aracılığıyla)

o.basar86

o.basar86

Üye

dostum tele kabloyla atıp kursan daha kolay olmaz mı?

ilk etapta ağınızın hızına göre videonun izlenebilmesi için biraz kasılma olabilir...
bu izlediğiniz video serverı ve ağ hızınızla ilgili bir durum...
youtube dan video seyret ya da google dan öyle dene?(web browser aracılığıyla)

Kastım o değildi usta. Telefonumdaki mevcut videoları izlerken bu durum zuhur ediyor. Diğer fw lerde bu sıkıntıyı yaşamıyorum bir tek tsunami'de geldi başıma :(

baho038

Üye
ya şu setup.rar dosyasını acilen yenilermisiniz?

cilekes-03

cilekes-03

Üye
!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar telefonuma bu cfw yi yükledikten sonra telefona uygulama kurarken sorun yaşıyorum güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diye uyarı alıyorum rom patcher deki yamaları aktif edip öyle kurmaya çalışıyorum bu seferde dosya bozuk diye uyarı alıyorum yardım edermisinizz :(((( !!!!!!!!!!!!!!

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar telefonuma bu cfw yi yükledikten sonra telefona uygulama kurarken sorun yaşıyorum güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diye uyarı alıyorum rom patcher deki yamaları aktif edip öyle kurmaya çalışıyorum bu seferde dosya bozuk diye uyarı alıyorum yardım edermisinizz :(((( !!!!!!!!!!!!!!
dostum eğer düzgün bir biçimde yükleme yapsaydın bu şekilde bir sorunla karşılazmazdın...
büyük ihtimalle fw dosyalarını karıştırdın...yüklemeni yenile...
kendine daha fazla çile çektirme çilekeş arkadaşım :D

_porquerogue_

_porquerogue_

Üye

Arkadaşlar Böyle bi hata ile karsı karsıyayım Bir türlü yapamadım 2 saatir ugrasıyorum herseyı denedım bı turlu olmadı.

Use İNİ tıklıyorum Ordan RM-356 Nokia 5800D-1 secıyorum fakat ordaki product codu bir turlü cıkmıyor .

Klosor dizinleri tamemen dogru tarıf edıldıgı giibi.

Bi yardımcı olabılırsenız sevinirim acil bi şekılde. :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Böyle bi hata ile karsı karsıyayım Bir türlü yapamadım 2 saatir ugrasıyorum herseyı denedım bı turlu olmadı.

Use İNİ tıklıyorum Ordan RM-356 Nokia 5800D-1 secıyorum fakat ordaki product codu bir turlü cıkmıyor .

Klosor dizinleri tamemen dogru tarıf edıldıgı giibi.

Bi yardımcı olabılırsenız sevinirim acil bi şekılde. :hmmm

Tamam ben Sorunu Çözdum Fakat cFW de Şöyle bi sorun Gördum bılmıyorum sızdede oluyormu .

Örnegın telefonu genelden sessız e alırken SysAP: Özellık Desteklenmiyor Hatası Veriyor Ama sessiz e gecıyor telefon sadece Orda Tercıh edılen Sessiz Yazması gerekırken boyle bı hata yazısı cıkıyor. :hmmm

15carter09

Üye
arkadaslar bende hiçbir program görünmüyor sadece ev ekranı temaları var okadar... eure 2 turkey navi sectim herseyi eksiksiz yaptım nerde hata yapıorum... uygulamalarda sadece fabrika cıkıs zımbırtıları var.. 30 a yakın program gömülü geldiği halde bende 1 tane bile uygulama yok yardım edebilirmisiniz ustalar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bende hiçbir program görünmüyor sadece ev ekranı temaları var okadar... eure 2 turkey navi sectim herseyi eksiksiz yaptım nerde hata yapıorum... uygulamalarda sadece fabrika cıkıs zımbırtıları var.. 30 a yakın program gömülü geldiği halde bende 1 tane bile uygulama yok yardım edebilirmisiniz ustalar
navi değil red seçecektin güzel kardeşim :D

15carter09

Üye
kotukoylu kardesim eger ordaysan bişi sorcam.baska fw lerde BB5 sayfasında '' factory settings'' ve ''normal mod '' secilmezdi.bunda neden işaretlenio??? bilgi amaclı bi soru ukalalıktan deil aman haa yanlıs anlama ustam :)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardesim eger ordaysan bişi sorcam.baska fw lerde BB5 sayfasında '' factory settings'' ve ''normal mod '' secilmezdi.bunda neden işaretlenio??? bilgi amaclı bi soru ukalalıktan deil aman haa yanlıs anlama ustam :)
est. format olarak böyle alıştım...anlatımımda bu yönde oldu :D
şakası bi yana özellikle factory format gerekli bana göre... özellikle
uda dosyası yükleniyor.onun etkilerini en aza indirmek için!

15carter09

Üye
AHH AHH.. bukadar emege tabiiki saygımız sonsuz amaaaaa...bence herkesin yapabilecegi seyleri burada anlatsak ve herkes kendi FW sini yapsa nasıl olur.örnegin ben yapabilsem;
- bana 2-3 tema ,2 ev ekranı yeter (( 15-20 TANE TEMA VE EV EKRANI KURUNCA TELFON HAFIZASI KÜÇÜLMÜYOMU NDEN HERKES BUKADAR COK KOYUYO??? ))
-iç menüde kaydedici,hesaplama,dönüştür,yer,saat,notlar,real player gibi iconları görmesemde olur bunları GEREKSİZ adında bi klasöre gömerdim
-hatta hesaplama,dönüştür,kaydedici,setting wizard,v merkezi,aktarma,yazılım güncelleme,yardım hatta web browser gibi gömülü uygulamaları direk cıkarırdım hatta E-posta, Quickoffice, Dönüştür, Zip Manager, Adobe

PDF, Mesaj okuyucu, Arama, Podcasting, Çevrimiçi paylaşım, Sett. Wizard, Ovi Senk., Aksesuar kurulumu, MyNokia, Drawing. (bunları tamamen kaldırmak sorun yaratırmı bilmiyorum ustalar cevaplarsa iyi olur)
-ingilizce ve türkce hariç diger tüm dilleri silerdim..güzel T9 sözlükler gömerdim (yazım dili ingilizce olmus önemli degil)
-hack sistemini gömerdim (open for all,rompatcher vs...).. elle istenildiginde kurulabilir program gömmeye gerek yok sürekli yeni versiyonları cıkıo zaten sadece herkesin bilmediği ama cok kullanıslı programlar

önerilmesi yeterlidir bence
- kamera sesi kapatma,scrol hızlandırma,kamera kalitesi iyilestrme,önbellegi E: tasıma,my nokia baslangıc mesajını kapatma,dokunma kontrolleri iyileştirmesi,ekran dönüşü hızlandırması,ilk acılıs sistem belleği

artımı,tema efekti koymazdım,yan dönüş hızını artırma,FOTA rezarvasyon kapatılma,Wi-fi ve GPS sinyalinin güçlendirilmesi gibi sistemi daha hızlı ve kaliteli hale getirecek sistem ayarları yapardım
-PİL ÖMRÜ İÇİN YAPILABİ,LECEK BİŞİ VARSA İYİ OLURDU...1-2 gün arası sarj gitse iyi olur bence....

SÖYLEMEK İSTEDİĞİM SEY SU;performansı cok cok etkilemicek sekilde (örnegin max 85mb ise FW sonrası 70-73mb civarında olmalıdır) hem güzel görünüm hem kullanımı ve keyfi üst seviyede bir FW hazırlamak

istiyorum.. cok fazla anlamadıgım için belk cok absurt bişi istiyoda olabilirim ACEMİYİM beni mazur görün. HERKESİN EMEĞİNE saygım oldugu için benim düşüncelerime saygı dymanızı diliyorum HOSCAKALIN.....

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar ben bunu yükledim ama eski orijinal haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

mesuttoprak

mesuttoprak

Üye
alpme

alpme

Üye
kotuloylu arkadaşımı tebrik ediyorum kim ne sorarsa sorsun ilgileniyor ve konusuna sahip çıkıyor :tşk:
burada ayrıca bir tebrik cfw için eline sağlık teşekkürler :tşk:

Erman_

Erman_

Üye
Tekrar bu yazılıma geri döndüm henüz T9 u düzgün C6 Fw bulamadığım için. Kötü köylü bu C6 nın sözlüğünün içine 5800 dan import edilemez mi sözlük? Bi edilse aslında, süper oalcak. Teşekkür butonu nu unutmadım ama, birde buradan yazayım. Şimdiye kadar kullandığım FW lerin arasında en iyisi diyebilirim. Teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar bu yazılıma geri döndüm henüz T9 u düzgün C6 Fw bulamadığım için. Kötü köylü bu C6 nın sözlüğünün içine 5800 dan import edilemez mi sözlük? Bi edilse aslında, süper oalcak. Teşekkür butonu nu unutmadım ama, birde buradan yazayım. Şimdiye kadar kullandığım FW lerin arasında en iyisi diyebilirim. Teşekkürler.
arkadaşım o c6 sözlüğü olmaz olsun nasıl berbat bi sistemdir açıkcası insanı telden soğutuyor...
ama bazı yeniliklerde eski avantajları götürüyor.....

Erman_

Erman_

Üye
Orası öyle Suphi bey kardeşim, peki bu samsung ev temasına ekstra widget nereden bulabiliriz? Ayrıca bu widgetlerin biraz kalitesi düşük görünüor. Flash tabanlımıdır bilmem ama, görüntü kalitesi biraz kötü mesela analog saatte. Azıcık güzel görünse. :) SPB yi kurdum üstüne, onu kullanıyorum FW ye diyecek bişey yok, gayet başarılı olmuş ellerine sağlık.

Üst Alt