ANGTEARCHER
Üye
özel mesajlarını kontrol etsene kardeş..
Baktım Hocam Ekledim Sizi.
--------------- Ekleme ---------------
Nokia Ovi Suite Kullanıyorum Fakat Telefona Hiçbir Şekilde Uygulama Oyun Program vs. Kuramıyorum Nedendir Acep?
özel mesajlarını kontrol etsene kardeş..
kotukoylu Telefona Hiç Bir Şekilde Program Oyun Yükleyemiyorum Nokia Ovi Suite Kurulu Pc'de Sorun Neden Kaynaklanıyor Olabilir Yardımcı Olur musun?
ilk etapta ağınızın hızına göre videonun izlenebilmesi için biraz kasılma olabilir...Hocam yazılımınız çok başarılı ancak şöyle bir sıkıntım var. Video merkezinden Video izlerken ilk saniyelerde çok fazla kasma oluyor, sonrasında telefon düzeliyor. her video izleyişimde böyle oluyor. Bunu düzeltebilmenin bir yöntemi var mıdır ? Saygılar..
dostum tele kabloyla atıp kursan daha kolay olmaz mı?
ilk etapta ağınızın hızına göre videonun izlenebilmesi için biraz kasılma olabilir...
bu izlediğiniz video serverı ve ağ hızınızla ilgili bir durum...
youtube dan video seyret ya da google dan öyle dene?(web browser aracılığıyla)

((( !!!!!!!!!!!!!!dostum eğer düzgün bir biçimde yükleme yapsaydın bu şekilde bir sorunla karşılazmazdın...!!!!!!!!!!!!!arkadaşlar telefonuma bu cfw yi yükledikten sonra telefona uygulama kurarken sorun yaşıyorum güvenilmeyen sağlayıcıdan alınan korumalı nesne yüklenemez diye uyarı alıyorum rom patcher deki yamaları aktif edip öyle kurmaya çalışıyorum bu seferde dosya bozuk diye uyarı alıyorum yardım edermisinizz((( !!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar Böyle bi hata ile karsı karsıyayım Bir türlü yapamadım 2 saatir ugrasıyorum herseyı denedım bı turlu olmadı.
Use İNİ tıklıyorum Ordan RM-356 Nokia 5800D-1 secıyorum fakat ordaki product codu bir turlü cıkmıyor .
Klosor dizinleri tamemen dogru tarıf edıldıgı giibi.
Bi yardımcı olabılırsenız sevinirim acil bi şekılde.![]()

navi değil red seçecektin güzel kardeşimarkadaslar bende hiçbir program görünmüyor sadece ev ekranı temaları var okadar... eure 2 turkey navi sectim herseyi eksiksiz yaptım nerde hata yapıorum... uygulamalarda sadece fabrika cıkıs zımbırtıları var.. 30 a yakın program gömülü geldiği halde bende 1 tane bile uygulama yok yardım edebilirmisiniz ustalar

est. format olarak böyle alıştım...anlatımımda bu yönde oldukotukoylu kardesim eger ordaysan bişi sorcam.baska fw lerde BB5 sayfasında '' factory settings'' ve ''normal mod '' secilmezdi.bunda neden işaretlenio??? bilgi amaclı bi soru ukalalıktan deil aman haa yanlıs anlama ustam![]()

Bunu yüklediğin yöntemi kullanarak orjinal v51 dosyalarını yükleyebilirsin.Arkadaşlar ben bunu yükledim ama eski orijinal haline getirmek istiyorum nasıl yapabilirim?

arkadaşım o c6 sözlüğü olmaz olsun nasıl berbat bi sistemdir açıkcası insanı telden soğutuyor...Tekrar bu yazılıma geri döndüm henüz T9 u düzgün C6 Fw bulamadığım için. Kötü köylü bu C6 nın sözlüğünün içine 5800 dan import edilemez mi sözlük? Bi edilse aslında, süper oalcak. Teşekkür butonu nu unutmadım ama, birde buradan yazayım. Şimdiye kadar kullandığım FW lerin arasında en iyisi diyebilirim. Teşekkürler.
SPB yi kurdum üstüne, onu kullanıyorum FW ye diyecek bişey yok, gayet başarılı olmuş ellerine sağlık.