asdas6
Üye
Optimus Black kalitesiz mi? ÖNEMLİ KARŞILAŞTIRMALAR!!
Nokia n8 almıştım ama güneş ışığında arama gelirken ekranın kapanma sorunu olduğu için ayıplı maldan iade ettim. şimdi tekrar bir telefon alacağım, aynı fiyat aralığında
tekrar bir n8 alabilirim
iphone 3gs aynı fiyata gelmiş, o olabilir
ya da optimus black alabilirim ama bu telefonla ilgili bazı sorularım var:
1- plastikten yapıldığı için bana sağlam değil gibi geliyor? n8 ve iphone çelik+aliminyum kasa ama bu bildiğin plastik?
2- ekranı gorilla glass değil ve çizilmeye müsait
3- her ne kadar nova ekran iyi bir şey olarak adlandırılsa da madem bu kadar iyi, lg neden başka hiç bir modelinde kullanmadı da tekrar amoled'e döndü?
4- sar değeri aşırı yüksek
5- turkcell uygulamaları, garanti kapsamından çıkmadan bunlardan kurtulamama ve radyo açamama
6- videonun pc de basık olması (ben foto ve videoya önem veren biriym)
7- sesin son seviyede cızırtılı çıkması
8- şarzının çabuk bitmesi
9- androd 2.2 kullanması - rakipleri 2.3 de iken
10- aynı fiyattaki neo 8 mp, n8 12 mp kamera iken bunun 5 olması
bu sorularımı cevaplayan olursa sevinirim. benim için kamera, video kalitesi, film seyredebilmek, ekranın güzelliği, ve cihazın dayanıklılığı önemli. optimus black güzel bir cihaz gibi ama sağlam değil glaiba
tekrar bir n8 alabilirim
iphone 3gs aynı fiyata gelmiş, o olabilir
ya da optimus black alabilirim ama bu telefonla ilgili bazı sorularım var:
1- plastikten yapıldığı için bana sağlam değil gibi geliyor? n8 ve iphone çelik+aliminyum kasa ama bu bildiğin plastik?
2- ekranı gorilla glass değil ve çizilmeye müsait
3- her ne kadar nova ekran iyi bir şey olarak adlandırılsa da madem bu kadar iyi, lg neden başka hiç bir modelinde kullanmadı da tekrar amoled'e döndü?
4- sar değeri aşırı yüksek
5- turkcell uygulamaları, garanti kapsamından çıkmadan bunlardan kurtulamama ve radyo açamama
6- videonun pc de basık olması (ben foto ve videoya önem veren biriym)
7- sesin son seviyede cızırtılı çıkması
8- şarzının çabuk bitmesi
9- androd 2.2 kullanması - rakipleri 2.3 de iken
10- aynı fiyattaki neo 8 mp, n8 12 mp kamera iken bunun 5 olması
bu sorularımı cevaplayan olursa sevinirim. benim için kamera, video kalitesi, film seyredebilmek, ekranın güzelliği, ve cihazın dayanıklılığı önemli. optimus black güzel bir cihaz gibi ama sağlam değil glaiba

Alacaksanız ve içiniz rahat olmasını istiyorsanız tabi ki bir ekran koruyucu alın.