Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Koca bir makaleyi saatlerce yaz ondan sonra çalışmayı kaydetmeden Chrome çalışmayı durdurdu uyarısı al görürüm en iyi mi değil mi?

Genel manada konuştum hocam surf için chrome daki hız harika bence , tamam virüs felan alıyor ama opera kadar sorun çıkarmıyor en azından yok sertifikadır yok yavaş bağlantıdır 2 yılda opera kullandım az çok biliyorum :/
Abi benim bilgisayar çok gelişmiş değil laptop. Alette chrome ile 6 sekme açınca klasik mavi ekran geliyor orijinal win7 ile. Kendi öyle geldi sistem ama 4gb ram pentium t4400 işlemci kaldıramıyor o kadar yükü:D Chrome iyi diyenlere duyurulur. Açın ce ardından kaynak izleyicisinden veya görev yöneticisinden ram ve cpu kullanımına bakın tavan yapıyor :D
Abi o dediğin başıma geldi birçok kez. Adama çok sağlam koyuyor, geçiriyor yani. :ehe İçime oturmuşluğu var. Sırf o sinirle bilgisayarı fırlatıyordum. :D Kaç defa yazmaktan vazgeçtim silindi diye. Sıkıntılı bir durum. :(

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

4 GB i3 ile kaç sekme açmamı istersen ss alır gönderirim ? :sirit:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer gif özelliği yoksa berbat olur android de mini sürüm flash olmaması data için güzel birsey . Ama hareketli gif olmaması sitelere üyelik ve giriş olmuyor rezillik yani .

SheFy

SheFy

Üye
Minisi geldiyse. Mobile sürümü de gelir

Rainesto

Rainesto

Üye
Bana hiç mail gelmedi sadece onaylama

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ecnyz123

Üye
Arkadaşlar beta olarak yayınlandı mı ?

dakamon

dakamon

Üye
Daha değil

SKrby

SKrby

Üye
Opera candır

emz

emz

Üye
Çok uzamadı mı bu link verme işleri ???

csll

csll

Üye
Çok uzamadı mı bu link verme işleri ???

Wp nin her zaman ki hali :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Böyle bir saçmalık varmış mağazada:

Geri bilidirim yapacaklarmış Microsoft'a sonuçu göreceğiz, geliştiricinin çakallığı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap

Geri bilidirim yapacaklarmış Microsoft'a sonuçu göreceğiz, geliştiricinin çakallığı olabilir.

Sahte bir uygulama bu :) Çok belli zaten .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Direk şikayet edin. Kaldırılır mağazadan.

dakamon

dakamon

Üye
Direk şikayet edin. Kaldırılır mağazadan.
Hemen bastım şikayeti. Bir yerde okumuştum MS bu tarz çöp diye tabir edilen çoğu uygulamaya savaş açmış mağazadan temizleyecekmiş. Yani adam gitmiş tample run oyunu şeklinde uygulama yapmış ama uygulamayı açınca temple run hakkında bilgi veriyor oda öyle sıradan kafasına göre yazmış bu tarz uygulamaları silecekmiş. Ne akdar doğru göreceğiz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hemen bastım şikayeti. Bir yerde okumuştum MS bu tarz çöp diye tabir edilen çoğu uygulamaya savaş açmış mağazadan temizleyecekmiş. Yani adam gitmiş tample run oyunu şeklinde uygulama yapmış ama uygulamayı açınca temple run hakkında bilgi veriyor oda öyle sıradan kafasına göre yazmış bu tarz uygulamaları silecekmiş. Ne akdar doğru göreceğiz.
Ben haberini yapmıştım. 1500 uygulama silinmiş bile. Logo, isim gibi kullanıcıyı kandırmaya yönelik uygulamalara izin verilmeyecek yeni mağaza protokolünde

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, suyunsesi, byibo ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
Ben haberini yapmıştım. 1500 uygulama silinmiş bile. Logo, isim gibi kullanıcıyı kandırmaya yönelik uygulamalara izin verilmeyecek yeni mağaza protokolünde
Çok iyi olmuş bi kalitesi olmalı yani.

SKrby

SKrby

Üye
Beyler hazır mağazadan konu açılmışken bende mağazada aşşaağa kadar gidince bi yerden sonra gerisi gelmiyor yardım pls

SKrby

SKrby

Üye
Bende yeni yeni kullanmaya başladım daha bir ay oldu acaba bu kadar uygulama mı var diye

Üst Alt