Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar arada kaynadı benim yorumum ama ie tabanlı mı olacak bilginiz var mı :)

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar arada kaynadı benim yorumum ama ie tabanlı mı olacak bilginiz var mı :)

Opera nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama başta microsoft var tabi belli olmaz bir kaç saat içerisinde link gelirse şayet öğrenmiş olacağız hep beraber

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ihsan.snmz
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Opera nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama başta microsoft var tabi belli olmaz bir kaç saat içerisinde link gelirse şayet öğrenmiş olacağız he beraber

Mağazada ki tüm internet tarayıcıları ie tabanlı şu an :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Mağazada ki tüm internet tarayıcıları ie tabanlı şu an :)

Opera ya güvenmek lazım şu an bile opera ile yazıyorum ben sırf google ın lanet tarayıcısını kullanmamak için. Muhtemelen Microsoft ile uzun uzun görüşmüşlerdir biz operayız ie tabanlı uygulama yamayız demiş olabilirler ama eğer adamlar wp yi sallamazsa dandik bir şey çıkarıp yılda bir güncelleme atıp bırakırlar Opera mobil sürüme gelse bile İE varken onu kullanacağımı sanmıyorum, aslında sadece indirmeler daha kontrollü olabilir onun için kullanırım

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Opera ya güvenmek lazım şu an bile opera ile yazıyorum ben sırf google ın lanet tarayıcısını kullanmamak için. Muhtemelen Microsoft ile uzun uzun görüşmüşlerdir biz operayız ie tabanlı uygulama yamayız demiş olabilirler ama eğer adamlar wp yi sallamazsa dandik bir şey çıkarıp yılda bir güncelleme atıp bırakırlar Opera mobil sürüme gelse bile İE varken onu kullanacağımı sanmıyorum, aslında sadece indirmeler daha kontrollü olabilir onun için kullanırım

Gelirse çeşitlilik olur ancak bizdeki gelişmeye devam eden ie varken geri kalır opera. İe 12 gelecek daha bizlere. Asıl tüm olaylar orada olacak. Opera mini gelmesine sevinme sebebim dns sıkıntısı yok onda tek o. Ama belki opera max gelirse ne derece tasarruflu bilmiyorum ama o belki tutar işte ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
PureFood

PureFood

Üye
Hadi hayırlısı katıldık. :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Nokıa x6'ımda sevdiğim ve sürekli kullandığım bir tarayıcıydı gelmesine gerçekten sevindim :) ama tahminimce ie'nin yerini alamaz gibime geliyor

serinaga

serinaga

Üye
Haber için teşekkürler, hemen katıldım, artık uygulama linkini bekliyoruz ...

Rainesto

Rainesto

Üye
Uygulama linki için pusudayım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Soteye yattık bekliyoruz:)

• Beğen
Tepkiler: emz, skynet ve PureFood
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Yine bekleyecek bişey bulduk :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood, MixRadio, suyunsesi ve 2 diğerleri

Emre

Üye
Allah şükür :tşk:
Opera mini genelde javalı basit telefonlar için çıkartılıyordu , bunlar wp yi adamdan saymıyorlar. minisini çıkartacağına adam gibi tam sürümünü çıkartsana.
Gerekli izinleri tam vermiyor wp
İnternet explorer yüzünden
bu bile güzel bir başlangıc

saynesim

saynesim

Üye
Yine bekleme geçtik acaba Türkçe olarak gelecekmi yok en azında içimizde bekleme heyecanı olacak

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de kaydoldum beklemedeyim :eller:

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Söyler misiniz, hangi mobil sistemdeki kullanıcı opera minicik geliyor diye mutlu olabilir ki? :)))) Birtek biz. :D

Windowsphone bizlere neleri öğretti, hangi yönlerimizi geliştirdi özetle sayayım. Bi kere küçük şeylerden mutlu olabilmeyi öğretti. Aza kanaat etmeyi öğretti. Metanetle beklememizi sabrımızı nasıl kullanacağımızı öğretti. Beklemesini bilmeyen sabırsız vatandaşlar değiliz artık. Beynimizi diğerlerinden daha çok zorladığı için devamlı zinde ve iq su yüksek vatandaşlar olarak kalmamızı sağladı. Böylece yaşlanmamızı geciktirirdi. Forumlarında her türlü eğlencesi aksiyonu olan bir sistem olsada arada bir canınızı sıkarak direncinizi arttırdı. Daha güçlü bireyler olmamızı sağladı. Topluma daha sağlıklı, daha zinde ve daha güçlü bireyler olmamızı sağladı :zuhaha::kop2:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, 4MaGuS, MixRadio ve 10 diğerleri
Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Opera Beta mı oooo alırım bi dal :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Haber için teşekkürler.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Opera Software betaya katılımınızdan ötürü sizlere teşekkür eden ve yakında uygulamayı yayınlayacaklarına dair bir mail gönderiyor. İndirmeniz için bir bağlantı henüz yok.

• Beğen
Tepkiler: PureFood, emz, OttomaN TigeR ve 2 diğerleri

Üst Alt