Opera nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama başta microsoft var tabi belli olmaz bir kaç saat içerisinde link gelirse şayet öğrenmiş olacağız hep beraberArkadaşlar arada kaynadı benim yorumum ama ie tabanlı mı olacak bilginiz var mı
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .
Opera nın öyle bir şey yapacağını sanmıyorum ama başta microsoft var tabi belli olmaz bir kaç saat içerisinde link gelirse şayet öğrenmiş olacağız he beraber

Opera ya güvenmek lazım şu an bile opera ile yazıyorum ben sırf google ın lanet tarayıcısını kullanmamak için. Muhtemelen Microsoft ile uzun uzun görüşmüşlerdir biz operayız ie tabanlı uygulama yamayız demiş olabilirler ama eğer adamlar wp yi sallamazsa dandik bir şey çıkarıp yılda bir güncelleme atıp bırakırlar Opera mobil sürüme gelse bile İE varken onu kullanacağımı sanmıyorum, aslında sadece indirmeler daha kontrollü olabilir onun için kullanırımMağazada ki tüm internet tarayıcıları ie tabanlı şu an
Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .
Opera ya güvenmek lazım şu an bile opera ile yazıyorum ben sırf google ın lanet tarayıcısını kullanmamak için. Muhtemelen Microsoft ile uzun uzun görüşmüşlerdir biz operayız ie tabanlı uygulama yamayız demiş olabilirler ama eğer adamlar wp yi sallamazsa dandik bir şey çıkarıp yılda bir güncelleme atıp bırakırlar Opera mobil sürüme gelse bile İE varken onu kullanacağımı sanmıyorum, aslında sadece indirmeler daha kontrollü olabilir onun için kullanırım
Gerekli izinleri tam vermiyor wpOpera mini genelde javalı basit telefonlar için çıkartılıyordu , bunlar wp yi adamdan saymıyorlar. minisini çıkartacağına adam gibi tam sürümünü çıkartsana.
Ah bu wp8 yok mu? Ömür törpüsü gibi yeminle. Hile , entrika , heyecan , aksiyon ne ararsan var.!!!Yine bekleyecek bişey bulduk![]()
))) Birtek biz. 

Yahu ne ara alıntıladın. Yanlış anlaşılır diye silmiştim hemen.