Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
Evet e-mail geldi

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ve o e-postada bir onay istiyor onuda tıklamayı unutmayın.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Ve o e-postada bir onay istiyor onuda tıklamayı unutmayın.
Gelen epostada herhangi bir onay isteme durumu söz konusu değil. Hesabınız ile ilgili işlem yapabilmek için bir bağlantı ve beta kayıt listesinden çıkmak için bir bağlantı bulunmakta.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bugün gelen yeni e-mail...
"Link yakında gönderilecek" diyor.

Ekli dosyalar

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Mail atmaya başladıklarına göre kullanıcı sayısına mı ulaşılmıştır acaba ?

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Browser kullanıcıları arasında yapılan bir araştırmada Opera kullanan kitlenin IQ seviyesinin diğerlerinden daha yüksek olduğu ortaya çıkmış. Bunu bir haberde okumuştum. Uzun yıllardır bilgisarda da Opera kullanıyorum. Millet neden sevmez anlamadım. Bir Crome tutturmuş gidiyorlar.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, suyunsesi, MixRadio ve 2 diğerleri
zaakaan

zaakaan

Üye
Aynı şekilde bende Opera kullanıyorum bilgisayarda çok daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Chrome da nedenini bilmiyorum ama kasma yaşıyordum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mozilla firefox candır diğer browserlar gereksiz heyecandır.

Edit : Google bende alerjik kaşıntı yapıyor. Ne tarayıcı , ne arama motoru sevmiyem.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, Dexter Morgan, skynet ve 2 diğerleri
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Thank you for joining the Opera Mini beta testers group. As soon as the build is ready, we'll email you a link to the build :-)
bende sert bi mail yollamştım yanıt olarak bunu gonderdiler sandım :-)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Pc'de tilkiden başka tarayıcı kullanmam umarım wp yede gelirde şu ie ye mahkum olmaktan kurtulurum :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
Harika bir haber . Arayuzu bile yeterli : )

Serhan

Serhan

Üye
Yandex tarayıcı gelse keşke.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Firefox en iyi tarayıcıdır.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mozilla firefox candır diğer browserlar gereksiz heyecandır.

Edit : Google bende alerjik kaşıntı yapıyor. Ne tarayıcı , ne arama motoru sevmiyem.
aynen mozilla en iyisi bende google kullanmayı 2 aydır bıraktım anca meillere bakıyorum arada oda zorunlu bing varken google neymiş :)

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

Zahek abinin soruma cevabı arkadaşlar

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Google ı sevmem ama Chrome işinin en iyisi arkadaşlar tartışılması bile saçma

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Google ı sevmem ama Chrome işinin en iyisi arkadaşlar tartışılması bile saçma
Koca bir makaleyi saatlerce yaz ondan sonra çalışmayı kaydetmeden Chrome çalışmayı durdurdu uyarısı al görürüm en iyi mi değil mi?

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Murat Alper, 4MaGuS ve 6 diğerleri
emz

emz

Üye
Koca bir makaleyi saatlerce yaz ondan sonra çalışmayı kaydetmeden Chrome çalışmayı durdurdu uyarısı al görürüm en iyi mi değil mi?

Abi benim bilgisayar çok gelişmiş değil laptop. Alette chrome ile 6 sekme açınca klasik mavi ekran geliyor orijinal win7 ile. Kendi öyle geldi sistem ama 4gb ram pentium t4400 işlemci kaldıramıyor o kadar yükü:D Chrome iyi diyenlere duyurulur. Açın ce ardından kaynak izleyicisinden veya görev yöneticisinden ram ve cpu kullanımına bakın tavan yapıyor :D
Abi o dediğin başıma geldi birçok kez. Adama çok sağlam koyuyor, geçiriyor yani. :ehe İçime oturmuşluğu var. Sırf o sinirle bilgisayarı fırlatıyordum. :D Kaç defa yazmaktan vazgeçtim silindi diye. Sıkıntılı bir durum. :(

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

SheFy

SheFy

Üye
Chrome da açık çok fazla. Her yerden virüd yiyor. Ana sayfası değişiyor, yeni sekme sçıyon başks yerlere giriyor. Ve eski haline bazen getiremiyorsun. Opera ve firefox iyidir. Ama eklenti desteği olarak kesinlikle Firefox diyorum

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve emz

Üst Alt