Haber Opera Mini Tarayıcısı için Betaya Katılın! (Güncelleme: 3 Mart)

Sponsorlu Bağlantılar

ArMaGeDdOn_87

Üye
çok şükür :)

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Ie tabanlı olarak gelmiyor umarım :)

Nokia Lumia 1020 ile gönderildi .

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Mağaza gelişiyor.Alternatif tarayıcı için Opera çok iyi oldu :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Eğer fotoğraflar gerçek ise uygulama live tile baya dandik gibi duruyor

ErenMSC

Üye
indiren oldumu

beats

beats

Üye
Eğer fotoğraflar gerçek ise uygulama live tile baya dandik gibi duruyor
Standart Opera logosu, bakabilirsin:

Önemli olan içerik kişisel bir kutucuk yapılabilir uygulamalarla.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Oo çok iyi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Standart Opera logosu, bakabilirsin:

Önemli olan içerik kişisel bir kutucuk yapılabilir uygulamalarla.
ilk sayfada ki modelini henüz çözümleyemediğim telefonun üzerinde Nokia camera uygulamasının yanındaki logoya bakarsanız eğer standart logodan farklı olduğunu göreceksiniz

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ilk sayfada ki modelini henüz çözümleyemediğim telefonun üzerinde Nokia camera uygulamasının yanındaki logoya bakarsanız eğer standart logodan farklı olduğunu göreceksiniz
Lumia 720 üzerinde. Logosu da yeni hali sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Sonunda ieden başka browser yoktu mağazadada adam akıllı yoktu iyi oldu

4MaGuS

4MaGuS

Üye
heyecanla bekliyoruz kapalı betanın indirmeye açılması için istenilen sayıda beta kullanıcısına ulaşınca açılacak arkadaşlar bence yeterli olandan daha fazla başvurun ne olur olmaz başvuru az diye vazgeçmesin bunlarda şimdi deneme amaçlı olmasın bu vlc gibi olmaz inş. sonu birde ondan böyle bir hareket gelse süper olur :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hayır saten net hızlıyken ie nim ustune tanımam fakat genelde yawaş olduğu için uçtada iş yok speed mod olmasına rağmen

• Beğen
Tepkiler: emz ve Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
heyecanla bekliyoruz kapalı betanın indirmeye açılması için istenilen sayıda beta kullanıcısına ulaşınca açılacak arkadaşlar bence yeterli olandan daha fazla başvurun ne olur olmaz başvuru az diye vazgeçmesin bunlarda şimdi deneme amaçlı olmasın bu vlc gibi olmaz inş. sonu birde ondan böyle bir hareket gelse süper olur :)
opera için yeterli başvuru kısa zamanda oluşur bence bbm de olduğu gibi birden fazla kez başvuru yaparsak diğer kullanıcıların hakkını çalmış olmaz mıyız birazda ?

beats

beats

Üye
Orijinal logodaki gibi beyaz olsa, arkaplanın sadece beyaz ve siyah olmasından dolayı beyaz kullanan kullanıcının ekranında logo kaybolur uygulama farklı görünür. Karşıtlığı ve belirginliği olması açısından logoyu böyle kullanmış olabilirler.

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
opera için yeterli başvuru kısa zamanda oluşur bence bbm de olduğu gibi birden fazla kez başvuru yaparsak diğer kullanıcıların hakkını çalmış olmaz mıyız birazda ?
ben aynı kişi bir den fazla başvursun demiyorum olurda forumda beta testlerine katılamk istemeyn kişiler vardır sayıyı fazla gösterip hemde görmüşte olur nasıl bir şey olduğunu betanın o manada demek istedim

• Beğen
emz

emz

Üye
Ooooo. Çok gecikmişim bu bombada ne böyle!!!! Aman tanrım didim. Hemen katılmak istiyorum :ehe

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

emz

emz

Üye
:tşk: Kaydoldum yuuupiii. Sonunda opera mini ve uçuşlar:D

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Son düzenleme:
Serhan

Serhan

Üye
Anında kayıt oldum lanet olası ie 11 :D

Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi