Allah senden razı olsun kardeş ... yükleyemediğim onca tema vardı simdi oldu ... anlattıklarının hepsini yaptım dun kayıt oldum bugun geldi dosyalar ... indirmek icin de cok beklemedim bastıktan 15 sn sonra basladı indirmeye ...
konuyu veren arkadaşım çok teşekkür ederim ama herşeyi yaptığım halde bu resimde anlattığın (2.olay) yani fareyi kutunun üstüne getirdiğim zaman küçük bi kutu çıkmadı o yüzden 2. seceneği secemedim, bi hatamı yaptım acaba.
her şeyi yaptım. cer ve dosyasınada aldım programı signed yaptım ama yüklerken sertifika kıstlı diyor ne yapmam gerekir bilen arkadaşlar lütfen yardım edin
arkadaşım öyle yaparak binbirtürlü yol denedim olmadı zaten opdanın siteside değişmiş ben tarife hiç bakmadım ama şu mantıkla devam ettim Abd (Havai) 'nin Telefon koduyla başlayan bi numara yazdım kafama göre yani 1808******* bu şekilde kabul etti şimdi onay gelmesini bekliyorum.. O resimlere bakarak ta kimse yapamaz çünki dediğim gibi opda nın sitesi tamamiyle değişmiş...
selamlar arkadaşlar N95 v31.0.017 versiyonu yükledim sertifika sorunu oluyor sürekli, bazı proğrmları yükleyemedim. x porle , s360 , secman, modo yükledim ama hello OX ve diğer proğramları kabul etmiyor...bi de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sitesinden sertifika bekliyorum sonra nasıl bir yol izleyeceğim yadım ederseniz çok sevinirim saygılar.