OPDA.NET.CN (OPDA) Yeni Sertifika alma yöntemi.(İngilizce Dil-Türkçe Anlatım) 11/12/2009

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cafer algan

Üye
kardeş eyvallah bilgilerin için.kaydoldum sertifika için ama email gelmedi 36 saat oldu acaba o siteden sertifikayı benmi alacağım.email mi? gelecek yardımcı olursanız sevinirin emeğine sağlık

'Davut

'Davut

Üye
Tesekkurler :oke:

bossmaxtor

bossmaxtor

Üye
arkadasim saolasin bende aldim sertifikayi ancak simdi ne yapmam gerekiypr nasil kuracaz bunu

tsunami1005

Üye
arkadaşlar böyle bir sertifikalama işlemi ne kadar sağlıklı ve güvenlidir. bilmediğim bir kaynağa telefonun IMEI 'sini verme işi aklıma şüpeler getiriyor. Çinliler klonlamada falan kullanmasın IMEI'leri. bilgisi olanlar içimdeki şüpheleri giderebilir mi acaba!!!

apo88

Üye
eyvallah kardes 1 aydır ugrasıyordum hicbir cözüm bulamadım senin dediklerinin yarısını yaptım yani geriye sertifikayı almak kaldı insallah olur simdiden allah razı olsun

ecanalt

Üye
ben hayatta yapmam IMEI numarasını kaydediolar klonlayıp daıtıyorlar Çin malı telefon :S tele bişey yüklemem daha ei ama saol paylasım için .

arda_cha

Üye
tesekkurlerr

salkin

salkin

Üye
kardeş ben yaptım ilk verdi bana bu dosyaları sonra sildim pc den tekrar indirmek istiyorum html dosyası veriyor ne yapmalıyım. bilgisi olan mail atarsa veya telefonuma msj atarsa sevinirim mail:[email protected] no:05383594364

metuda

Üye
En sonunda yapabildim.İlk yaptıgımda sertika hatası verdı.Tekrar uye oldum bunda hata vermedi.

eXTReMePr0

Üye
Arkadaşlar bu OPDA güvenli midir? Yani IMEI'i veripte bi problem olmasın.
Teşekkürler.

osmangac

Üye
laz kardeş bende bi hata veriyo sebebi nedir anlayamadım
Errors Found
Errors found in operation. logs are Write to c:\data\Freesigner\freesigner.log

anladığım kadarı ile log dosyasını yazamıyorum diyiyo lakin neden böyle yapıyo anlamadım yardımınızı bekliyom

ozkan184

Üye
arkadaşlar bu ime yerine eski bi telefonumun imei numarasını versem olmaz mı ben şuan 5800xm kullanıyom 6600 ın imei sini versem olmaz mı

salih0606

Üye
ımel nona ynlş diyo ama dgru

oguztymn

Üye
ben bunu indirdim telefona attım şu anda mesajlar bölümünde telefonumun sertifikalanması için ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? teşekkürler

uguraxu

Üye
kardeşş ben dosyaları indirdim ama şimdi ne yapacam bilmiorum. lütfen bana ulaşırmısınız. [email protected] adım ugur

kafkas_arslani

kafkas_arslani

Üye
tşkler..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler güzel paylaşm

sgececi

Üye

bu opda para istiyor. neiş

diloo__1

Üye
paylaşım için teşekkürler..............

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt