dün gece kaydoldum, şimdi baktım cer gelmiş. bir iki app denedim, çalışıyor! birazcık ingilizce bilenler için çok kolay bir yöntem. paylaşım için teşekkürler!
abi çok saolasın ama ben birşey sorcam.. bu .cer ve . dosyalarını indirdikten sonra ne yapacağız?? yani bu dosyalarla sertifikalandırmak istediğimiz dosyayı nasıl birleştireceğiz ?? acil yardımcı olursan sevinirim
Arkadaşım öncelikle eline sağlık ben cep telefonuma(n73 me) kurduğum bazı programlarda sertifika hatası lütfen uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo buna bir çare var mi yani telefonuma program mi kurmam gerekiyo
ARKADASLAR HERKESIN EMEGINE SAGLIK AMA OKADR UGRASMAMA RAGMEN BU VE DIGER KONULARDAN HIC BISI ANLAMADIM ACABA BANA YARDIM EDEBILECEK KARDESIMIZ WARMI ? MSN'deN Sesli konusma atarız yada Yazarak beraber Telefonumu Hackleyebilecegımız bir kişi arıorum Herkese iyi forumlar m3rt1905@msn.com
eline sağlık kardeş... ama bi şeyi anlamadım.. bu işlemleri yaptıkktan sonra sertifika gerektiren her şeyi sertifikayla falan uğraşmadan yükleyebiliyormuyuz...