[Öneri] Tavsiye ettiğiniz nokia telefonlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
[Öneri] Tavsiye ettiğiniz nokia telefonlar
S.a arkadaşlar

Şu htc beni androidden soğuttu desek yalan olmaz :hmmm Artık öyle androide felan takılmıycam ucuzundan bi telefon alcam android tecrübelerimide olduğu yerde bırakıp çöpe atcam sinir oldum şu htc senseye

Bütçe: 350 tl

O fiyata hangi nokia telefon önerirsiniz ?

• Beğen
Tepkiler: cascı

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
kardeşim üstüne 100 lira daha koy sana Nokia 701 vereyim.

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim 2.el almıyorum

0 önerebilirmisiniz ?

• Beğen
Tepkiler: cascı
İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
2.konun bu.Mesajlasmak ve arama demissin, nokia ashalara bak

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Ucuz olarak veya veya veya görüntülü konuşma istiyorsan fiyatı yüksek ama :oke:

Androidden soğumana şaşırdım doğrusu :hmmm

MoonLife01

MoonLife01

Üye
sen bu forumda bu şekilde cok takılamassın :D

bolamanle

Üye
Labigit 3310 al rahatla

caglar b

caglar b

Üye
sakin olun tartışmayın şu mubarek ayda . Kardeş sana tavsiye asha 302 yada c3 ün klavyeli olanı :)

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah kardeşim :oke:

Dokunmatik önerceğiniz bir telefon varmı ?

caglar b

caglar b

Üye
asha 302 zaten dokunmatik eger nokia alacaksan nokia 603 nokia shoplarda 519tl ama sakın nokia shopa gidip nokia 500 alma pişman olursun

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Asha serisinin hem dokunmatik hem klavyeli bi modeli var onu alabilirsin:good:

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Yok zaten dedimya en fazla 350 tl veririm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Tavsiye ettiğim telefonlar:asha 302,samsung wave525,wave y,monte,gm fox,galaxy y,gm ultimate slim,huewai ideos u8150:good:dediğim tüm modelleri netten araştır bak tiplerine ve özelliklerine:oke:zararlı çıkmazsın:)

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
eyw :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Içlerinden özellikle gm foxu öneririm:good:hem dokunmatik hem klavyeli android teli:oke:

YawShack

YawShack

Üye
    Konu Sahibi
Hocam işte orda yanlışınız var :sirit:

General Mobile Foxun işlemcisi ve ramı çok düşük böyle bir cihazda performansı ve rahat oynamayı nasıl bekliyorsunuz ? Ne olacak 400 tl lik android işte sizin burda bana önerdiğiniz cihazda oyun oynamak İntel Pentinimum işlemcili bir bilgisayara crysis kurmaya benzer. Ayrıca her zaman söylüyorum o fiyata android almayın diye android alıcaksak bikere 700tl yi gözden çıkaracağız. Sizin dediğiniz eskidendi 100 tl lik java telefonlar filan şimdi yeni mobil işletim sistemleri çıkıyo bukadar ucuza android alınırmı java dan farkı kalmaz. Ayrıca sizin bana önerdiğiniz telefon yan sanayi çakma ben çakma telefonları sevmiyorum ama diğer tavsiyeleriniz hoşuma gitti

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ben yiğenime gm ultimate slim aldım.asphalt 5,nfs shift,gangstar,temtle run,raging thunder2,gt racing,assasins falan oynuyor baktım biraz kasma göremedim:oke:

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Bizi ilgilendirmiyor diyorsun ama aynı konudan 30 tane açıp kirletmeye gerek yok.Biz burda paralı danışman değiliz.Bizi ilgilendirmiyorsa aradigin telefonu kendin bul.Isminin de okunuşu supermis.Seni mi temsil ediyor?

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Asha 306'yı şiddetle öneririm çok iyi bir cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt