Adroid'e geçiçem yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
Adroid'e geçiçem yardım!
Artık Nokia'dan bıktım. Artık androide geçmek istiyorum fakat söyle bir durum varki ben androide karşı biraz önyargılıyım aslında anroide değil önyargım Samsung Htc gibi markalara. Bu markalarda önceden psikolojimde oluşan çöp tanımlaması beni bu markalardan uzak durmaya zorluyor. Bu sorunu nasıl aşarım? Fakat nokia androide geçseydi süper olurdu ve nokia'yı hiç bir zaman bırakmazdım ve artık bırakmak zorundayım Nokia yı bırakmamın sebebi en basit örnekten symbian anna güncelleştirmesi gelcek diye bizi aylardır oyalamaları ki hala gelmemiş durumda:S Ne yapmam gerek? Bende şu an nokia c6-01 var bunu satıp gidip bir android telefon mu alıyım , Iphone mu alıyım yoksa windows phone 7 işletim sistemli telefonları mı bekliyeyim? Eğer telefon almamı önericekseniz hangi telefonu almamı önerirsiniz? (Telefona ayırabileceğim bütçe 850 milyon)

Nokia çok yavaş önericeğiniz telefon lütfen hızlı olsun:)

Bu arada android hakkında hiç bir bilgim yok beni aydınlatın.:)

paganini58

paganini58

Üye
gel kardeş senide lg p970 optimus blackci yapalım pişman olmazsın emin ol:)

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
gel kardeş senide lg p970 optimus blackci yapalım pişman olmazsın emin ol:)

hocam şimdi sorcaklarım saçma gelebilir ama sorcam :D

nokia daki gibi nternetten herhangi bi siteden film izlemek isticem izleyebilcekmiyim
Örnek fizy.com müzik dinleyebilcekmiyim
android markette bolca oyun (hd oyun) var mı oyunlarda herhangi bi takılma falan oluyo mu ? her oyunu uygulamayı zorlanmadan açabiliyormu?
İnternet hızı nasıl?
Mobil tv varmı ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
aslında wp.7 yi bekle derdim ama onunda iyi olacagı kesin degil.850 tl bütçen varsa optimus blacki araştır derim.müthiş bir telefon.önyargılı olmana gerek yok çünkü yeni samsunglar lgler eski cihazlar gibi degil.ama ben illada nokia bakıcam dersen onunda meegosu var.n9 a bakmanı önerirdim ama o da bayagı pahalı kaçar.yani kısaca lg optimus black

kpln04

kpln04

Üye
aynı sorun bende de var ben samsung gio ile huawei ideos x5 arasında kaldım androide geçmek istiyorum ama?

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
aslında wp.7 yi bekle derdim ama onunda iyi olacagı kesin degil.850 tl bütçen varsa optimus blacki araştır derim.müthiş bir telefon.önyargılı olmana gerek yok çünkü yeni samsunglar lgler eski cihazlar gibi degil.ama ben illada nokia bakıcam dersen onunda meegosu var.n9 a bakmanı önerirdim ama o da bayagı pahalı kaçar.yani kısaca lg optimus black

hocam telefon bütçem 850 tl ama 1 milyarlık telefona ben kafayı taktıysam 2 güne tamamlarım o parayı :) (optimus black i listeme yazdım.)
burdan baktım güzel bişeye benzio
Optimus Black

Kedi Yavrusu

Üye
hocam şimdi sorcaklarım saçma gelebilir ama sorcam :D nokia daki gibi nternetten herhangi bi siteden film izlemek isticem izleyebilcekmiyim Örnek fizy.com müzik dinleyebilcekmiyim android markette bolca oyun (hd oyun) var mı oyunlarda herhangi bi takılma falan oluyo mu ? her oyunu uygulamayı zorlanmadan açabiliyormu?İnternet hızı nasıl?Mobil tv varmı ?
internetten film izleyebilirsin, fizy'den müzik dinleyebilirsin, en çok hd oyunlar ve uygulamalar android'de, ayrıca tüm oyunları açar, mobil tv destekler ama ona para vereceğine internetten online izleyebilirsin.

alimen987

Üye
    Konu Sahibi
internetten film izleyebilirsin, fizy'den müzik dinleyebilirsin, en çok hd oyunlar ve uygulamalar android'de, ayrıca tüm oyunları açar, mobil tv destekler ama ona para vereceğine internetten online izleyebilirsin.

tamam artık bende androidçiyim :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
optimus black :good: istersen bekle ama wp ve meego'da android kadar başarılı oyun oynayamazsın.:oke:

paganini58

paganini58

Üye
Hd oyunları rahatlıkla oynayabilirisin
İnternette iddealı derece hızlı dolaşırsın
internetten film izleyebilirsin herhangi bir programı kurmadan
sitemizi takip edersen istemediğin kadar hd oyun oynarsın hemde sorunsuz.şöyleki androide geçtiğinde artık bilgisayarda yun onamayacaksın :)
telefonu en üst düzeyde kendine göre düzenleyebilirsin güzel cihaz .

kamerası tatminkar çok üst düzey şeyler bekleme.
sarjı turkcell romdan kurtulduktan sonra 2 gün ortalama
radyasyon oranı yüksek diyorlar evet doğrudur ama emin ol piyasadaki bir çok nokidan daha düşük örn ben e72 de kullanmıştır .138 di sanırım onunda p970 1.18
galaxys s serisinden hiç bir farkı yoktur sadece kabaca sgs lerde sgx 540 gpu var p970 sgx 530 atla deve değil arkadaşım emin ol pişman olmazsın sgs lerde süper amoled var ise bizde de nova var samoledlerde siyah ağır basar novada beyaz ve tonları ağır basar falan filan.... kısacası güzel ne istersen sor ben cevaplarım kardeşim...

• Beğen
Tepkiler: seymen16
XER01

XER01

Üye
Hocam bir Optimus Black al, o kullandığın Nokia'lara çöp demeye başlarsın öyle söyleyeyim.

seymen16

seymen16

Üye
Hd oyunları rahatlıkla oynayabilirisin
İnternette iddealı derece hızlı dolaşırsın
internetten film izleyebilirsin herhangi bir programı kurmadan
sitemizi takip edersen istemediğin kadar hd oyun oynarsın hemde sorunsuz.şöyleki androide geçtiğinde artık bilgisayarda yun onamayacaksın :)
telefonu en üst düzeyde kendine göre düzenleyebilirsin güzel cihaz .

kamerası tatminkar çok üst düzey şeyler bekleme.
sarjı turkcell romdan kurtulduktan sonra 2 gün ortalama
radyasyon oranı yüksek diyorlar evet doğrudur ama emin ol piyasadaki bir çok nokidan daha düşük örn ben e72 de kullanmıştır .138 di sanırım onunda p970 1.18
galaxys s serisinden hiç bir farkı yoktur sadece kabaca sgs lerde sgx 540 gpu var p970 sgx 530 atla deve değil arkadaşım emin ol pişman olmazsın sgs lerde süper amoled var ise bizde de nova var samoledlerde siyah ağır basar novada beyaz ve tonları ağır basar falan filan.... kısacası güzel ne istersen sor ben cevaplarım kardeşim...

Arkadaşa katılıyorum.. Bende geçenlerde Optimus Black aldım ve hiç pişman olmadım aldığıma, ve iyiki symbian almamışım diyorum. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...