Artık Kendinizi Değiştirmenin Farklı Olmanın Zamanı Gelmedi mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Artık Kendinizi Değiştirmenin Farklı Olmanın Zamanı Gelmedi mi?
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Başlıkta belirttiğim gibi hayatınıza değişiklik katmak gerekmiyor mu?
Bu konuyu açmamdaki sebep sizleri düşünmüş olmamdandır. Ben bu foruma sık sık giren biri değilim. En fazla haftada bir kere uğrarım özellikle android bölümüne insanların samsung ve çin malı tabletlerinden çektiği sıkıntıları ve isyanlarını okuyarak ve Google'un sorumsuzlukları adı altında sizleri madur bırakması beni gerçekten üzüyor keşke elimden birşey gelsede yardım etsem.
Şimdi sizlere android bölümündeki arkadaşların yüzde 60 samsung yüzde 10 sony yüzde 20 htc ve yüzde 10 da çin malı ürünler kullanmakta.
Bu durumda en çok şikayet edilen marka SAMSUNG Altını çizerek belirtiyorum. Burada bir kişi telefon alacağı zaman foruma konu açıyor Örn: arkadaşlar 700 tl bütçem var hangi samsung marka ürünü öneririsiniz. mesala s3 mini veya ace 2 vs vs.
Sonra arkadaş telefonu alıyor en fazla taş çatlasın 1.5 ay sonra arkadaşlar hangi custom romu öneriyorsunuz. Olaya bakarmısınız.
Adam 1.5 ayda bıkmış telefondan. donmalar kendiliğinden reset atmalar felan açıkçası rezil olup çıkıyor.
Benim profil resmimdende anlaşıldığı üzere koyu bir apple cıyım. iPadi olsun iPhonu olsun Apple Tv Si olsun hepsi mevcut çok şükür.
Şimdi sizlerde merak ettiğim bir konu var.
Neden Samnsung veya başka bir android telefon.
Şimdi diyeceksiniz ki karşınızda iPhone kullanan biri çıksa dalgaya vurur bluetooth yok. görüntülü görüşme yok.
İnanın arkadaşlar şimdiye kadar hiç bluetooth ihtiyacım olmadı resim ve video olsun hep facebook yada mail ile göndermişimdir.
Görüntülü görüşme olayınada gelincede tango vb programlar mevcut zaten android kullanan cihazlarda kullanıcıların yüzde 90 nın internet paketi var. Yani o sorun değil. her türlü programlarla görüntülü görüşme yapılır.
Güvenlik olayına gelince de şu ana kadar İOS için yazılmış bir virüs yok. Google Playe giriyorum yorumlara bakıyorum eleman yazmış arkadaşlar indirmeyin virüs var. Ve sonrada Adamda s3 var büyük boyutlu oyunlarda sorun çıkıyor. o zaten normal ios oyunlarından port edilip dosya formatları değiştirilerek androide port ediliyor. En baba telefonda bile problemler normal fazla sonuç beklemeyin. Samsungun amiral gemisi olan S4 de bile donmalar mevcut. yok işlemci ısınarak sizleri mağdur bıraka biliyor ve Google play bile çalışmayı durduruyor gözlerimle gördüm.
htc nin ve sony nin samsungdan çok kaliteli bir firma olduğunu açıkça söylerim. bunlarda sıkıntı yok.
Yani Arkadaşlar uzun lafın kısası.
Ya Samsung cihazlarınızdan vaz geçin kendinizi mağdur etmeyin. yada gidn HTC yada Sony Cihazlarına Para verin.
Hiç bir şey yapamıyorsanız gidin En düşüğü olan iphone 4 alın o elinizde ki s3 ün yüzüne bakmazsınız.
Appstore de sıkıntı yok.. m.25pp.com dan istediğiniz kadar uygulama indirip yada pc programını indirip istediğiniz uygulamayı yükleye bilirsiniz.
İnsanlara faydam dokunmasını çok isterim. 1000 lira 1500 lira para verip aldığınız telefonlar sizleri rezil etmesin. onun için ter döküyorsunuz taksit ödüyorsunuz 100 lira daha fazla verin rezil olmayın. forumda olup bitenleri siz benden de daha iyi biliyorsunuz.
İyi günler kendinize iyi bakın.
 


BLooD_ReG

BLooD_ReG

Üye
Bizi düşündüğün için teşekkürler
 
jr_arif

jr_arif

Üye
paran varsa htc one
 
best1905

best1905

Üye
700-800 liralik android telefon asla donmaz symbian değil bu gider galaxy ace gibi gio gibi tel qlırsaniz donar

- - - Eklendi - - -

kardeşim iphone un adı çıkmış 450 tl ye s2 aldım geçen her türlü işimi görüyo

Aynen param cebime kalsın s2 de herseyi yaparsın oynayamayacağın oyun yok donmada olmaz
 
jr_arif

jr_arif

Üye
700-800 liralik android telefon asla donmaz symbian değil bu gider galaxy ace gibi gio gibi tel qlırsaniz donar


- - - Eklendi - - -



Aynen param cebime kalsın s2 de herseyi yaparsın oynayamayacağın oyun yok donmada olmaz

toucwiz 4.1.2 resmi romu yüklü stabil çalışıyo 4.2.2 gelmese bile 2 3 sene işimi görür kardeşim ve hala populer bir cihaz
 
Türe

Türe

Üye
Durumu olmayan adam gidip 2000 liraya telefon alamaz malesef. Yorumunu bunu gözardı etmeden yapsan daha iyi olur.

Herkes ihtiyaçları doğrultusunda cihaz alırsa bu sorunlar olmaz. Adam uygulama ve oyun hastası ama gitmiş android almış imkanı varken. Ya da ne bileyim, iş yönünden her an belgelerine pc tadında ulaşması lazım ama gitmiş iOS almış. Bunun gibi trajedileri yaşamamak adına herkes ihtiyaçlarını doğru ve net sınırlarla çizer, ona göre cihaz alımı yaparsa sorun kalmaz.
 
aleranol

aleranol

Üye
Yanlış düşünüyor yanlış biliyorsun.
Bana kanitla lütfen androidcilerin% 90inda internet olduğunu. Bu 1. Yanlışın
2.si ise bunun devamı olarak dosyaları ilk önce upload esiyorsun sonra download ettiriyorsun. Yaptığın sadece gereksiz zaman ve kaynak kaybı.
3.hem annem hem babam galaxy young kullanıyor. Sadece 2 adet sistem programları var ve hiçbir sorun yasamadilar. Sürekli teledonla konuşur bazı prigramlarla zaman gecirirler. Ha programların ismine gelirsek fmr memiry ve advanced mobile care. Yaklaşık 6 7 aydır onlarda sorun yok. Ama ben olmasam kilit 2 adet programı onlara kurmasaydim elbette onlarda lanet okuyacaklardi buna lafım yok.
4. Ben hariç etrafimdaki 3 kişi de benden sonra note2 aldı. Açıkça söylüyorum telefonla ilgili sıkıntıları hocalarım dahil ilk bana soruyorlar. Nedeni ise ihtiyaçlarına göre olanı öneriyorum ve sorunların sebebini anlıyorum. Şimdi sen gider hd oyun oynamak istersen ama bütçeni 800 lira tutarsan ve inatla s3mini alırsan hüsrana uğrarsın. Küçük bir araştırma bile o fiyattaki en iyi en uygununu bulmanı sağlar.
5.androidde virüs yoktur. Zaten azıcık temelindeki izin sistemini anlasan sebibini bilirsin. Sen giderde izinlerinde tehlikeli maddeler bulunan kullanım sayısı az olan saçma sapan uygulamalarla uğraşırsan elbetteki kendini açık büfe haline getirirsin.
6. Giderde arayüzünde problemler olan telefonu o kadar kişi soylemesine rağmen afedersiniz giderde 8 çekirdek diye mal gibi alırsanız o zaman baka kalırsınız. Ha burada kimseye özellikle kırıcı laf söylemiyorum ama bilinçsizlik demin soylediklerimdeki gibi bu olayda da biy gösteriyor.
Git bi note2 al eline istediğin uygulamayı dene. 0 halinde sorun falan yok. Vallahi bak git dene. S4ten daha hızlı arayüzü. Kararsız bir rom kullandığım sıralarda deneme ürünü s4ü wipe işleminden sonra karşılaştırdim bariz şekilde kararsız yapıdaki note2 öne çıkıyor. Sen de burada sorunlu telefonu örnek verirsen harbi harbi fan olduğunu yazında belirtmenin üzerine 1 kez daha belirtirsin.
7.giderde hasat edilmiş cılkı çıkarılmış bir s3ü bırak pcde mac te bile oyunlar sorun cikarmaya başlar. Hele ki androidin kararlı olmadığı halde cakisacak uygulamaları üst üste bndirirseniz bu hatalar donmalar kaçınılmazdır.
Senin macin aslında hergün 1 kez çöküyor biliyormusun? Tabi birazcık bilgisi olan insanlar gidipte bu oyun hatalı demiyor nerede saçmalayıp stabiliteyi düşürdüm diye telefonu tekrar inceliyor.
Sen gider bilgisiz kimselerin hatalarını burada anlatirsan yanlış olur.

Ek olarak sana katıldığım ve katılmadığım 1 2 nokta daha var.
Gerçekten bilmeyen kişiler azıcık gidipte şikayetvar.com olsun başka forumlar platformlar olsun azıcık incelese zaten genel hatlarıyla sorunları görecek ve ona gire seçecektir. Ama hala keçi inadiyla herkeste samsung bende samsung derse açıkta kalır :ehe

Katılmadığım yere gelirsek de dikkat edersen 1 apple ürünü alırsan diğer apple ürünlerine muhtaçsin hissi yaratıyor cihazlar. Bluetoothtan tut uygulamalarına kadar. Gerci senin tercihin sen apple cihazlarını toplamış mutlu şekilde kullanıyorsun ama birde diğer firmalara bak bu süper özel gözüken özellikler sadece apple da yok. Aksine daha da iyisi sonynin tüm ürünlerinde mevcut. Hatta bu özellikler sadece kendi ürünlerinde arttırılmış olarak bulunuyor. Gidip apple tvye o kadar para vereceğine mac ve iphonea para akitacagina bir sony düzeneği kurardin inanki hicbirisini evde birakmaya için elvermezdi. Bir kere aynı donanıma sahip maclere neredeyse 3000 lira farkla sahip oluyorsun. Ama bak donanımınin fazlası olmadan eksiği oalrak 3000 fazla veriyorsun. Tvse ayni sşekilde. Telefona sadece uygulama amaçlı bakıyor nasolsa beleşi var diye bakiyorsan o ayrı.
Sanirim anlamışsindir. Aynisina beyaz renk ve logi için 3000 lira fazla vermek. Vay canına ne kadar büyük bir Sahtekarlık.


Kusura bakma ama genel oarak yakındığın ve anlatmak istediğin insanların cahiliyeti sonuxu yaptığı yanlışlar ve yapmamalari için az hatalı bir firmanın fanatiği olmalarını istemek.

Demin siteye giremedim ondan gecikti yazı
 

Samet.25

Bende Kac Aydır Forumdayım 1 Sene olacak bende sürekli android bölümünde takılıyorum elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım suan s3 mini kullanıyorum bundan önce galaxy ace isteyerek almamıstım kullananlar bilir nalet bi telefon ace ace'den s3 miniye kendim secerek gectim telefon mükemmel 5 6 ay oldu ne senin yazdıgın kasmalar ne de teknik konuda bi sorun yasadım isteyipte oynamadıgım oyun yok kasarak filanda değil. O custom rom arayan arkadaslarda genelde ilk android cihaz alanlar ve bilgisi olmadan ucuz diye 500 600 e ace gio tarzı cihaz alıp yüksek boyutlu oyunlar oynamak istemeleri telefon acmayınca da custom romlara basvurmalarıdır. Ben daha s3,s4,note2 gibi cihazlar alıpda performans artırmak icin custom rom yükleyen veya oyunda kasıyo diyen duymadım ha bazen kasar oda kullanıcı hatasıdır arkada 5 6 uygulama acıkken girer oyuna kasar vs gibi. Apple androidden tek artısı bence güncelleme desteğidir. Zaten ıos7 ile coğu seyide androidden esinlenerek yapmıstır bence.
 
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Ben her zaman diyorum haticeye değil neticeye bak. Senin kutudan çıkarttığın gibi iPhone 5 ile yaptığın karşılaştırmada s4 galip geliyorsa bu tam karşılaştırma değildir. Al iki telefonu da ikisini de ikişer üçer ay kullan uygulama oyun yükle. O zaman yap karşılaştırma bak bakalım hangisi galip geliyor.

Android sisteminin iPhone kadar stabil olmasını sağlamak için sistemi tamami ile yeniden oluşturmak gerek. Yoksa sen android 5'i 4.1'in üzerine yaparsan o sistemden bi cacık olmaz.
 
TheMadness

TheMadness

Üye

Android sisteminin iPhone kadar stabil olmasını sağlamak için sistemi tamami ile yeniden oluşturmak gerek. Yoksa sen android 5'i 4.1'in üzerine yaparsan o sistemden bi cacık olmaz.

Yanlış düşünüyorsun. Android OS tek bir cihaza yönelik değil, bu yüzden stabillik sorunları var diyebilirsiniz(bence yok)
 
jr_arif

jr_arif

Üye
Yanlış düşünüyorsun. Android OS tek bir cihaza yönelik değil, bu yüzden stabillik sorunları var diyebilirsiniz(bence yok)

kardeş ios ta kişiselleştirme olaganı yok bişey yok klasik işletim sistemi kullanıyosun o sistemi banada yuklesen ben de stabil calısırım yani :)
 
Türe

Türe

Üye
kardeş ios ta kişiselleştirme olaganı yok bişey yok klasik işletim sistemi kullanıyosun o sistemi banada yuklesen ben de stabil calısırım yani :)

Arayüzle değil optimizasyon ile alakalı bu. Jb yapıp canlı duvar kağıdı ve tweaklere yüklensen bile stabil bir cihaz olur hala karşında iOS tarafında.


- - - Eklendi - - -

Yanlış düşünüyorsun. Android OS tek bir cihaza yönelik değil, bu yüzden stabillik sorunları var diyebilirsiniz(bence yok)

Abi sen birçok geliştirme + cm ile kullanıyorsun cihazı (ben de öyle) Ama bunu orj. olarak düşünürsek daha doğru olur sanırım
 

Samet.25

Android kasıyo diyenler bence kaliteli bi android cihaz kullanma fırsatı bulamayanlar bi nexus4 olsun htc one olsun sıfır kasma ile kullanacağınız telefonlar özellikle nexus 4. Samsung cihazları bilerek yazmadım onada damacana plastiği diyip cıkıyolar işin içinden :D
 
Türe

Türe

Üye
Android kasıyo diyenler bence kaliteli bi android cihaz kullanma fırsatı bulamayanlar bi nexus4 olsun htc one olsun sıfır kasma ile kullanacağınız telefonlar özellikle nexus 4. Samsung cihazları bilerek yazmadım onada damacana plastiği diyip cıkıyolar işin içinden :D

Kusura bakma belki haklısın lakin koca ekosistemi tek bir cihazla kıyaslayıp yargılayamayız.
 
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Yanlış düşünüyorsun. Android OS tek bir cihaza yönelik değil, bu yüzden stabillik sorunları var diyebilirsiniz(bence yok)

onun için mi telefon boştayken 2gb ramin 1.3 üni kullanıyor.
 
yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
yazılarınızı okuyamadım ama ne dediyseniz amin :)
 
farukbekl

farukbekl

Üye
    Konu Sahibi
Android kasıyo diyenler bence kaliteli bi android cihaz kullanma fırsatı bulamayanlar bi nexus4 olsun htc one olsun sıfır kasma ile kullanacağınız telefonlar özellikle nexus 4. Samsung cihazları bilerek yazmadım onada damacana plastiği diyip cıkıyolar işin içinden :D
İos 4 varkende android 2.3.6 sürümü vardı.
 

Samet.25



Kusura bakma belki haklısın lakin koca ekosistemi tek bir cihazla kıyaslayıp yargılayamayız.

10 tane isletim sistemi yok burdada ios ile android karsilastirilir bende kaliteli android cihazlari soledim n4 u ozellikle solememin sebebi saf android guncellemelerini aliyor olmasi diger cihazlara gore
 
Türe

Türe

Üye


10 tane isletim sistemi yok burdada ios ile android karsilastirilir bende kaliteli android cihazlari soledim n4 u ozellikle solememin sebebi saf android guncellemelerini aliyor olmasi diger cihazlara gore

Ben de diyorum ki bu ekosistemi nexuslarla sınırlayıp karşılaştırma yapamayız. Bunun çin malı da var samsung u da var htc i de lg si de sony si de
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt