(Öneri) AKILLI TELEFONLARIN ENERJİ TASARRUFU 3 KATINA KADAR UZATIN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
benim sırrım yok valla özel bişey yapmıyorum 6 saat net yarım saat oyun 1 saat müzik götürüyor beni hergün

pilin ömrü zaman geçtikçe azalıyor diye biliyorum ama sanırım bizim pillerde ters tepki bu gidişte iki günü görücez işşallah (10 ay oldu)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
daha 3 aylık benim aslan :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi 3 ay sonra da değişecek kısmetse

doctorrr

doctorrr

Üye
benim kızcağız daha 2 aylık azami 1.5 gün işte oda batarya modunda :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hay maşşallah :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ben brightness control ü yükledim ve ışık sensörünü açık tutuyorum.Işığa göre parlaklığını kendisi ayarlıyor.Çok harika bir özellik bu.Karanlık ortamdaysanız ışık az, böyle güneş ışığı ortamındaysanız ışık fazla.Çok harika hiç uğraştırmıyor
O uygulama tam ters görev yapmak için var. Yani ışık sensörünü kapatıp ayarladığınız sabit parlaklıkta kalmanızı sağlıyor. Diğer türlü ışık sensörü kendi görevini zaten yapıyor :oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
O uygulama tam ters görev yapmak için var. Yani ışık sensörünü kapatıp ayarladığınız sabit parlaklıkta kalmanızı sağlıyor. Diğer türlü ışık sensörü kendi görevini zaten yapıyor :oke:

bende indirdim baktım öyle bir özelliği yok dedim heralde yeni versiyonu çıkmış
bilgi için teşekkürler :oke:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

aynen ışık sensörü otomatik ayarlıyor uygulamanın etkisi yok

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

bende indirdim baktım öyle bir özelliği yok dedim heralde yeni versiyonu çıkmış
bilgi için teşekkürler :oke:

Her sürümü aynıydı. Işık sensörünü kapatın ve ayarladığınız sabit parlaklıkta olur.

Burakkk250

Üye

ifade edemedim ya tam olarak ne demek istediğimi farkındayım :) Işık sensörü benim için yetiyor diyeyim o zaman :)

Malamadrı

Malamadrı

Üye
ben ışığı sürekli parlak tutarım çünkü gerek yok görevim özel güvenlik olduğu için gece sabaha kadar oturuyorum sarj da takılı :) gündüz uyuyorum izin gününde dışarda olurum pek telefonla ilgilenmem sadece telefon görüşmesi mesaj vs vs şeyler gece sarj da olması bataryayı yakar diyeceksiniz ama ne hikmet bilmiyorum bu batarya 2 yıldır gece sarj alır yanmadı üstelik geceden dolan sarj iki gün gider telefonu normal kullanım şeklinde kullanımda da 1 gün garanti gider sağlıklı batarya sağlıklı iş ister :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
ben ışığı sürekli parlak tutarım çünkü gerek yok görevim özel güvenlik olduğu için gece sabaha kadar oturuyorum sarj da takılı :) gündüz uyuyorum izin gününde dışarda olurum pek telefonla ilgilenmem sadece telefon görüşmesi mesaj vs vs şeyler gece sarj da olması bataryayı yakar diyeceksiniz ama ne hikmet bilmiyorum bu batarya 2 yıldır gece sarj alır yanmadı üstelik geceden dolan sarj iki gün gider telefonu normal kullanım şeklinde kullanımda da 1 gün garanti gider sağlıklı batarya sağlıklı iş ister :D

telefon modelini yükselt o zaman bir daha bu bölümde yazarsın telefonların ne kadar şarj yediğinden haberin yok belliki
telefon gece şarj olunca daha uzun gider filan bu ne ya
birde pış pışlasaydın

Malamadrı

Malamadrı

Üye
tamam

man20

man20

Üye
tatlım gece boyunca şarjda tuttuğunda batarya yanmaz. sadece batarya süresini etkiler. mesela sen normal kullanımda 2 gün şarzı gidiyor diyorsun. benim normal kullanımda 4 gün gidiyor. burdan da anlayacağın gibi sen bataryanın ömrünü azaltıyorsun böle yaparak.

Malamadrı

Malamadrı

Üye
tatlım sorun değil batarya fiyatı cokmu pahalı 50 tane batarya alırım yanarsa yansın ömrü azalırsa azalsın insanın ömrü bitiyo bırakta bataryanın da bitsin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Malamadrı

Malamadrı

Üye
:muha:

Malamadrı

Malamadrı

Üye
kopma devri :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt