(Öneri) AKILLI TELEFONLARIN ENERJİ TASARRUFU 3 KATINA KADAR UZATIN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
(Öneri) AKILLI TELEFONLARIN ENERJİ TASARRUFU 3 KATINA KADAR UZATIN
ARKADAŞLAR kalibrasyon filan hiç uğraşmayın bence
telefonunuzun ekran ışığını verimli kullanırsanız normalde şarjınız ne kadar gidiyorsa iki-ÜÇ katına çıkarabilirsiniz
mesela benim cihaz c601 ve %100 dolu iken internette 3 saat gezemiyordum ama şimdi 6,5-7 saat kadar geziyorum
sadece dışarı çıktığımda ekran ışığını yükseltiyorum ekran görünmediği için!
SYMBİAN TELEFONLAR için extra button uygulaması ile ekrana kısa yol ekledim böylece daha kolay bu ayarı yapıyorum
1 gün deneyin zararı olmaz farkı göreceğinize eminim
(ben 8 aydır parlak ekran kullandığım için bu konuyu açtım zaten biliyorduk gibi mesajlar yazmayın mümkünse)
arkadaşlar ekran ışığınızı verimli kullanın ve "ŞARJ SORUNUNUZ" OLMADIĞINI GÖRÜN...

extra buttons bilmeyenler olabilir ayrıca görsel olarak güzel bir uygulama
buyrun link: Lanternsoft-extra-buttons-v1-00-0-symbian-3-signed

MücahitTokgöz

aynen Extra Button uygulaması çok işime yarıyor geceleyin felan kullanırken hem gözümü yormasın diye kısık kullanıyorum dışarıdayken parlak kullanıyorum okulda felan tavsiye ederim şarj oranını etkiliyor.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
doctorrr

doctorrr

Üye
teşekkürler denedim fark var iyiymiş bea sağolasın baba :D

• Beğen

trontr

Üye
aynen ben de o taktiği uyguluyordum. işe yarıyor baya. anna da iken de setting bar ı kullanıordum. şimdi extra buttonsa geçtim :D

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Hiç gerek yok güç tasarrufu widgeti ve mobil veri widgeti ekledim sadece kullanırken güç tasarrufunu kapıyorum mobil veri açıyorum tavsiye ederim :oke: Ama senin dediğinde mantıklı :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Hiç gerek yok güç tasarrufu widgeti ve mobil veri widgeti ekledim sadece kullanırken güç tasarrufunu kapıyorum mobil veri açıyorum tavsiye ederim :oke: Ama senin dediğinde mantıklı :)

güç tasarrufuna alınca titreşim filan kapandığı için sevmiyorum
ama ekran ışığının bu kadar şarj yiyeceğini tahmin etmemiştim doğrusu

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

güç tasarrufuna alınca titreşim filan kapandığı için sevmiyorum
ama ekran ışığının bu kadar şarj yiyeceğini tahmin etmemiştim doğrusu

Dediğim gibi yapsan süre dahada artar ama tabi tercih meselesi :)

arslanla

arslanla

Üye
evet haklısın bunu denemem lazım....

phoenix_

phoenix_

Üye
ben disarida da evde de isik kisik tutuyorum.insan alisiyor sonra.degilse her gun sarj etmem lazim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de kullanmadığım sürelerde güç tasarrufunda bırakıyorum derste otobüste vs.. Zaten geceden geceye şarj ediyorum yetiyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
akşamdaan akşama:hmmm

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben de acayip netteyim hep de forumdayım ama yatana kadar götürüyor şarj beni

larten123

larten123

Üye
benimkisi 4 saat bile olmuyor cok ınternetteyım :kop2:

magankara

magankara

Üye
orjinal batarya aldım c6-01 telefonuma sabaha kadar şarj oldu öğlen 12 de telefon kapandı birde telefon versiyon 12.6 da 1 gün anna da yarım gün belle de ise 3-4 saat gidiyor sorun bataryalardamı telefondamı

Burakkk250

Üye
Ben brightness control ü yükledim ve ışık sensörünü açık tutuyorum.Işığa göre parlaklığını kendisi ayarlıyor.Çok harika bir özellik bu.Karanlık ortamdaysanız ışık az, böyle güneş ışığı ortamındaysanız ışık fazla.Çok harika hiç uğraştırmıyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim sırrım yok valla özel bişey yapmıyorum 6 saat net yarım saat oyun 1 saat müzik götürüyor beni hergün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt