yaren_dede
Üye
(Öneri) AKILLI TELEFONLARIN ENERJİ TASARRUFU 3 KATINA KADAR UZATIN
ARKADAŞLAR kalibrasyon filan hiç uğraşmayın bence
telefonunuzun ekran ışığını verimli kullanırsanız normalde şarjınız ne kadar gidiyorsa iki-ÜÇ katına çıkarabilirsiniz
mesela benim cihaz c601 ve %100 dolu iken internette 3 saat gezemiyordum ama şimdi 6,5-7 saat kadar geziyorum
sadece dışarı çıktığımda ekran ışığını yükseltiyorum ekran görünmediği için!
SYMBİAN TELEFONLAR için extra button uygulaması ile ekrana kısa yol ekledim böylece daha kolay bu ayarı yapıyorum
1 gün deneyin zararı olmaz farkı göreceğinize eminim
(ben 8 aydır parlak ekran kullandığım için bu konuyu açtım zaten biliyorduk gibi mesajlar yazmayın mümkünse)
arkadaşlar ekran ışığınızı verimli kullanın ve "ŞARJ SORUNUNUZ" OLMADIĞINI GÖRÜN...
extra buttons bilmeyenler olabilir ayrıca görsel olarak güzel bir uygulama
buyrun link: Lanternsoft-extra-buttons-v1-00-0-symbian-3-signed
telefonunuzun ekran ışığını verimli kullanırsanız normalde şarjınız ne kadar gidiyorsa iki-ÜÇ katına çıkarabilirsiniz
mesela benim cihaz c601 ve %100 dolu iken internette 3 saat gezemiyordum ama şimdi 6,5-7 saat kadar geziyorum
sadece dışarı çıktığımda ekran ışığını yükseltiyorum ekran görünmediği için!
SYMBİAN TELEFONLAR için extra button uygulaması ile ekrana kısa yol ekledim böylece daha kolay bu ayarı yapıyorum
1 gün deneyin zararı olmaz farkı göreceğinize eminim
(ben 8 aydır parlak ekran kullandığım için bu konuyu açtım zaten biliyorduk gibi mesajlar yazmayın mümkünse)
arkadaşlar ekran ışığınızı verimli kullanın ve "ŞARJ SORUNUNUZ" OLMADIĞINI GÖRÜN...
extra buttons bilmeyenler olabilir ayrıca görsel olarak güzel bir uygulama
buyrun link: Lanternsoft-extra-buttons-v1-00-0-symbian-3-signed

bazen bildiğimiz şeyleri görmezden geliyoruz
Ama senin dediğinde mantıklı