Okullarda Kameralı Cep Telefonları-mp3 Playerlar Yasaklandı...

Sponsorlu Bağlantılar

MobiLe_ManiA

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 12 2006, 12&#58;08 PM) [post=250823]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Her okulun ayrı bir yönetim şekili var Fakat gercekten yasak olması iyi bence
[/b][/quote]

ne alaka ne kadr yanlış düşünüom

metintekin

Üye
Ulen böle boş yasaklarla kafa yormayın. Okulun tuwaleti baca gibi tütüyo kimse bişey demiyo , telefonla bütün dersler msn de , internette dolanıyom mp3 dinliyom kimse bişey demiyo . Zaten diyen de olmaz BöYle saçma yasaklar koyacağına ÖSS sınawını değiştirse daha iyi olur MEB

keano

Üye
hehe.. biz zamaninda A1018lerle gezioduk okulda... soona 3210lar cikmisti... serbestti be bizim okulda ah guzel okulum... Hans.. was hast du gemachen geworden sein, ich wasche mich meine Hande.. Ja ich auch...

.ıl[ uluc ]lı.

Üye
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Jan 4 2006, 07&#58;29 PM) [post=244880]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Dediklerinin hepsini yaptık ***** hariç..
[/b][/quote]

Biz Müjde ar Cemil vidyosu cektik daha komik oldu siteye eklerdim ama warn olabilir..
acik secik bisey yok tabiki don yerine pantolon uzerine geçirilmis bim poseti kullanioruz onu indirio arkadas...

Telefonu da yasaklayamazlar okuz gibi para verioz biz onlara evde anneme babama mi artizm yapcam telefonla...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
foto makinasınıda yasaklarlar yakında hehehe hepsi bnm lisedeki tekniklerm az mı kopya cekmedik ama gec kalmıslar yasklamaya ogrenciler icn cok kotu bi durum

kurt bey

kurt bey

Üye
bence çok güzel ve doğru bi uygulama tabi resmi yazıda kalmayıp gerçekten uygulanırsa. van hoijdonk meb kızamana gerek yok bence. olması gerekende bu

turgay89

turgay89

Üye
valla cogumuzun dedigi gibi beni de baglamaz.. yasagın uygulanacagını da hic sanmıyorum.. bizim hocalar da bizden.. biz de olmasak hocalara kim program-oyun v.s atacak..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu haber saçma ötesi

Salihyet

Salihyet

Üye
bozma sinirini yaf böyle şeyler türkiyede geçmez biz hocalarla bluetoothlaşıyoruz.

amedian

amedian

Üye
hehe bazı derslerde hocalar telefonu kapattırıyo bizde, cunku ceptten kopya cekimi bayaa arttı ben bile formul kagıdımın fotografını cekiyorum cogu zaman vede cok guzel işime yarıyo

Üst Alt