Turkcell okul açtı, eğitim web ve cepte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell okul açtı, eğitim web ve cepte
Turkcell, “ adını verdiği yeni hizmetiyle uzaktan eğitim programını başlattı. Öğrenci, öğretmen ve velileri online platformda buluşturmayı hedefleyen bu girişimle Turkcell’in hedefi 3 yılda 1 milyon kişiye ulaşmak



EKONOMİ SERVİSİ
İnternet üzerinden ve mobil platform aracılığıyla 3G üzerinden cep’ten içeriği kullanıcılara ulaştırmayı hedefleyen okul.com.tr’den yararlanmak için Turkcell abonesi olmak şart değil. İlk etapta 7-18 yaş arasında öğrencilere hitap eden ve müfredata uygun eğitim platformu olarak hazırlanan okul.com.tr’ye ücretsiz olarak üye olmak mümkün. İlgili eğitim programları, dersler ve testler ise 2 TL’den başlayan fiyatlarla alınabiliyor. İlk etapta içerik mobil ödeme ile satılacak, önümüzdeki ay başından itibaren de kredi kartı ve havale sistemi devreye alınacak. Proje gelecekte 7’den 70’e tüm yaş gruplarına hitap edecek. Sertifika programları, dil eğitimleri de bu platform üzerinden hizmet olarak sunulacak.

İçerik sağlayıcılara açık

Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar, bu bireysel eğitim platformuyla eğitimin dijitalleşmesine destek olmayı, uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunarak fırsat eşitliği sağlamayı ve 3G’nin yardımıyla mobil eğitimi hayatın parçası haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bayrakdar, “4 farklı içerik sağlayıcının sunduğu MEB müfredatına paralel derslerin yanı sıra Türkiye’nin ilk ve tek online liderlik eğitimi programı YGA Yıldızlar Liderlik Programı sayesinde öğrencilerimizin bireysel gelişimine de katkıda bulunacağız” dedi. Bayrakdar, platformlarının diğer içerik sağlayıcı şirketlere de açık olduğunu, içeriğin büyümesi adına önemli anlaşmaların altına imza atmaya hazır olduklarını bildirdi.


Müzik de var oyun da
Cenk Bayrakdar’ın verdiği bilgilere göre, okul.com.tr’de yaratılan puan sistemi sayesinde öğrenciler derslerde gösterdiği performansı, sosyalliği ve platforma davet ettiği arkadaşları sayesinde puanlar kazanacak.
Bu puanlarla, iş ortağı Pixofun ile birlikte “okul”a özel geliştirilen ve eğlendirerek öğretmeyi amaçlayan Mucit Köy oyununu oynayabilecek. Öğrenciler, siteye entegre çalışan gncPlay modülü ile müzik dinleyerek ders çalışabilecek.
Öğrencinin testlerde gösterdiği performans, zayıf ve güçlü yönleri ile yoğunlaşılması gereken konular hakkında bilgiler, velilerin cep telefonlarına iletilecek. Böylece aileler gerekli yönlendirmeleri yapabilecek. Öğrenciler cep telefonu üzerinde de ders videolarını izleyebilecek ya da testleri çözebilecek.
 
  • Beğen
Tepkiler: kol@j


kol@j

kol@j

Üye
vergi yırtması işi...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt