Okullarda Kameralı Cep Telefonları-mp3 Playerlar Yasaklandı...

Sponsorlu Bağlantılar

RockFord Fosgate

Üye
walla bızde ole:)))bluetooth u bı acıyon 25 tane ısım cıkıyo cıddı dıyom!!!mıllet ıpod vıdeoda vıdeo psplerle multıplayer oyunlar fılan drs dınlıyen yok walla:)))))))

yitik savaşçı

Üye
Sizi babalarınıza şikayet edeceğim... Açık adreslerinizi yazın bakayım...

abuvice

abuvice

Üye
Bir şey olmaz korkmayın o kadar.. Beni seçin.. size artı her öğrenciye full telefon dağıtacam valla

climax

Üye
<div class='quotetop'>(spook &#064; Jan 4 2006, 05&#58;54 PM) [post=244796]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar o konu bızım yuzumuzden cıkmıstır:)) okuldayken cocugu daga kaldırıp dovduk vidyoya aldık sımdı 8 le 16 yıl arası ceza yıyecez.bu yuzdendır.guldugume bakmayın su anda tutuksuz yargılanıyom mahkemeyı beklıom.benım yuzumdense herkesten ozur dılerım....
[/b][/quote]
aferim sana..tecevüz videolarını da sabırsızlıkla bekliyoruz.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bizim okulda çeken yok valla tecavüz ama Kasımpaşa Lisesi..

spook

spook

Üye
<div class='quotetop'>(climax &#064; Jan 5 2006, 07&#58;50 AM) [post=245380]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(spook &#064; Jan 4 2006, 05&#58;54 PM) [post=244796]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaslar o konu bızım yuzumuzden cıkmıstır:)) okuldayken cocugu daga kaldırıp dovduk vidyoya aldık sımdı 8 le 16 yıl arası ceza yıyecez.bu yuzdendır.guldugume bakmayın su anda tutuksuz yargılanıyom mahkemeyı beklıom.benım yuzumdense herkesten ozur dılerım....
[/b][/quote]
aferim sana..tecevüz videolarını da sabırsızlıkla bekliyoruz.
[/b][/quote]

yoq kardeş bu satten sonra deil dag bana vursalar vurmayacam (5 sene içinde tabi)

RockFord Fosgate

Üye
walla baba ıyı yaparsın degmez walla&#33;&#33;&#33;

spook

spook

Üye
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 5 2006, 03&#58;17 PM) [post=245620]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
walla baba &#305;y&#305; yapars&#305;n degmez walla&#33;&#33;&#33;
[/b][/quote]

ya kardes ben samsunda dogdum buyudum ama bu kurtlar vadisi c&#305;kt&#305;g&#305;ndan ber&#305; bu samsun ... ler&#305; p&#305;tlan&#305;p kend&#305;n&#305; polat memat&#305; vb. zannedip ortal&#305;kta gez&#305;yo bunlar&#305; gore gore kafam&#305;z onde yuruyoz kolay de&#305;l

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
İlginç

S1FR3K1R1C1

Üye
Entresan ßeni ßağlamıyo Gerçi

CK1991

CK1991

Üye
Benim telefonu müdür 15 gün vermedi velimi çağırdım ve babama verdiler

SANCAR

SANCAR

Üye
olmaz öle şey yaw bunlar bizi iyice robot sanmaya başladıı

MobiLe_ManiA

Üye
palawraaaa.hiç bişey olmaz.bizim okulda telefon götürmek yasak değil.derslerde telefonu açmak yasak o kadar.onun dışında tenefüste istiyosan git hocaya sarıl resim çek yani kimene kim takar niye takar?

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Her okulun ayrı bir yönetim şekili var Fakat gercekten yasak olması iyi bence

taz_crash

taz_crash

Üye
sanırım bu uygulama tüm şişli okullarında gercekleşti diğer semtleri bilmiyorum

ben macka akif tuncel lisesinde okuyorum bizede bole bi acıklama yaptılar&#33;&#33;

POWER

POWER

Üye
çooooooooooooooooook saçma bir karar.Daha neler yani.doğru bazı arkdaşlar bunları yapıyor ancak herkese mal edilmemeli bence.Sorumllar cezalandırılır olur biter....

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Hususi okulun son günü sordum okula , öle bişey yok dediler...

onur_poy

Üye
ya hocam bırakın bunları yasaklar çiğnenmek için koyulmuştur ben okula ***** dergi götürdüğümü bilirim hatta bi keresinde hoca çantada yakalamıştı ama neyse ki kafa hocaydı(erkek) bi şey demedi sonra yanına çekti bi sürü nasihat çekti
sonuçta okulda her şey yasak telefonu da bi çaresini bulup sokarlar

mAd_girL

mAd_girL

Üye
<div class='quotetop'>(onur_poy &#064; Jan 12 2006, 07&#58;44 PM) [post=251105]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ya hocam bırakın bunları yasaklar çiğnenmek için koyulmuştur ben okula ***** dergi götürdüğümü bilirim hatta bi keresinde hoca çantada yakalamıştı ama neyse ki kafa hocaydı(erkek) bi şey demedi sonra yanına çekti bi sürü nasihat çekti
sonuçta okulda her şey yasak telefonu da bi çaresini bulup sokarlar
[/b][/quote]
Çok güzel örnek oluyorsun millete.

POWER

POWER

Üye
Haklısın mad_girl başka bir konuda yine bu konular için uyarı göndermiştim.Arkadaşlar bu forumda çocuklarda war yapmayın etmeyin&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;

Üst Alt