Okullarda Kameralı Cep Telefonları-mp3 Playerlar Yasaklandı...

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Okullarda Kameralı Cep Telefonları-mp3 Playerlar Yasaklandı...
Arkadaşlar 2 gün önce müdür yardımcısı konuşma yaptı. Milli eğitim bakanlığından yazı gelmiş ve 2. dönemden itibaren okullarda Kameralı cep telefonları yasaklandı. Okulda görülürse öğretmenin alma yetkisi varmış..

Sebep İse:

Öğretmenlerin resimlerini çekip photoshopla oynama yapmak;
***** çekmek;
Yazılılarda kitabın resmini çekip telefon aracılığıyla kopya çekmek;
Bluettooth ile kopya çekmek..

Birde mp3 playerlar yasaklanmış..

Onun sebebi ise evde kitabı okuyarak ses kaydı ile kaydedip tüm konuları yazılıda mp3 playerdan dinleyerek kopya çekmek gösterilmiş..! Özellikle sözel dersler için..

Meb...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bize böyle bir şey bildirilmedi + kimse takmaz bence bu uygulamayı.

Sonuöta sigara da yasak her okulda ama görüyoruz durumu

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Takmama gibi bir durum yok..!

Alınan telefonlar okulun kasasında saklanacak ve yıl sonunda verilecek. Eğer bunu görmesem inanmazdım ama gelenyazıda aynen şu yazıyordu öğretmenlerin bu telefonları alma yetkisine sahiptir ve sene sonuna kadar idarenin vermeme yetkisi mevcuttur yazıyordu..

yitik savaşçı

Üye
Boşverin yahu; eskiden böyle şeyler yoktu zaten... Hem derste dikkatiniz de dağılmaz...

mAd_girL

mAd_girL

Üye
bizede böyle bişey bildirilmedi henüz ama öle olsa bile takmaz kimse alınsa bile cocugun velisi gelir alır geri falan filan

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya şu var bu yazı tüm okullara gönderilmiş normalde bizim idare de açıklamayacaktı ve 2. dönemin ilk gününde söyleyeceklerdi ama müdür yardımcısı sonradan söyledi..

Clausius Clapeyron

Üye
yanlış bir uygulama daha meb den. Teknoloji çağında gençleri küçük yaşta teknolojisiz bırakmak çok saçma geliyor bana.

Salihyet

Salihyet

Üye
hayyyret bişey yahu
sanki böyle vakalar sürekli oluyo da bizim okulun topu züürt arama yapsalar hiç bişey çıkmaz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Salihyet senin ilköğretimdi sanırım onlar öyle ama bi zengin muhitlerdeki liselere git görürsün mesela bizim okul şişli...

Albertini

Üye
Yanlış karar.

spook

spook

Üye
arkadaslar o konu bızım yuzumuzden cıkmıstır:)) okuldayken cocugu daga kaldırıp dovduk vidyoya aldık sımdı 8 le 16 yıl arası ceza yıyecez.bu yuzdendır.guldugume bakmayın su anda tutuksuz yargılanıyom mahkemeyı beklıom.benım yuzumdense herkesten ozur dılerım....

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Beni baglamıo

dark_akhyls

Üye
walla beni de bağlamıyo ama güzel bi uygulama

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Çok güzel bir uygulama.

slayer

Üye
zuhaaaa... Yerim böyle yasağı....

kameralı cep telefonu olan herkese 3310 dağıtsın okul.... Ben olsam gıcıklığına dev gibi bir fotoraf makinası götürürüm okula... Hocam sizin resminizi çekebilirmiyim... Fotoshop'la eşşek yapacamda...

kimse telefonumdan beni ayıramaz...

"kopya cekmek" ne saçama... Sıranın üzerinede yazılır... kitapda açılır... Yandakinede bakılır... Yiosa kaldırın sıraları, kitapları...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dediklerinin hepsini yaptık ***** hariç..

dark_akhyls

Üye
işte bak yasaklanmasını gerektiren uygulmaları kendimiz söylüyoruz..... tamam günümüzde çok gerekli bir icat ama kullanışını saptırmamak gerekiyo.... bence

RockFord Fosgate

Üye
walla bızım okulda(ozel)8senedır yasak ama ben hergun İpod ve cep telefonu goturuyom herkesın onunde tenefuste telle konusuyom alacaz malacaz trass takmayın ya !!!tabı son sınıf olmanın etkısıde war:)))))))))

tofy

Üye
bence gereksiz bir yasak dünyanın her türlü hali var telefon artık ihtiyaç

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
ßizim okul kolej bi arasalar milletten çıkmayacak şey yok derste herkes mp3 playerden mp3 dinliyo kimi psp ile maç yapıyo kimi sınıfta film izliyo ( Ama ***** değil ) ama hiç aklıma qelmemişti sesimi mp3 olarak kaydedip derslerde kopya çekmek

Uygulamaya qelince zaten ben bildim bileli cep telefonu yasak öğretmenler görünce alıyodu

Üst Alt