S^3 ler zaten artık Nokia Belle Carla gibi gidecek 111,112 falan, aynı şekilde S40'lar devam edecek ama Symbian ismi bitecek yani symbian'ın sonu geldi ama isim olarak sonu geldi.
bende o şekilde düşünüyorum çünkü hala symbian belle cihazlar üretiliyor
işletim sistemime gelince bu telefon donnayı bile alır gerçekten süper yapmışlar ben biraz galaxyye benzettim ama cok hoş olmuş telefon ele alındıgında zewk verecek gibi duruyor kamera cıkıntısı göze batar gibi ama o kadar olsun 41 mpyi nereye sokacak adam 
bencede kamerayı yükseltmekle olcak iş degil kamera sadece telefondan pek anlamayanlar için geçerli biri telefon aldıgı zaman telefondan anlamayan kamerası kaç der ama telefondan anlayan onun işletim sistemine bakar işlemcisine şusuna busuna bence n8 kamerası cok cok güzel tamam kamerayı yapmışsın iyi hoşta biraz yazılıma destek ver donanımda her türlü geçersin zaten sen nokiasınnokiayı diriltecek şey kamera değil özgün yazılım , vereceği destek ilgi alakadırkamerayı yükselterek prim yapılması çok zor . inşallah piyasayı kızıştıracak bir hareket gerçekleştirir. çünkü bu bizim yani kullanıcıların yararına olur .

Millet 3D kullanıyor![]()

ne yani şimdi ben telefondan anlamıyormuyum