Oh Be Sonunda Nokia Yine Kendini Topluyor Nokia 808

Sponsorlu Bağlantılar

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bunu alacağıma DSLR kamera alırım.Tasarımıda hiç hoşuma gitmedi önü falan çok basit olmuş...

ozggurr

ozggurr

Üye
adamlar n8 kamerasina yari profesyonel diyorlardi bunun kamerasina profesyonel diyorlar.

1080p 3x zoom
720p 6x zoom
hd 12x zoom

goruntude kalite kaybi olmadan yapabildigi zoom bu...

ayrica n8 de olan diger hdmi, usb on to go vs butun guzel ozellikler bunda da var.

elestirilebilecek tek eksigi kendi ekran cozunurlugu olur. gerisi bos laf...

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve _ardaa
klongs

klongs

Üye
Sırf Kamera ? 1.3 Ghz işlemci Belle Özel sürüm 512 MB Ram 16 GB + 48 MicroSD 41 Mp Kamera 4 inç Amoled + ClearBlack Ekran ??
Arkadaşım Samsung Galaxy S + 1.4 Ghz 512 MB ram 4 inç sadece amoled ve flahsız 5 Mp kamerayla bile peynir Ekmek igibi gitti Şimdi söle bakalım bu Telefon sadece Kameramı mantıklı düşünün...

ya şaka mısın o 1 sene önceydi şimdi bir kamera için mi çok satılacak

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Tamam fandroid . Nokia ne yapsa eleştiriyorsunuz . Pc mi bu yetmiyor mu . Çift çekirdek olsa çitleyecek misiniz ? Böyle saçmalık görmedim .

Dimi3

Dimi3

Üye
Tasarımı çok hoş. Önü 603, arkası c6-01e benziyor..

mstf_l

mstf_l

Üye
bunu ben kendi konumdada acıkladım 808 cıkmadan gelir bence daha iyi satış yapabilmesi açısından

Bana bu fp1olayının belle ye çevirirler gibi geliyor önce belleli cihazlar geldi sonra belle bu da onun gibi olur bence

mstf_l

mstf_l

Üye

Sadece kamera mı hdmi, usb otg, nfc var peki bunların üçü hangi androidte var olaya sadece işlemci tarafından bakıyorsunuz ki 808pureview'in işlemcisi hiçte kötü sayılmaz

klongs

klongs

Üye

Sadece kamera mı hdmi, usb otg, nfc var peki bunların üçü hangi androidte var olaya sadece işlemci tarafından bakıyorsunuz ki 808pureview'in işlemcisi hiçte kötü sayılmaz

s2,xe,one x ,optimus 3d daha sayimmi

SilentOne

SilentOne

Üye
+dlna :D

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herşey iyi de fiyatı da önemli aşırı uçuk bir fiyat çekerlerse değmez bence..aynı şey lumia 610 için de geçerli

_ardaa

_ardaa

Üye
lumia 610 180€ tabi Türkiyeye gelince üstüne o vergisi, bu vergisi, şu vergisi, vergi vergisi, verginin vergisinin vergisi binince 600tl yi aşar heralde.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
180€artı yüzde otuzbeş vergili satış fiyatı

SilentOne

SilentOne

Üye
rahat 600 olur

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Bir android kullanicisi olarak nokianin gönlümdeki yeri cok ayri :D ama bu donanim yetmez uygulama gelistirmeye cok büyük destek verip cesitli ve kaliteli programlara imza atmali yoksa androidin saltani devam eder.

SilentOne

SilentOne

Üye
donanım açısından symbian fazla gerek duymuyor ama uygulama konusunda baya destek lazım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
donanım açısından symbian fazla gerek duymuyor ama uygulama konusunda baya destek lazım

bana göre uygulama ve oyun konusunda sıkıntı yok bana yetiyor ama oyun konusunda bir bigi vereyim 2011 yılı mobiloyun pazarı toplam rakamı 14 milyon dolar yani nokianın bu firmalara bu paranın iki katını verip oyun çıkartır ama magazada satılmayınca oda olmuyor işte

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslına bakarsanız benim nokiadan bekledigim telefon bu degildi bir yerde bi nokia yetkilisinin mart ayını bekleyin diye bir açıklamasını okumuştum ve mwc2012 1martta bitiyor son gün sürprizi gelebilir herkes hazırlıklı olsun arkadaslar

LORİEN

LORİEN

Üye
808 çok kalın 14 mm lik tel. mu kaldı bu devirde takoz gibi durur cepte

_ardaa

_ardaa

Üye
41 mp resim çekiyor lensler sensorler vs bu kadar oluyormuş demek ki bence gayet hoş bir tasarımı var tabi renkler ve zevkler diyoruz.

serseryy44

Üye
Arkadaşım güzel telefon yapmışlar hala android hala android gelmişsiniz ekran çözünürlüğüne adamlar mı 41mp kamera yapan adam çok yüksek çözünürlük yapmayı unutsum biraz mantıklı düşünün beyninizi kullanın telefon yeni çıkmış ekran çözünürlüğü yüksek olsa ona göre uygulama nerden bulacak ekranın yarısını bile kaplayamayacak uygulamalar mı kullanacaktı... Bence telefon bence çok harika duruyor

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker