Oh Be Sonunda Nokia Yine Kendini Topluyor Nokia 808

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
41mp mi :oha:

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Avrupa Fiyatında
[h=2]450 Euro = 1 065,69348 Türk Lirası[/h]

kdv olayı fln olursa 1300 olur gibime geliyo yada 1250 Eğer öle gelirse çok şahane :D (Ama sanmıyorum Burası Türkiye -.- )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
+%200 satıcı kârı = kazık yemeden alamayız.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
adanalı1

adanalı1

Üye
İşte bu cihaz gelirse alınır.

xxSadrazamxx

xxSadrazamxx

Üye
beyler belle olmasa alırdım

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle ama carla güncellemesini de alacak ve bizde ki belle değil belle fp1 yüklü onda, web client 8.2 var en basitinden.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
1500 e kadar olursa garanti alırım ama benim için lumia daha ağır basıyor..windows phone denemek istiyorum

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
1500 e kadar olursa garanti alırım ama benim için lumia daha ağır basıyor..windows phone denemek istiyorum

1500Sınırlarında olur çıkış fiyatı 100aşagı 100 yukarı hesapla sen yinede bana sorarsan lumia910 VE NOKİA 803 Ü beklemek lazım karar vermek için

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Telefon çok güzel bu arada Nokia Belle FP1 603/700/701 için kısa zamanda gelecekmiş...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
the.reds

the.reds

Üye
ben ackcası bu tldn de fazla bısı bklemiyorum tam dnanm harika 41mp kamera falan iyi ama bence yine symbian işletimi bu donanıma hkmedemyecek ve buna bağlı sorunlar çkack yani bu telde symbian kullanlması yanlş olmus
tabiki bu yorumu buraya yazarken carlayı ve donnayı gzardı ettim nkia yı ve symbianı bende çk seviyorum su ana kadar 10 tel dğistırdm 1 hariç 9 tandsi symbiandı ısallah carla ve dona okadar güzel olur ki androidçilern cğunu burda biseyler paylasır ken grürüz

Aege

Aege

Üye
Bu telefonu kamera niyetine alıp bide androidli bir telefon almak lazım :)

sami41

Üye
bir telefona 1500 tl verilir mi :S

ekreem12

ekreem12

Üye
41 mp bi fotograf makinesi varmı dünyada varsa fiyatı nedirkine acaba??? bence işletim sistemini filan geceliim 41 mp bi fotoğraf makinesi olarak bile düsünsek sırf 1500 lira ederi var heralde ama cektiği videolara bakarsanız tel hareket ederken goruntu stabil olmuo buda tamamen symbianın sucu bence nokia bu modeli wp ile cıkarmalıydı bu benim düsüncem