OFW İçin Bir Projem Var [Proje Yürürlüğe Girdi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esqalsiz

esqalsiz

Üye
ya benmde aklma gelmstı denemeye cesaret edememstm mantık cok dogru hatta ofw de bazı özlleri fw clean ile yedek alıp c6 cfw ye attgmzda sorun kalmayacktr eminim kararszlklar cözulecek :D

05kaptan05

05kaptan05

Üye
ya şu c5- içinde olsunda hayırlısıyla :)

openstar

openstar

Üye
Rambo kardeşim, benim de daha önce hazırladığım OFW de zaten tek rofs'lu idi. Yani tamda anlattığın gibi. Bu şekilde yapmakla dediğin gibi sorunlar en aza iniyordu. OFWnin bu şekilde yapılması zaten en mantıklısı. Bunu fikir olarak ortaya atıp, belirtmende çok iyi olmuş yapacak arkadaşlar, için. Önce sonra yapmak önemli değil, önemli olan düşünmek. :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Destekleyen herkese gönülden teşekkür ediyorum.

Geç kalınmış, önceden bilinen ve yapılan bir proje olduğunu biliyordum. Ben bu projeyi 2 ay önce denemiştim ve olumlu sonuç almıştım. Sonradan DailyMobile forumundaki Blaze CFW'sininde bu alt yapıda olduğunu öğrendim. Bu projeyi hayata geçirmekten vazgeçtim.

Eğer ekibimiz OFW üzerinde çalışma yapacak olsaydı bu yöntemi kullanacaktım. Ama biz C6 üzerinden çalışmaya başladık.

Fakat yinede, en azından kolaylık getirsin diye bu projeyi dün duyurdum. Hemen çok ses getirdi. Böyle etki yapacağını hiç düşünmedim. Aklımda daha çok proje var. Ancak zaman ve boş vakit gerekiyor.

C5-03 için bahsettiğim yöntem uygulanabilir olsaydı zaten C6 portlanırdı. İşte bu yapılamıyor. Zaten burada ben C6 portlarını kullanacağım. C5-03 için de C6 portu olmadığı ve kendim C5-03 için port yapamadığım için çok üzgünüm. Ama ilerde belki bu durum değişir.

Teşekkürler; openstar ve Atacan- desteklerinizden dolayı :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tüm FW'lerin C6 tabanlı dosyaları hazır. Üstelik hackli. Upload yapıyorum.

openstar

openstar

Üye
Aslında fikirlerin güzel. Bende telefon olmadığından bişey yapamıyorum. Sana bir öneride de ben bulunayım. Yapılabileceğini zannettiğim bir durum. Şöyle ki, bilindiği üzere nokia s60v5 e desteğini çekti. Ancak s^3 e olan desteğe devam ediyor. S^3 telefonlar için belle guncellemesi yayınladı. Ve telefonlar belle oldu. Bunlardan biri de C6-01 modeli. C6 dan farklı bir model. S^3 tabanlı yani. Şimdi bu model 5800 için uyarlanirsa, 5800 yada s60v5 ler sonradan olma değil, doğuştan belle olur. Bunun uzerisinde çalışmanı yada bir araştırmanı öneririm. Kolay gelsin.

melihcaneker1

melihcaneker1

Üye
kardeş c5-03 için de geçerli mi

th3_king

Üye
öncelikle rambo kardeş şu yarım kalan projeyi tamamlasan daha iyi olmazmı kaç tane adam ağzının içine bakıyor :P
T.C.K v1 Final: (Belirsiz)
önce bunu bi yayınlasan harbi süper olur final versiyonunu çok merak ediyorum 3 betayıda kullandım denedim hepside başka bi güzel oldu finali nasl olur çok sabırsızlanıyorum.. Bu projeye gelince eminim gözüm kapalı kullanacam senin cwfler harika oluyor :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
TCK'nin final versiyonu için çalışmalara hafta sonu ancak başlayabilirim. Bu projeyi hayata geçirmenin zamanı çoktan gelmişti bile. Ben geç kalmışım zaten :)

C5-03 bu projede yer almıyor ne yazık ki.

S^3'ün tabanından portlanması imkansız. Çünkü S^3 linux alt yapısında, s60v5 cihazlar ise eski Symbian alt yapısında. S^3'ün bazı özellikleri sadece benzetilebiliyor.

Atacan-

Atacan-

Üye
TCK'nin final versiyonu için çalışmalara hafta sonu ancak başlayabilirim. Bu projeyi hayata geçirmenin zamanı çoktan gelmişti bile. Ben geç kalmışım zaten :)

C5-03 bu projede yer almıyor ne yazık ki.

S^3'ün tabanından portlanması imkansız. Çünkü S^3 linux alt yapısında, s60v5 cihazlar ise eski Symbian alt yapısında. S^3'ün bazı özellikleri sadece benzetilebiliyor.

@openstar'da biliyordur heralde portlanamadığını.Hocamızın kulağına bişey gelmişki böylesine yol gösteriyor.
Olsun sen yinede iyice bi araştır, fikir üret :) !!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tabi, araştırmalarım var ve her gelişmeyi değerlendiriyorum.

openstar

openstar

Üye
tck'nin final versiyonu için çalışmalara hafta sonu ancak başlayabilirim. Bu projeyi hayata geçirmenin zamanı çoktan gelmişti bile. Ben geç kalmışım zaten :)

c5-03 bu projede yer almıyor ne yazık ki.

S^3'ün tabanından portlanması imkansız. çünkü s^3 linux alt yapısında, s60v5 cihazlar ise eski symbian alt yapısında. S^3'ün bazı özellikleri sadece benzetilebiliyor.

portlanamadığını biliyorum tabiki. Ancak s^3 lerdeki bir çok özellik s60v5ler içinde uyarlanabiliyor. Belle menülerde buna örnektir zaten. N8 menünün, belle'nin, n8 ikonlarnın olduğu gibi, birçok s^3 özelliği s60v5lere uyarlandı. Belle düzenlemesi, bir dil düzenlemesidir. Dilde karşılık gelen kelimeler karşılığında, bazı simgelerin tanımlamasıyla yapılmıştır. Bu mantıkla s^3 deki hazır dil dosyaları s60v5e uyarlanabilir mi diye düşündüm.
Yani nokianın yaptığı kendi belle'si kullanılabilir mi diye düşündüm. Bunu araştırabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Masterthone

Masterthone

Üye
C5-03 mü satıyorumm hiç bir tadı yok bunaldım hiç bir çalışmada yok üzerine KEŞKE BİRAZDA bu tel üzerine kafa yorulsa...

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
portlanamadığını biliyorum tabiki. Ancak s^3 lerdeki bir çok özellik s60v5ler içinde uyarlanabiliyor. Belle menülerde buna örnektir zaten. N8 menünün, belle'nin, n8 ikonlarnın olduğu gibi, birçok s^3 özelliği s60v5lere uyarlandı. Belle düzenlemesi, bir dil düzenlemesidir. Dilde karşılık gelen kelimeler karşılığında, bazı simgelerin tanımlamasıyla yapılmıştır. Bu mantıkla s^3 deki hazır dil dosyaları s60v5e uyarlanabilir mi diye düşündüm.
Yani nokianın yaptığı kendi belle'si kullanılabilir mi diye düşündüm. Bunu araştırabilirsin.

Mantığı kaptım ;) Biraz araştırma yapacağım. openstar abi seni çok iyi tanımıyorum ama bana çok destek oldun bu konuda. Çok teşekkür ederim. Anılbaran'da devamlı seni övüp duruyor zaten :good:

C5-03 mü satıyorumm hiç bir tadı yok bunaldım hiç bir çalışmada yok üzerine KEŞKE BİRAZDA bu tel üzerine kafa yorulsa...

Nokia C5'e kilit koymuş. Portlama yapılamıyor :S Ama yarın-diğer gün bi bakarsın yeni gelişmeler var. C5'ini sattığına pişman olursun (tabi aldığın telefon iyi değilse).

----------Eklendi @ 18:56:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:26 ----------

Güncelleme: 07.03.2012

Proje yürürlüğe girdi. Projenin gerçekleştiği konuya gitmek için tıklayın.

################

anılbaran

anılbaran

Üye
Mantığı kaptım ;) Biraz araştırma yapacağım. openstar abi seni çok iyi tanımıyorum ama bana çok destek oldun bu konuda. Çok teşekkür ederim. Anılbaran'da devamlı seni övüp duruyor zaten :good:

Nokia C5'e kilit koymuş. Portlama yapılamıyor :S Ama yarın-diğer gün bi bakarsın yeni gelişmeler var. C5'ini sattığına pişman olursun (tabi aldığın telefon iyi değilse).

----------Eklendi @ 18:56:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:26 ----------

Güncelleme: 07.03.2012

Proje yürürlüğe girdi. Projenin gerçekleştiği konuya gitmek için tıklayın.

################

eee biz de hakeden övülür :oke: Levent abi bi tanedir :)

openstar

openstar

Üye
eee biz de hakeden övülür :oke: Levent abi bi tanedir :)

Allah razı olsun kardeşim. övülecek bişey yok. Ben insanlara hep insanca yaklaştım, ancak beni bir kısım insan hep tehdit olarak gördü nedense. Ancak öyle biri olmadığımı anlatamadım. Benden bu işi öğrenenler yada ilk benim cfwlerimle bu işe başlayanlar (kendileride itiraf etmiştir), sonra biraz bişeyler yapınca, bana haksızlık edip benim günahımı aldılar. Olsun hiç önemli değil. İnsan değerini heryerde belli eder. Sizler de de olduğu gibi..

----------Eklendi @ 21:52:50 ---------- Yazıldı @ 21:49:06 ----------

Elimde şuan telefon yok. olsa çok iş yapardım. Ancak olmasada her konuda yardımcı olurum. Kolay gelsin..

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sizin gibi üstadlar olmasaydı bizim gibi çıraklar çıkmazdı :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
Allah razı olsun kardeşim. övülecek bişey yok. Ben insanlara hep insanca yaklaştım, ancak beni bir kısım insan hep tehdit olarak gördü nedense. Ancak öyle biri olmadığımı anlatamadım. Benden bu işi öğrenenler yada ilk benim cfwlerimle bu işe başlayanlar (kendileride itiraf etmiştir), sonra biraz bişeyler yapınca, bana haksızlık edip benim günahımı aldılar. Olsun hiç önemli değil. İnsan değerini heryerde belli eder. Sizler de de olduğu gibi..

----------Eklendi @ 21:52:50 ---------- Yazıldı @ 21:49:06 ----------

Elimde şuan telefon yok. olsa çok iş yapardım. Ancak olmasada her konuda yardımcı olurum. Kolay gelsin..

sagolasın :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
?anlamadığım şu :D c6 kullanıp 5230 rofsumu kullanıcam ? ve ne özelliği olucak ?

openstar

openstar

Üye
Sizin gibi üstadlar olmasaydı bizim gibi çıraklar çıkmazdı :oke:

Üstad çırak yok bu işte.. Araştıran, bulan, uygulayan birşeyler ortaya çıkaran benim için her zaman bu işin ustasıdır. Sende kendini çoğu yerde kanıtlamış, bir ustasın.. Sonuçta emekleriniz yeter..:oke:
yani senin gibi damdan düşeni, ancak benim gibi damdan düşmüş biri daha iyi anlar..:naughty:
Allah kolaylık ve sabır versin. :alkis

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt