önce bunu bi yayınlasan harbi süper olur final versiyonunu çok merak ediyorum 3 betayıda kullandım denedim hepside başka bi güzel oldu finali nasl olur çok sabırsızlanıyorum.. Bu projeye gelince eminim gözüm kapalı kullanacam senin cwfler harika oluyorT.C.K v1 Final: (Belirsiz)

TCK'nin final versiyonu için çalışmalara hafta sonu ancak başlayabilirim. Bu projeyi hayata geçirmenin zamanı çoktan gelmişti bile. Ben geç kalmışım zaten
C5-03 bu projede yer almıyor ne yazık ki.
S^3'ün tabanından portlanması imkansız. Çünkü S^3 linux alt yapısında, s60v5 cihazlar ise eski Symbian alt yapısında. S^3'ün bazı özellikleri sadece benzetilebiliyor.
!!tck'nin final versiyonu için çalışmalara hafta sonu ancak başlayabilirim. Bu projeyi hayata geçirmenin zamanı çoktan gelmişti bile. Ben geç kalmışım zaten
c5-03 bu projede yer almıyor ne yazık ki.
S^3'ün tabanından portlanması imkansız. çünkü s^3 linux alt yapısında, s60v5 cihazlar ise eski symbian alt yapısında. S^3'ün bazı özellikleri sadece benzetilebiliyor.
portlanamadığını biliyorum tabiki. Ancak s^3 lerdeki bir çok özellik s60v5ler içinde uyarlanabiliyor. Belle menülerde buna örnektir zaten. N8 menünün, belle'nin, n8 ikonlarnın olduğu gibi, birçok s^3 özelliği s60v5lere uyarlandı. Belle düzenlemesi, bir dil düzenlemesidir. Dilde karşılık gelen kelimeler karşılığında, bazı simgelerin tanımlamasıyla yapılmıştır. Bu mantıkla s^3 deki hazır dil dosyaları s60v5e uyarlanabilir mi diye düşündüm.
Yani nokianın yaptığı kendi belle'si kullanılabilir mi diye düşündüm. Bunu araştırabilirsin.

C5-03 mü satıyorumm hiç bir tadı yok bunaldım hiç bir çalışmada yok üzerine KEŞKE BİRAZDA bu tel üzerine kafa yorulsa...
Mantığı kaptımBiraz araştırma yapacağım. openstar abi seni çok iyi tanımıyorum ama bana çok destek oldun bu konuda. Çok teşekkür ederim. Anılbaran'da devamlı seni övüp duruyor zaten
Nokia C5'e kilit koymuş. Portlama yapılamıyor :S Ama yarın-diğer gün bi bakarsın yeni gelişmeler var. C5'ini sattığına pişman olursun (tabi aldığın telefon iyi değilse).
----------Eklendi @ 18:56:30 ---------- Yazıldı @ 17:49:26 ----------
Güncelleme: 07.03.2012
Proje yürürlüğe girdi. Projenin gerçekleştiği konuya gitmek için tıklayın.
################
Levent abi bi tanedir 
eee biz de hakeden övülürLevent abi bi tanedir
![]()
Mantığı kaptımBiraz araştırma yapacağım. openstar abi seni çok iyi tanımıyorum ama bana çok destek oldun bu konuda. Çok teşekkür ederim. Anılbaran'da devamlı seni övüp duruyor zaten
![]()
Allah razı olsun kardeşim. övülecek bişey yok. Ben insanlara hep insanca yaklaştım, ancak beni bir kısım insan hep tehdit olarak gördü nedense. Ancak öyle biri olmadığımı anlatamadım. Benden bu işi öğrenenler yada ilk benim cfwlerimle bu işe başlayanlar (kendileride itiraf etmiştir), sonra biraz bişeyler yapınca, bana haksızlık edip benim günahımı aldılar. Olsun hiç önemli değil. İnsan değerini heryerde belli eder. Sizler de de olduğu gibi..
----------Eklendi @ 21:52:50 ---------- Yazıldı @ 21:49:06 ----------
Elimde şuan telefon yok. olsa çok iş yapardım. Ancak olmasada her konuda yardımcı olurum. Kolay gelsin..

Sizin gibi üstadlar olmasaydı bizim gibi çıraklar çıkmazdı![]()