OFW İçin Bir Projem Var [Proje Yürürlüğe Girdi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
OFW İçin Bir Projem Var [Proje Yürürlüğe Girdi]
Güncelleme: 07.03.2012

Proje yürürlüğe girdi. Projenin gerçekleştiği konuya gitmek için tıklayın.

################

"Yeni bir proje daha mı" demeyin, bu sefer ki fikrimi de çok beğeneceksiniz !

OFW düzenlemesi yapan modderler Rofs1, Rofs2, Rofs3 için ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalıyorlar. Bu dosyaların içinde çakışan dosyalar oluyor ve telefon kararsız hâle geliyor.

Yeni projem şu: Rofs1 (core), Rofs2 ve Rofs3'ün içindeki tüm dosyaları, C6 portlarındaki Rofs2 içine atacağım ve C6 port dosyalarını flashta kullanacağım. Böylece C6 portunu üzerinden OFW kullanmış olacağız.

Test ettim!

Bu sistemi aynen denedim ve tek hata ile karşılaşmadım. OFW sorunsuz çalıştı.

Boş vakitlerimde tüm telefonların OFW dosyalarını C6 port tabanında yapıp yayınlamayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: nsren

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:hmmm ilginç ve süper bir fikir:oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
ııı şey şimdi ne farkı olacak ki :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ııı şey şimdi ne farkı olacak ki :hmmm

benim nladım kadarıyla c6 portlu rofs2 ye atınca ve bunu flashlayınca ofwkullanıyomuşuz gibi olcak ve c6 portlarındaki gibi bir tek rofs2 yi düzenleyerek ofw edit yapabileceğiz doğru anlamış mıyım?

anılbaran

anılbaran

Üye

benim nladım kadarıyla c6 portlu rofs2 ye atınca ve bunu flashlayınca ofwkullanıyomuşuz gibi olcak ve c6 portlarındaki gibi bir tek rofs2 yi düzenleyerek ofw edit yapabileceğiz doğru anlamış mıyım?

dogru anlamışın onu bende anladım ama başka fark olmayacak mı :hmmm

Symbianize

Symbianize

Üye
Olsun buda bir gelismeee

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Doğru anlamışsın Kabız Civciv :oke: Başka bir farkı yok. Sadece modderlerin işini kolaylaştırmak adına çok güzel olacak.

karikaturizma

karikaturizma

Üye
Benim ProXpresste tek bir rofs2 dosyası var c6 portlarındaki gibi kurulumu zaten :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
dailymobile görecek biz türklerin neler yaptığını :)

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Gider i var:D Artık cfw de yükleyemiyorum ofw de ama zaten x6 cıları pek düşünmüyordunuz

nsren

nsren

Üye
"Yeni bir proje daha mı" demeyin, bu sefer ki fikrimi de çok beğeneceksiniz !

OFW düzenlemesi yapan modderler Rofs1, Rofs2, Rofs3 için ayrı ayrı uğraşmak zorunda kalıyorlar. Bu dosyaların içinde çakışan dosyalar oluyor ve telefon kararsız hâle geliyor.

Yeni projem şu: Rofs1 (core), Rofs2 ve Rofs3'ün içindeki tüm dosyaları, C6 portlarındaki Rofs2 içine atacağım ve C6 port dosyalarını kullanacağım. Böylece C6 portunu kullanarak OFW kullanmış olacağız.

Test ettim!

Bu sistemi aynen denedim ve karşılaştığım tek hata ile karşılaşmadım. OFW sorunsuz çalıştı.

Boş vakitlerimde tüm telefonların OFW dosyalarını C6 port tabanında yapıp yayınlamayı düşünüyorum.
acele :ehe

Masterthone

Masterthone

Üye
Dostum C6 yı C5-03 E portlaman Mümkün mü acaba Rambo_FT

anılbaran

anılbaran

Üye
rambo yerine cevap verirdim ama söylemekten bıktım . En iyisi rambo söylesin ;)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
C5-03 korumalı bir model arkadas.Bizde denedik makina kabul etmedi sizin yönteminizle c5-03 kabul ederse yapan arkadaş tarihe geçer diyebilirim.Bunun üstünde cok calısan oldu ama makina kabul etmiyor.Bu güne kadar hep basit cfw ugrastik.5800 gibi c6 portlu cfw kullanılabilseydi c5-03"de telefon daha baska olurdu ve sanırım polatbit sorunuda kalkabilirdi.Rambo_ft inş. c5-03 portlarsın ve tarihe geçersin.

Symbian Modder

Üye
ee zaten biz bunu kullanıyoruz ki.sen yeni keşfetmişsin.xperience,simple ofw böyle düzenlendi :oke:

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bu olayı c5-03"e getirirsen harbiden super ötesi olur ve bence olur gibime geliyor ama ümitsizim c6 port olayında arkadaşlarımla 2 gün boyunca çalıştık ve yapamadık.Bu olayı başarırsan kullanıcılardan hakikaten büyük bir tepki alırsın olumlu yönde.Seni takip etcem inş. başarırsın :D . Ayrıca diyerlerini boşwer saden c6 portlu cfw kuran kurmuştur.c5-03 ile ilgilenirsen çok güzel olur.. ;)

• Beğen
Tepkiler: 05kaptan05
Del Rey

Del Rey

Üye
Bunu v22 C5-03 için de birleştirip, dosyayı bana gönderirsen sevinirim. Ben de test ederim. Ve sonunda Bunu geliştirirsem de C6 portunu da yapabilirim.

Atacan-

Atacan-

Üye
@Rambo geç kalınmış bir proje.
Binh24 ofw çalışmaları zaten tek rofs2 üzerine.Sadece tek rofs2 editlemek yetiyor moderler için.Hazırı mevcut yani.
Ama yinede tebrikler,böyle bişeyin daha önceden yapıldığını bilmeden kendin tasarlayıp hayata geçirmişsin.Geç kalmasaydı bu fikrin,ilk olabilirdin.Tebrikler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt