HTC one felan nasıl?
Okey teşekkürler gerek yok o zaman Peki şu süreçte Windows Phone cihaz alır mısınız_?Eski. Snap600 fullhd performans olarak düşük kalır, buna göre
Bir de bir şey daha sorayım kusura bakmassanız G2 nin kamerası 920 den iyi mi?Okey teşekkürler gerek yok o zaman Peki şu süreçte Windows Phone cihaz alır mısınız_?
Kamera karşılaştırmaları vardı forumda... Ama G2'nin kamerası dandik mi, kötü mü? Değil, gayet yeterli bence =) 24gb yeter diyorsan bir bak bence kamera testlerine...Oyun Ekran=G2
Tasarım=G2
Batarya=G2
Bak alıcaksan snapdragon 800lü cihaz al exynos lar fazla tutulmuyor
ekranı ağır basıyor ve oyunlar daha canlıTasarıma bişey diyemem ama oyun performansı olarak Note 3 geride değil. Keza batarya da öyle
İlla kutucukları sevdiğin için wp8 almak istiyorsan ben sana launcher8 pronun apksını atam reyiz ben kullanıyorum kasma yok 2 gündür
Hatta dur sana ss atam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ama bu işin şakası hocam üst seviye amiral gemi diyebileceğimiz bir cihaz kesinlikle size kasma sorunu yaşatmaz.S800lü z1 yada kesinlikle 32 olan g2 yada note 3 üçlüsünden birini alabilirsiniz kendi istediğiniz özelliklere göre.
android takıntın yok anladığım kadarı ile ve hemen her platformda bulunan belli başlı uygulamalardan yazmışsın o zaman en iyisi sana nokia lumia çünki en iyi kamera onlarda var s4 zoomdan bile iyi çıktı testlerde ve dizayn + servis ten zaten bahsetmiyorum bile ama alternatif olarak xperia z1de bakabilirsin çünki bi zamanlar sony için psp neydi ise şimdi de z1 onun gibi birşey bunlar çok klişe geldiyse alternatif olarak htc one öneririm dizayn ve performansa önem veren birinin ilk görüşte aşık olabileceği bir model
G2 güzel cihaz tavsiye ederim.
Tasarıma bişey diyemem ama oyun performansı olarak Note 3 geride değil. Keza batarya da öyle
G2 Tavsiye edebilirim![]()
Herkes G2 tavsiye ediyor iyi bir cihaz demek ki. Peki son sorum olacak kendinizi Nokia Lumia 920 kullanmış varsayın diğer tercihiniz ne olur Lumia'ya devam mı edersiniz farklı tatlar mı tadarsınız? Geleceğini nasıl görüyorsunuz_? Az önceki soruma benziyor ama kendinizi önceden Windows Phone kullanmış olarak görün anlamında.ekranı ağır basıyor ve oyunlar daha canlı
Ips in de amoled in de avantajları var. Hatta bunlar için görece bile devreye girebilir. Kimileri doğru rengi sever kimileri canlı.ekranı ağır basıyor ve oyunlar daha canlı
iPhone5 e ios7 geldide ne oldu herkes ios6 yı mumla arıyor. ne alırsanız alın kesinlikle Yukarıda bahsettiğim 3'lünün bulunduğu cihazları tercih edin derim. Kolay gelsinBunlar teori süreleri.ben lumia1520 derim batarya süreleri çok iyi
Stand-by Up to 768 h (2G) / Up to 768 h (3G)
Talk time Up to 27 h 40 min (2G) / Up to 25 h (3G)
Music play Up to 124 h
bilmiyorum artık doğrumuBunlar teori süreleri.
Donanıma göre cihaz almak ne kadar akıl karı tartışılır. Elbet Snap. 800 , Krait 400 mimarisi ile çok iyi ama önemli olan yazılımla sağladığı uyumluluk. Ve bu konuda Exynoslu Note 3 ' ün , Snap. Li muadilinden geride olmadığını görmek mümkün.
Benchmarklar artık bir kistas aracından ziyade sidik yarıştırmaya döndü. -Söz meclisten dışarı.-