Öneri Objektif Bir Şekilde Telefon Önerisi Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
HTC one felan nasıl?

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
G2 hafıza kartı takılmama dışında kusursuz bir cihaz bence.Eğer 24 gb civarı bir hafıza seni rahatsız etmiyorsa tasarım,ekran kalitesi ve performansta kraldır bence.

Invoke

Invoke

Üye
Ben üstteki hepimize sorduğun soruya cevap vereyim, tasarımını sevmedin geçtin, ön yargını kırabilirsin g2 güzel cihaz ama hafıza kartı desteği yok, note3de o servisleri kendin iptal edebilirsin diyorum, al note 3 yap rootu sonra düzenle. Sonra kullan 3gb ram var daha nolsun ayrıca.
Bu arada Z1'in kasa kalitesi note3den g2den iyidir, samsungun plastiği diyecem laf çıkacak ama öyle, neyse lafımı söyleyim uzatmadan, samsungun plastiği ile nokianınki de bir değil. Ne biliyim lumialar daha kaliteli duruyor açıkcası.
Ekrana gelirsek G2 en başarılısı diyebilirim, kameraya gelince 920den daha başarılı değil, oıs var güya ama lumiaların oisiyle bir değil, bildiğin sallanıyor :D Kamera karşılaştırmaları vardı forumda... Ama G2'nin kamerası dandik mi, kötü mü? Değil, gayet yeterli bence =) 24gb yeter diyorsan bir bak bence kamera testlerine...
Şu devirde wp alır mıydım? Açık sistem istediğimden, ileride de almazdım büyük ihtimalle; yoksa alacak olsam şu devirde de alırdım, gayet gelişiyormuş gibi duruyor, ihtiyaçlarını karşılıyorsa... Neden olmasın?

Türe

Türe

Üye
Oyun Ekran=G2
Tasarım=G2
Batarya=G2
Bak alıcaksan snapdragon 800lü cihaz al exynos lar fazla tutulmuyor

Tasarıma bişey diyemem ama oyun performansı olarak Note 3 geride değil. Keza batarya da öyle

xmanyak

xmanyak

Üye
android takıntın yok anladığım kadarı ile ve hemen her platformda bulunan belli başlı uygulamalardan yazmışsın o zaman en iyisi sana nokia lumia çünki en iyi kamera onlarda var s4 zoomdan bile iyi çıktı testlerde ve dizayn + servis ten zaten bahsetmiyorum bile ama alternatif olarak xperia z1de bakabilirsin çünki bi zamanlar sony için psp neydi ise şimdi de z1 onun gibi birşey bunlar çok klişe geldiyse alternatif olarak htc one öneririm dizayn ve performansa önem veren birinin ilk görüşte aşık olabileceği bir model :)

ANIL

ANIL

Admin
G2 güzel cihaz tavsiye ederim.

gıwıliler

gıwıliler

Üye
İlla kutucukları sevdiğin için wp8 almak istiyorsan ben sana launcher8 pronun apksını atam reyiz ben kullanıyorum kasma yok 2 gündür :bleh:
Hatta dur sana ss atam.

Ama bu işin şakası hocam üst seviye amiral gemi diyebileceğimiz bir cihaz kesinlikle size kasma sorunu yaşatmaz.S800lü z1 yada kesinlikle 32 olan g2 yada note 3 üçlüsünden birini alabilirsiniz kendi istediğiniz özelliklere göre.

Ağa o saat i nasıl yaptın

Buğra

Buğra

Admin
G2 Tavsiye edebilirim :spr

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
android takıntın yok anladığım kadarı ile ve hemen her platformda bulunan belli başlı uygulamalardan yazmışsın o zaman en iyisi sana nokia lumia çünki en iyi kamera onlarda var s4 zoomdan bile iyi çıktı testlerde ve dizayn + servis ten zaten bahsetmiyorum bile ama alternatif olarak xperia z1de bakabilirsin çünki bi zamanlar sony için psp neydi ise şimdi de z1 onun gibi birşey bunlar çok klişe geldiyse alternatif olarak htc one öneririm dizayn ve performansa önem veren birinin ilk görüşte aşık olabileceği bir model :)
G2 güzel cihaz tavsiye ederim.
Tasarıma bişey diyemem ama oyun performansı olarak Note 3 geride değil. Keza batarya da öyle
G2 Tavsiye edebilirim :spr
ekranı ağır basıyor ve oyunlar daha canlı
Herkes G2 tavsiye ediyor iyi bir cihaz demek ki. Peki son sorum olacak kendinizi Nokia Lumia 920 kullanmış varsayın diğer tercihiniz ne olur Lumia'ya devam mı edersiniz farklı tatlar mı tadarsınız? Geleceğini nasıl görüyorsunuz_? Az önceki soruma benziyor ama kendinizi önceden Windows Phone kullanmış olarak görün anlamında.

• Beğen
Tepkiler: H.TOGAN
ANIL

ANIL

Admin
Lumia 820 kullanmış biri olarak şuan için WP ile devam etmem. Daha çok kamera odaklı düşünürsem Lumia 1020 tercih edebilirim tabi.

boran9999

boran9999

Üye
Merhabalar Bundan 1 ay önce kadar sizin gibi değişiklik olsun diye yeni bir cihaz alayım dedim! Öncelikli tercihim Note3 ten yana idi ama N9000 yogunlaşmıştım çünki forumlarda bu modelin Türkiyeye geleceği üzerine bayağı konular açıldı Samsung TR yi aradım bu modelin Türkiyeye gelme olasılığı kesinlikle yok denildi. Kafama neden 2-3 model Note3 üretildi ve neden daha güçlü model olan N9000 gelmiyor oldu! Sanıyorum yakın bir zamanda N9006 diye bir model çıkartılır bunuda avrupada dahil bu corafyaya dağıtır sebep gayet açık Bunu Galaxy S4 de tecrübe edip ( Özellikle Antutu testlerinde bayağı geri kalması Bunu çoğu kişi ciddiye almıyor ama maalesef krıter bu ) I9506 model çıkarıp pazarı elinden kaçırmak istemediği gibi. Kısacası Full HD ekranların Bu günün triosu Snapdragon800,Krait400 ve andreo330 bu 3'lü olmazsa olmazlarındandır diye düşünüyorum buna istinaden piyasada bu 3lüye sahip fazla bir seceğeniz yok önümüzdeki günlerde bu seçenekler oldukca bol olacaktır. Yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı ben G2 yi tercih ettim bir çok kez de iyiki tercihim bu oldu dedim ilk aldım test ettim Galaxy S3 le 18.000 skor aldığım aynı test proğramında(Antutu Benchmark) 36.416 skor alınca oldukca şaşırdım çünki rakipleri 30.000 sınırlarını sadece zorluyordu. Ekran olarak kesinlikle şuan için en başarılı ekrana sahip tek dez avantajı Hafıza kartı desteği olmayışı. zaten iPhone5 16 Gb den 32 Gb ye geçince pek bir sorun olmadı. Forumda yazılım desteği sorun olur vs vs şeyler duyuyorum bunlar beni hiç düşünceyede itmedi çünki rakipleri neredeyse haftada bir güncelleme alıyorda ne oluyor diyorum kendi kendime :) iPhone5 e ios7 geldide ne oldu herkes ios6 yı mumla arıyor. ne alırsanız alın kesinlikle Yukarıda bahsettiğim 3'lünün bulunduğu cihazları tercih edin derim. Kolay gelsin

Türe

Türe

Üye
Donanıma göre cihaz almak ne kadar akıl karı tartışılır. Elbet Snap. 800 , Krait 400 mimarisi ile çok iyi ama önemli olan yazılımla sağladığı uyumluluk. Ve bu konuda Exynoslu Note 3 ' ün , Snap. Li muadilinden geride olmadığını görmek mümkün.

Benchmarklar artık bir kistas aracından ziyade sidik yarıştırmaya döndü. -Söz meclisten dışarı.-

AHKE

AHKE

Üye
ben lumia1520 derim batarya süreleri çok iyi
Stand-by Up to 768 h (2G) / Up to 768 h (3G)
Talk time Up to 27 h 40 min (2G) / Up to 25 h (3G)
Music play Up to 124 h

Türe

Türe

Üye
ben lumia1520 derim batarya süreleri çok iyi
Stand-by Up to 768 h (2G) / Up to 768 h (3G)
Talk time Up to 27 h 40 min (2G) / Up to 25 h (3G)
Music play Up to 124 h
Bunlar teori süreleri.

boran9999

boran9999

Üye
Donanıma göre cihaz almak ne kadar akıl karı tartışılır. Elbet Snap. 800 , Krait 400 mimarisi ile çok iyi ama önemli olan yazılımla sağladığı uyumluluk. Ve bu konuda Exynoslu Note 3 ' ün , Snap. Li muadilinden geride olmadığını görmek mümkün.

Benchmarklar artık bir kistas aracından ziyade sidik yarıştırmaya döndü. -Söz meclisten dışarı.-

Belkide haklısınız ama ben ne alırsam donanıma göre alırım Notebook alırken işlemci cpu ya bakarım yazılım çokta önemli değil benim için nasıl olsa hep bir alternanifiniz vardır işlemci ve grafik kartın çaresi yok bu sadece benim kişisel fikrim. Sevgiler

Üst Alt