Öneri Objektif Bir Şekilde Telefon Önerisi Istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Belkide haklısınız ama ben ne alırsam donanıma göre alırım Notebook alırken işlemci cpu ya bakarım yazılım çokta önemli değil benim için nasıl olsa hep bir alternanifiniz vardır işlemci ve grafik kartın çaresi yok bu sadece benim kişisel fikrim. Sevgiler

Pc ile telefon mantığı aynı değil yalnız çok fazla.

KayraBey

KayraBey

Üye
Seç artık bir telefon arkadaşım. Verilen her cevaptan sonra peki ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı deyip duruyorsun. Sendeki de para var huzur yok olayına döndü iyice.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
LimePie

LimePie

Üye
bencede lg g2 almalısın her yönüyle güzel bir tek hafıza kartı girişi yok 32 gb olanı alırsan sıkıntı olmaz

fk555897

fk555897

Üye
Windows Phone gitgide gelişen bir işletim sistemi. Sana Lumia 1520'yi öneririm. Kamera ve diğer ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek bir telefon. Snapdragon 800 işlemciye sahip. Yani Android'li telefonlardan eksiği yok fazlası var. Bu fazlası da şık kutucuklar ve stabilite.

Invoke

Invoke

Üye
Windows Phone gitgide gelişen bir işletim sistemi. Sana Lumia 1520'yi öneririm. Kamera ve diğer ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek bir telefon. Snapdragon 800 işlemciye sahip. Yani Android'li telefonlardan eksiği yok fazlası var. Bu fazlası da şık kutucuklar ve stabilite.

Eksiği yok mu? :ehe

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Dede

Üst Alt