O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

cool_cat

cool_cat

Üye
Arkadaşlar buraya bi mevzu yazdım hiç bu problemi yaşayan yok mu ya benden başka?
Hay bu sofware updater'ın ben....
Arkadaşlar sofware updater ın son versiyonunu bilgisayarıma yükleyip yazılım güncelliyecem ama download bitip kurulum yarıya geldiğinde bilinmeyen bi ağ hatası oluşmuşmuş mesajıyla karşı karşıya geliom. Updater ı kaldırmayı denedim kaldırırken onu da yarıda kesip aynı ağ hatasını verio. az kaldı sıyırcam. telefonun kendinden de güncelleyemiyorum yazılımı. önceki sefer telefondan yapmıştım ağ hatası sebebiyle ama şimdi yemiyo. Aynı sorunla karşılaşan. Veya çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. pm den de msj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

--------------- Ekleme ---------------

ya ben bu güncelleştirmeyi yapcam ama korkuyorum yapamam diye garantiye göndersem günceller mi garanti

Arkadaşım korkmana gerek yok ilk güncellememde ben de çok tırstım özellikle elektiriğin kesilmesinden ama elektriğin kesilmeyeceği bir saatte dene örneğin gece 01:00 gibi. bi de istersen kablo arcılığıyla da yapmayabilirsin direkt tlf dan uygulamalara ordan yazlım güncelleyiciyle yazılım güncellemesi kontrol et de ondan sonra yüklemeye başlayabilirsin. telefonun şarjının tam olmasına dikkat et.:oke:

aLone

aLone

Üye

Arkadaşım korkmana gerek yok ilk güncellememde ben de çok tırstım özellikle elektiriğin kesilmesinden ama elektriğin kesilmeyeceği bir saatte dene örneğin gece 01:00 gibi. bi de istersen kablo arcılığıyla da yapmayabilirsin direkt tlf dan uygulamalara ordan yazlım güncelleyiciyle yazılım güncellemesi kontrol et de ondan sonra yüklemeye başlayabilirsin. telefonun şarjının tam olmasına dikkat et.:oke:

ya benim evdeki kablolu internet ondan başka yerdede yapmak istemedim ama usb kablosuyla yapcamda korkuyom gerçe en olmaı garntiye gitcek genede nese saol kardeş cesaret verdin bana:D

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Peki KENDİ AĞIMDAKİ ŞİFREYİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM..BU BİR PC PROBLEMİ OLUYOR AMA N79 UMLA KENDİ İNTERNETİME BAĞLANMAK İSTİYORUM.MODEMİM ZYXEL..BÜYÜK İHTİMAL RAKAM VERCEKSİN BENDE İNTERNET EXP E ONU YAZINCA AĞ KODU ÇIKCAK AMA O KOD NEDİR
Kardesım benım sana verebılecegım bi kod yok sen kendi w-lan agını kurarken özel ağ olarak ayarlamıssın ve ağ anahtarını o zaman gırmıssın ne girdıgını hiç bir sekılde tahmın edemem yani ağ anahtarı demek senın ağına baskalarının baglanmaması için bir guvenlık onlemi şifresi o yuzden en fazla bu kadar yardım edebılırım tekrar baska bir kablosuz ağ kur bence en kolayı bu bide modemin wireless modemmi ona eii bak yazıo mı bir yerınde :D:D bys:oke:

Evet arkadaslar şu anda bende öğreniyorum ki n79 için yeni versıon 20.175 1 ay bıle olmadan cıktı su anda ki en yuksek surum 30.091 gibi bir sey olması lazım 30 a yukseldı yani verıosn su anda yukluyorum gorusleri bildirecegım bazı arkadasları yanılttım galiba kusuruma bakmayn fazla takip edemedim byss

cool_cat

cool_cat

Üye
Arkadaşlar Yeni güncellemeniz hayırlı ve uğurlu olsun! Gerçi ben ağ sorunu hatası yüzünden yapamadım ama sizinkinde çalışır umarım. Güncellemeniz hayırlı olsun.
Serhat özelden attığım mesajda bu güncellemeyi kastetmiştim.
Nokia N79 Yeni Güncel Firmware: v30.019 :)
sanırım bunu telefondan yapamıyoruz.
ilgili link: http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...-n96-icin-firmware-guncellemeleri-234802.html

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Yeni güncellemeniz hayırlı ve uğurlu olsun! Gerçi ben ağ sorunu hatası yüzünden yapamadım ama sizinkinde çalışır umarım. Güncellemeniz hayırlı olsun.
Serhat özelden attığım mesajda bu güncellemeyi kastetmiştim.
Nokia N79 Yeni Güncel Firmware: v30.019 :)
sanırım bunu telefondan yapamıyoruz.
ilgili link: http://www.maxicep.com/teknoloji-ha...-n96-icin-firmware-guncellemeleri-234802.html
Şu anda yükledım yeni versıonu ama yukleyene kadar ömrümden ömür gitti yha lanet olsun bu nokia yha serefsizler artık abarttılar işi telefon 3 kere güncelleme yi yuklerken kapandı acamadım bi daha zor zar yaptık bir seyler tekrar hayatadondurdum yani başkası olsa gitimişti telefonu bu yukledıgım 3 üncü versıon hepsinde aynı sorunu yasadım tel kurtarmayla uğrastım yok bataryayı cıkar yok şarj aletini tak sonra açma tusuna bas ama oncekiler bu kadar tehlikeli degıldı bu sefer kapandı basıorm basıorm acılmıo ben bıle korktum sonra her seyi cektım pc dea porgramıda kapattım bi hard format sekli tekrardan açtım kendıne geldı sonra bi daha taktım kaldıgı yerden yukledım versıonu 3 kere daha aynısını yaptı ama ben daha inat cıktım ve zorla zarla yukledım o local mode nokia yazısını gorunce ohhh bea dedım oldu ama su kdar soylıyım o kadar ugrastıgıma gore hiç bir fark yok sadece versıon yazısını 20.175 den 30.019 yapmak istersenız yukleyebılırsınız su anda hiç bir sey bulamadım fark eden byss (ELECTRONIC):oke:

SERTANCETİN

Üye
slm arkadaşlar 2 ay oldu n 79 alalı herşey güzel gidiyodu ama durup dururken videoları açmamaya başladı ne kendi çektiğim videoları nede indirdiğim videoları açmıyo neden olmuştur ben anlayamadım bi acil yardımcı olursanız sevinirim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar 2 ay oldu n 79 alalı herşey güzel gidiyodu ama durup dururken videoları açmamaya başladı ne kendi çektiğim videoları nede indirdiğim videoları açmıyo neden olmuştur ben anlayamadım bi acil yardımcı olursanız sevinirim
Virüs dolanıor bi tane bu aralar synbıanlar ıcın o sana girmiş fazla gıdıklamaz ama videolarını etkılemıs her seyı yedekle ve bi hard format at * 3 media tusu kapatma açma tusuna telefon kapalı iken ve sim kart yok iken basıcaksın aynı anda ve bide son olarak şarjın olsun yoksa atmıor bys:oke:

Mebuchadnezzar

Üye
N79 la internet üzerinden okey oynayabileceğimi bi site bilen varmı

Mebuchadnezzar

Üye
Kardeş okey sitesi çokda oynanmıyo bu telefondan

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş okey sitesi çokda oynanmıyo bu telefondan
Telefondaki flash player dan kaynaklanıor bu kardesım yani oynayamazsın video fılan da izleyemıyoruz bende anlamadım bu işi madem o kadar telefon yapıorsun flash playerla nasl video izleyemezsin dimi ama youtube izlesene vb.. sitelerden vıdeo izleyebılmelıyız bence normal tarayıcımız ile ama nafile bys

Mebuchadnezzar

Üye
Ya bide telefon web sayfalarına giriyo diyo üreticiler web sayfalarına e250 de giriyo önemli olan adam gibi girebilmek n79da boş çıktı

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Ya bide telefon web sayfalarına giriyo diyo üreticiler web sayfalarına e250 de giriyo önemli olan adam gibi girebilmek n79da boş çıktı
Bu konuda n79 u savunamam internet tarayıcıları o akdar iyi degılmiş gercekten pc deki ile arasında daglar kadar faark var gercektende su anda :D:D sozum ona cep bilgisayarı olrak gecıor bunlarda ama nafile iş yapmazlar nette o kadar ama geri kalan her konuda basarılılar bu kesın bys

Salihyet

Salihyet

Üye
Faydalı bir konu, çok teşekkürler..

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Faydalı bir konu, çok teşekkürler..
İlgini çekmesi beni mutlu etti Salih bu forumda ilk n79 alan kişi bnm ve bende böle bir sinerji yaratmak istedım ve oldu herkeze elımden geldıgınce yardım edıyorum edecegımde sevgilerle iyi forumlar ve diğer arkadasımız beni bu kadar kızgın gormedın çünkü böle bir sacmalık yapmadın sencede öle degılmı anlam ifade etmeyen seyleri yazarak rütbem artsın diye ugrasıyorlar bende kızıyorum by:oke:

Salihyet

Salihyet

Üye
O mesajları silince gerginlik de kalmıyor, zaten tek mesajla rütbe kazanamayacaktır kimse, can sıkmaya bile değmez, raporlayın yeter..

mmzzkk

mmzzkk

Üye
Ya arkadaslar bende n81 var ama kızaklı telefondan bu kadar nefret edecegimi sanmıyordum..Kızak yüzünden kafayı yiyeceğim..bu yüzden n79 mu alsam diye düşünüyorum..???

cozturk

cozturk

Üye
ARKADAŞLAR BU BAĞLANTI KABLOSUNUN ADININ NE OLDUĞUNU VE NERDE SATILDIĞINI BİLEN VARMI

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Kardesım bütün nokia clublarda bulunabılır normal bi tv baglantı kablosu bu ilk parti n79 ların içerisinde veriliyordu ama daha sonra koymadılar sevgiler iyi forumlar bys

cozturk

cozturk

Üye
Beyler N79 la youtube veya herhangi bir adresten video izliyemiyoruz diyorsunuz ya....Telefonu almadan önce youtube da N79 un videolaranı bakıyordum..2 tane adam ellerinde mikrofonla N79 u tanıtıyordu ve en sonunda adam N79 la youtube a girdi ve benim izlediğim videoyu açtı..ŞU ANDA BULMAYA ÇALIŞIYORUM..BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR...SİZLERDE ARAYIN!!!

Üst Alt