cool_cat
Üye
Arkadaşlar buraya bi mevzu yazdım hiç bu problemi yaşayan yok mu ya benden başka?
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşım korkmana gerek yok ilk güncellememde ben de çok tırstım özellikle elektiriğin kesilmesinden ama elektriğin kesilmeyeceği bir saatte dene örneğin gece 01:00 gibi. bi de istersen kablo arcılığıyla da yapmayabilirsin direkt tlf dan uygulamalara ordan yazlım güncelleyiciyle yazılım güncellemesi kontrol et de ondan sonra yüklemeye başlayabilirsin. telefonun şarjının tam olmasına dikkat et.
Hay bu sofware updater'ın ben....
Arkadaşlar sofware updater ın son versiyonunu bilgisayarıma yükleyip yazılım güncelliyecem ama download bitip kurulum yarıya geldiğinde bilinmeyen bi ağ hatası oluşmuşmuş mesajıyla karşı karşıya geliom. Updater ı kaldırmayı denedim kaldırırken onu da yarıda kesip aynı ağ hatasını verio. az kaldı sıyırcam. telefonun kendinden de güncelleyemiyorum yazılımı. önceki sefer telefondan yapmıştım ağ hatası sebebiyle ama şimdi yemiyo. Aynı sorunla karşılaşan. Veya çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. pm den de msj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
--------------- Ekleme ---------------
ya ben bu güncelleştirmeyi yapcam ama korkuyorum yapamam diye garantiye göndersem günceller mi garanti
Arkadaşım korkmana gerek yok ilk güncellememde ben de çok tırstım özellikle elektiriğin kesilmesinden ama elektriğin kesilmeyeceği bir saatte dene örneğin gece 01:00 gibi. bi de istersen kablo arcılığıyla da yapmayabilirsin direkt tlf dan uygulamalara ordan yazlım güncelleyiciyle yazılım güncellemesi kontrol et de ondan sonra yüklemeye başlayabilirsin. telefonun şarjının tam olmasına dikkat et.