Arkadaşlar ben telefon konusunda ilk seçimimi ve hakkımı nokia6500s 'de kullanmıştım, ama ben bilgisayara, programlara ve teknolojiyi kullanmada çok ilgili bir kişiyim ve tabiki Java yetmedi, ve sırf bu yüzden iyice araştırıp 4-5 yıl beni idare edecek bir telefon almak için bu şekilde saf kaynaklardan ve tam tecrübeli kişilerden bilgilenmek için buraya abone oldum. Neyse fazla uzatmayayım, yorum yapan tüm değerli kardeşlerime çoook teşekkür ederim, ama yorum yazmış, yazan ve yazacak olan tüm arkadaşlardan bir istirhamım olacak, yorum yazmak ve paylaşmak güzel ama soru sorarken ve yorum yazarken lütfen önceki sayfaları okuyup da yazılması daha hoş olur, mesela ben haftada bir inte girip okurum okumadığım yorumları, defalarca bu konu üzerinde emek harcayan arkadaşlara da ayıp oluyor hem. Mesela telefon hakında az çok bir çok şey konuşulmuştur 6-7-8 sayfalarda, bi arkadaş tutup bu telefonu almayı düşünüyorum nasıl acaba ya da fiyatı nasıl bilen var mı diye, önce gülüyorum sonra da kızıyorum, neyse, umarım yanlış anlaşılmam. Yeniden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım . . .