O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

peri_han_peri

Üye
ama wlan şifresini bildigim halde nete giremiyorum bende bunu anlamıyorum arkadasım güncelleme yaparsan girebilirsin dedigi için soruyorum dogrumur acaba

LeqRa

Üye
Slm Arkadaşlar Ben n79 Aldım Sipariş ettim ama elime alıp bakma Fırsatım olmadı n79'un Ses kalitesi naısl yani N73'e göre nasıldır ? hem kalite bakımından hemde ses yüksekliği bakımından ? cevaplarınızı bekliyorum

gencadam_1671

Üye
arkadaşlar bende n79 aldım harika bi telefon herkese tavsiye ederim bununla ilgili program yazılımları olursa paylaşalım

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Slm Arkadaşlar Ben n79 Aldım Sipariş ettim ama elime alıp bakma Fırsatım olmadı n79'un Ses kalitesi naısl yani N73'e göre nasıldır ? hem kalite bakımından hemde ses yüksekliği bakımından ? cevaplarınızı bekliyorum
N73 e gore tabiki daha dusuk bir ses ama net stereo bir ses elde edıyorsunuz kulaklıkta süper bi kalite var adeta sanatçı yanınızda gibi hıssedıorsunuz w-lan konusunda ise sizde bir problem var o zaman şifre bilinen ağa versıonla bi alakası olmadan baglanılabılır versıon sadece hatalrın duzenlenmesidir sizin cıhazınızın kendınden kaynaklanan bir hata olabılır byss:oke:

cozturk

cozturk

Üye
Arkadaşlar dün bende bir n79 aldım..kapak renklerini orda kendime göre seçtim.beyaz mavi.birde zeytin kahveringisimi siyahımıdır nedir:):)electronic sana çok teşekkür ediyorum.çoğu n79 kullanıcılarını buraya toplamışsın...burda bir sorunumuz olursa birbirimizden yardımlaşıyoruz...ve değerli vakitlerini bizim sorularımıza cevap veriyorsun...çok çok teşekkürler
saygılarla,,,electronik

ultrAslanBedo

Üye
mehaba serhat abcim ben N 79 hakkında konşmak fiktrlerni almak istyrm msn ekledm .almayı düşünüyrm acil görüşünü istiyrm :) şimdiden teşekkrler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dün bende bir n79 aldım..kapak renklerini orda kendime göre seçtim.beyaz mavi.birde zeytin kahveringisimi siyahımıdır nedir:):)electronic sana çok teşekkür ediyorum.çoğu n79 kullanıcılarını buraya toplamışsın...burda bir sorunumuz olursa birbirimizden yardımlaşıyoruz...ve değerli vakitlerini bizim sorularımıza cevap veriyorsun...çok çok teşekkürler
saygılarla,,,electronik
Ne demek kardesım ne demek ben her zaman o zmanı sizlerle gecırmeye hazırım benım için bir zevk gün gectıkce cogalıoruz farkındayım ilk actıgımda bir lişi bile zor yazıordı simdi 15 sayfa oldu devam bu hızla devam saygılar HAN ADAMIMSIN :D:D:oke:

aLone

aLone

Üye
mehaba serhat abcim ben N 79 hakkında konşmak fiktrlerni almak istyrm msn ekledm .almayı düşünüyrm acil görüşünü istiyrm :) şimdiden teşekkrler

ya bence tam alıncak telefon internetteki kötü yorumlarada çok takılma telefon harika bi ses az gibi geliyo onunda snradan normal olduğunu anlıyosun bence harika ben 1 aydır kullanıyorum

LeqRa

Üye
N73 e gore tabiki daha dusuk bir ses ama net stereo bir ses elde edıyorsunuz kulaklıkta süper bi kalite var adeta sanatçı yanınızda gibi hıssedıorsunuz w-lan konusunda ise sizde bir problem var o zaman şifre bilinen ağa versıonla bi alakası olmadan baglanılabılır versıon sadece hatalrın duzenlenmesidir sizin cıhazınızın kendınden kaynaklanan bir hata olabılır byss:oke:
Tşkkrler electronic bende sipariş ettim n79 blackım geliyor :D en son buraya bakıştım 10 kişiden 1 kişi kötü diyor telefona tekrar teşekkür ederim yorum yapan hekese.:oke:

alifidan

alifidan

Üye
Arkadaşlar ben telefon konusunda ilk seçimimi ve hakkımı nokia6500s 'de kullanmıştım, ama ben bilgisayara, programlara ve teknolojiyi kullanmada çok ilgili bir kişiyim ve tabiki Java yetmedi, ve sırf bu yüzden iyice araştırıp 4-5 yıl beni idare edecek bir telefon almak için bu şekilde saf kaynaklardan ve tam tecrübeli kişilerden bilgilenmek için buraya abone oldum. Neyse fazla uzatmayayım, yorum yapan tüm değerli kardeşlerime çoook teşekkür ederim, ama yorum yazmış, yazan ve yazacak olan tüm arkadaşlardan bir istirhamım olacak, yorum yazmak ve paylaşmak güzel ama soru sorarken ve yorum yazarken lütfen önceki sayfaları okuyup da yazılması daha hoş olur, mesela ben haftada bir inte girip okurum okumadığım yorumları, defalarca bu konu üzerinde emek harcayan arkadaşlara da ayıp oluyor hem. Mesela telefon hakında az çok bir çok şey konuşulmuştur 6-7-8 sayfalarda, bi arkadaş tutup bu telefonu almayı düşünüyorum nasıl acaba ya da fiyatı nasıl bilen var mı diye, önce gülüyorum sonra da kızıyorum, neyse, umarım yanlış anlaşılmam. Yeniden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım . . .

jimilrose

jimilrose

Üye
n79 su anda n82 den daha pahalı ki..

cozturk

cozturk

Üye
ARKADAŞLAR..Wİ-Fİ ÖZELLİĞİNİ DAHA YENİ KAVRADIM..BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA telefondan bir pc nin internetine bağlanabiliyorsun.Yani dizüstü bilgisiyarlardaki gibi..Evdeyken kendi pc me N79 umla bağlanmak istiyorum..İnternetim açık ama arada açık olduğunu görmüyor..Ve bir soru daha bağlan dediğimde .WLAN için önceden paylaşılmış WEP ANAHTARI DİYOR.??

ultrAslanBedo

Üye
çok teşekküler :D

ultrAslanBedo

Üye
Teşekküer ederm

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR..Wİ-Fİ ÖZELLİĞİNİ DAHA YENİ KAVRADIM..BENİM BİLDİĞİM KADARIYLA telefondan bir pc nin internetine bağlanabiliyorsun.Yani dizüstü bilgisiyarlardaki gibi..Evdeyken kendi pc me N79 umla bağlanmak istiyorum..İnternetim açık ama arada açık olduğunu görmüyor..Ve bir soru daha bağlan dediğimde .WLAN için önceden paylaşılmış WEP ANAHTARI DİYOR.??
W-lan ı su anda en iyi olan cihazların basında gelen nokia n79 ki e- seriesdeki cıhazlardan bıle daha kalıteli aşşalamak yanlıs olur bence senın w-lanında bi sorun olabılır bazı w-lan ağları gizli olup sonra tekrar paylasıla bılıo bu kullandıgın w-lana baglı bir sey ağ anahtarı şifreleme şeklidir eğer ağda şifreleme varsa bu anahtarı gırmen gerekır kodlamadır yani buda ben su ana kadar problm yasamadım daha da ayrıntıya gırerım yani sitersenız bys :oke:

cool_cat

cool_cat

Üye
Hay bu sofware updater'ın ben....
Arkadaşlar sofware updater ın son versiyonunu bilgisayarıma yükleyip yazılım güncelliyecem ama download bitip kurulum yarıya geldiğinde bilinmeyen bi ağ hatası oluşmuşmuş mesajıyla karşı karşıya geliom. Updater ı kaldırmayı denedim kaldırırken onu da yarıda kesip aynı ağ hatasını verio. az kaldı sıyırcam. telefonun kendinden de güncelleyemiyorum yazılımı. önceki sefer telefondan yapmıştım ağ hatası sebebiyle ama şimdi yemiyo. Aynı sorunla karşılaşan. Veya çözümü bilen varsa lütfen yardımcı olsun. pm den de msj atabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.

cozturk

cozturk

Üye
Peki KENDİ AĞIMDAKİ ŞİFREYİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM..BU BİR PC PROBLEMİ OLUYOR AMA N79 UMLA KENDİ İNTERNETİME BAĞLANMAK İSTİYORUM.MODEMİM ZYXEL..BÜYÜK İHTİMAL RAKAM VERCEKSİN BENDE İNTERNET EXP E ONU YAZINCA AĞ ŞİFRESİ ÇIKCAK AMA O KOD NEDİR

aLone

aLone

Üye
ya ben bu güncelleştirmeyi yapcam ama korkuyorum yapamam diye garantiye göndersem günceller mi garanti

cozturk

cozturk

Üye

Üst Alt