O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
arkadaşlar ben de aldım n79 video çekerken donma yapıyo,telefon tuş kilidinden çıkarken donuyo,ve s kaç acaba bu telefon hangi programları kaldırır mesela sis uzantılı dosyaları desteklemiyo, şimdiden teşekkürler
bunlar neden bana olmuyor..video çekerken donmasının sebebi gece moduna almışsındır..video çekimleri gerçekten süper..tuş kilidini açıncada donma olmuyo??????
Sen versiyonmu yükledin acaba ben hiç oynamadımda??

--------------- Ekleme ---------------

Versiyonla

aLone

aLone

Üye
dostum çok ama çok tşkr ederim dediğini wireless dan yaptım oldu ve 90 gününüz kaldı diyede yazı çıktı xD yani oLdu sağolasın dostum :) Serhat bunuda hallettik D: bi ara msnde görüşelim şu sürüm işi cnmı sıkmaya başladı çoğu programı açmıyor desteklemiyor =) telde herhangi bir sorunla karşılaşmadım he bide kapak azck oynuyor oynayıncada tema değişyor ama onuda hallettim kapakla fazla oynamıcaksın elindeyken sıkı tutucaksn xD 3 kapaktan 2si oynuyor 1i tam oturuyor =) byS =)

ya güncelleme çok kolay pc suitle bağlan tele pc den güncelle de teli buluyo o sonra kendiliğinden güncelliyo vala electronic arkadşım saolasın anlatmıştı bu çok kolay . ayırca kapak sornunuda tema ayarlarından tema değiştir kapat deyince değişmez

sethaa

sethaa

Üye
Nokia bütün kullanıcılarına seçim hakkı tanır kardesım kapak degısınce tema degıstırme muhabbetını kapatabılıosun cihaz s60 3 rd synbian 9.3 işlatım sıstemi kullanıo fp2 arayüzü var vede hacklemene gerek yok bunu sana kim soledıkı piyasada bir sürü program oyun tema vb.. seyller var sorularını cevaplıyoruz ama bi tesekkuru çok gorme kardesım allah emanet ol alacaksanda al artık fazla geç kalma kaçmaz cunku bu cihaz by:oke:

N79 la internet üzerinden okey oynayabileceğimi bi site bilen varmı

Evet.. UStelik ücretsiz :oke:

Bu konuda n79 u savunamam internet tarayıcıları o akdar iyi degılmiş gercekten pc deki ile arasında daglar kadar faark var gercektende su anda :D:D sozum ona cep bilgisayarı olrak gecıor bunlarda ama nafile iş yapmazlar nette o kadar ama geri kalan her konuda basarılılar bu kesın bys

Beyler N79 la youtube veya herhangi bir adresten video izliyemiyoruz diyorsunuz ya....Telefonu almadan önce youtube da N79 un videolaranı bakıyordum..2 tane adam ellerinde mikrofonla N79 u tanıtıyordu ve en sonunda adam N79 la youtube a girdi ve benim izlediğim videoyu açtı..ŞU ANDA BULMAYA ÇALIŞIYORUM..BİR ELİN NESİ VAR İKİ ELİN SESİ VAR...SİZLERDE ARAYIN!!!

Ben opera mini yukledim. Cok kullanisli tavsiye ederim.. Youtube da izleniyor ustelik.

N79 Cep telefonumdan film izlemek istiyorum ama 3 gundur ugrasmama ragmen bir turlu AVI formatli bir filmi cep telefonumdan izlemeyi basaramadim. :mahcup:

mrend

Üye
Arkadaşlar bende dün n79 aldım telefon süper yalnız mesaj yazarken ve fotoğraflara bakarlen donma yapıyor, yavaşlıyor neden olabilir acaba?

huseyinss

Üye
Arkadaşlar bende dün n79 aldım telefon süper yalnız mesaj yazarken ve fotoğraflara bakarlen donma yapıyor, yavaşlıyor neden olabilir acaba?

telefonun sürümü 20.175 ya da 30.019 ise mesajlarda donma bundan kaynaklanır. mesajlara girip yazma dilini ingilizce yaparsan düzelir.
telefon sürümüne *#0000# ye basarak bakabilirsin. :oke:

mrend

Üye
Çok saol hüseyinss arkadaşım :)Bide bişe sorcam,telefonun sürümü dediin gibi 20.175 güncelleme yapsam iyi olur mu?Yada bi faydası olur mu?

orukm

orukm

Üye
iyi bir araştırma

hitch17

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum bütün yorumları okudum ve kararımı vermemde cok yardımcı oldu yalnız foto cekımınde yetersız oldugu soyleniyor .Buradan kendi çektiginiz fotograflar varsa telefonla paylasırsanız çok sevinirim

kezman

Üye
arkadaslar ben wifi den baqlanıyorum..ama videoları seyredemiyorum....ne yapmam gereklidr acaba

chacked

chacked

Üye
ya güncelleme çok kolay pc suitle bağlan tele pc den güncelle de teli buluyo o sonra kendiliğinden güncelliyo vala electronic arkadşım saolasın anlatmıştı bu çok kolay . ayırca kapak sornunuda tema ayarlarından tema değiştir kapat deyince değişmez

dostum kolaydırda yardım almadanda yapmak istemiyorum daha teli yeni aldım elimde kalmasını istemiyorum =) temayıda yaptım tşkr ederim. Ben güncellemeyi yapıcamda telin nasıl bir hale geliceğini mrk ediyorum hani ilk aldığım gündeki gibi mi olıcak ? düzenli bir şekilde mi yüklicek ? bu sorular beni biraz düşündürüyor birde format oalyıda var ondada aynı sorularım var format atınca telin kendi orjinal programları nolcak silncek mi yoksa kalıcak mı vs vs :S =)

Bazı arkadaşlarda telefon nasıl foto çekiyor iyi mi diye bir soru sormuşlar , gündüz mükemmel çekiyor fakat akşam biraz kötü çekiyor arada flaşı kapamanızda fayda var ;)

hitch17

Üye
dostum kolaydırda yardım almadanda yapmak istemiyorum daha teli yeni aldım elimde kalmasını istemiyorum =) temayıda yaptım tşkr ederim. Ben güncellemeyi yapıcamda telin nasıl bir hale geliceğini mrk ediyorum hani ilk aldığım gündeki gibi mi olıcak ? düzenli bir şekilde mi yüklicek ? bu sorular beni biraz düşündürüyor birde format oalyıda var ondada aynı sorularım var format atınca telin kendi orjinal programları nolcak silncek mi yoksa kalıcak mı vs vs :S =)

Bazı arkadaşlarda telefon nasıl foto çekiyor iyi mi diye bir soru sormuşlar , gündüz mükemmel çekiyor fakat akşam biraz kötü çekiyor arada flaşı kapamanızda fayda var ;)

bir fotoğraf eklemen mümkün değilmi yada bana msn den yollasan.

cozturk

cozturk

Üye
arkadaşlar ben bu telefonu almak istiyorum bütün yorumları okudum ve kararımı vermemde cok yardımcı oldu yalnız foto cekımınde yetersız oldugu soyleniyor .Buradan kendi çektiginiz fotograflar varsa telefonla paylasırsanız çok sevinirim
GÜNDÜZ ÇEKİMLERİNDE HİÇ BİR PROBLEM YOK..GECE ÇEKİMLERİNDE TELEFONUMLA ODAMI ÇEKİYORUM HİÇ BİR IŞIK YOKKEN SANKİ GÜNDÜZ ÇEKMİŞİM GİBİ..AMA ARADA FOTOĞRAFIN BOĞUK TARAFLARI OLUYOR...O KADAR KÖTÜ DEĞİL SADECE BİRAZCIK...:oke:msn adresini mesaj olarak at bende sana birkaç fotoğraf atayımda aklında soru işareti kalmasın...:oke::oke::sn:

mrend

Üye
Arkadaşlar bi kaç problemim var umarım yardımcı olursunuz.
Öncelikle telefonun hafızası normalde 51 mb. ama ama 20.kb gösteriyor ve pc suite bağladığımda ordanda hafıza tamamen boş gözüküo yani bişey yüklü değil ayrıca bunun yüzünden bişeyde yükleyemiyorum telefonun hafızasını boşaltın diyor.
İkinci sorumsa, telefonu güncelleyemiyorum.Programla güncellemeye başladığımda ağ bağlantı hatası verio, yardımcı olursanız çok sevinirim:)

hitch17

Üye
GÜNDÜZ ÇEKİMLERİNDE HİÇ BİR PROBLEM YOK..GECE ÇEKİMLERİNDE TELEFONUMLA ODAMI ÇEKİYORUM HİÇ BİR IŞIK YOKKEN SANKİ GÜNDÜZ ÇEKMİŞİM GİBİ..AMA ARADA FOTOĞRAFIN BOĞUK TARAFLARI OLUYOR...O KADAR KÖTÜ DEĞİL SADECE BİRAZCIK...:oke:msn adresini mesaj olarak at bende sana birkaç fotoğraf atayımda aklında soru işareti kalmasın...:oke::oke::sn:[/QUOTE

[email protected] foto atıcak arkadaşlar eklıyebılır teşekkürler:)

VEY5EL

Üye
dostlar bende de var bu telefondan ama mesaj yazarken mesaj uzunluğu ortalama 50 karakteri geçtikten sonra 4 tuşuyla yazılan karakterler çok kasıyo üst üste basınca herharf için nerdeyse 1 er saniye bekliorm i harfini çıkarana kadar deliriorm:D var mıdır bi çaresi??

hitch17

Üye
dostlar bende de var bu telefondan ama mesaj yazarken mesaj uzunluğu ortalama 50 karakteri geçtikten sonra 4 tuşuyla yazılan karakterler çok kasıyo üst üste basınca herharf için nerdeyse 1 er saniye bekliorm i harfini çıkarana kadar deliriorm:D var mıdır bi çaresi??

tam olarak o nun cevabını bılmıyorumda mesajda takılmalarla ilgili önceki sayfalarda bilgi vardı sanırsam

simsaraga

Üye
ben de n79 alacaktımn flsh player ı var mı nokıa nın sitesinde var yzaıyo ama arkadaştada n79 var o bana flashplayer yok diyor yardımcı olursanız sevinirim

huseyinss

Üye
Çok saol hüseyinss arkadaşım :)Bide bişe sorcam,telefonun sürümü dediin gibi 20.175 güncelleme yapsam iyi olur mu?Yada bi faydası olur mu?

20.175'den sonra 30.019 çıktı ama sorun düzelmedi. Yani yapsan da yapmasan da sorun çözülmüyor. Ama güncel tutmak daha iyi tabi bence.. :oke:

Arkadaşlar bi kaç problemim var umarım yardımcı olursunuz.
Öncelikle telefonun hafızası normalde 51 mb. ama ama 20.kb gösteriyor ve pc suite bağladığımda ordanda hafıza tamamen boş gözüküo yani bişey yüklü değil ayrıca bunun yüzünden bişeyde yükleyemiyorum telefonun hafızasını boşaltın diyor.
İkinci sorumsa, telefonu güncelleyemiyorum.Programla güncellemeye başladığımda ağ bağlantı hatası verio, yardımcı olursanız çok sevinirim:)
Ben de 3 gündür programdan aynı hatayı alıyordum. Galiba sunucularda bizden kaynaklanmayan bir sorun vardı. Bugün girebildim ama. Ne yazık ki yeni yazılım yayımlanmamış.:(

Üst Alt