O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

Marchegiani

Marchegiani

Üye
N79 çok güzel bir telefon ama bende yok.

• Beğen
Tepkiler: cepni67

srht-137

srht-137

Üye
merhaba electron ben yeni üyesiyim bu sitenin 2 gün once bimeks ten sipariş werdim n 79 ama brown varmıs yani kahverengi bir iki sitede bu renklerin hatalı flan cıktıgını duydum bi bilgin war mı kafamda soru işarti oldu şimdiden teşekkurler

huseyinss

Üye
Arkadaşlar bir şey soracağım. Benim N79'um var. Ekranı biraz fazla çizildi dikkat etmeme rağmen. Daha önce Sony Ericsson W810i kullanıyordum. Genpa'ya gidip hiç bir sebep belirtmeden garanti kapsamında kapak değişimi talep etmiştim ve değiştirmişlerdi. Acaba bunda da aynı şekilde değişim yapılabilir mi? Sormamın nedeni şu: Telefonu hemen kabul ediyorlar ve servise alıyorlar. Ama sonradan garanti kapsamında değişim mümkün değil de diyebiliyorlar tabi uzunca bir süre beklettikten sonra. Bunu yaşamak istemiyorum. Eğer değişim yapılabilirse hem değişim hem de diğer servis ihtiyaçları için nereyi önerirsiniz? Ben Genpa'ya bir kere gittim ve memnun kaldım. Ama giden birkaç arkadaşım şu anda onlarla mahkemelik durumda. Alırken görevli bana Teleservice'i önermişti. Siz ne dersiniz? Uzun mesajımla okuyan arkadaşlarımın başınızı ağrıttığım için özür diliyorum. Şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

ha arkadaşlar ankara'da oturuyorum. unutmuşum söylemeyi. saygılar...

aLone

aLone

Üye
ben arkdaşımın 73 ünü vermiştim başka bişey için hiç söylemediğim halde kapağı değiştirmişler seninkinide değiştirirler

huseyinss

Üye
tamam sağol. servise bi vereyim bakalım

aLone

aLone

Üye
tamam ama sonucu haber ver buraya geldiler değişti veya değişmedi diye bilelim bizde

huseyinss

Üye
tamam ama sonucu haber ver buraya geldiler değişti veya değişmedi diye bilelim bizde
tamam kardeşim sonucu öğrenince yazmaya çalışırım yalnız internet kapanacağı için garanti veremiyorum. teşekkürler, saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bir sorum daha var. bildiğiniz gibi n79 da çekilen fotoğraflar çekilenler diye bir klasöre atılıyor. ama benim n79 da bu fotoğraflar bir süre sonra çekilenlerden kayboluyor ancak hepsi "tümü" klasöründe var. telefon bunu sürekli yapıyor yani belirli aralıklarla klasör değiştiriyor. bu normal mi acaba? ben defalarca hard format attım, yazılımı tekrardan yükledim ama düzelmedi. şimdiden teşekkür ederim...

baris akdeniz

baris akdeniz

Üye
o kadr özellik yazmışlar fiyatını yazmamışlar :)

sulkoc

Üye
şu telefonu yeni alınca 18 saat 15 saat 20 saat şarjda tutun işte pili daha çok gidecek muhabbetini hiç anlayamadım aldığım hiçbir nokia modelinde bunu yapmadım sadece ilk şarjını tamamen bitirdim sonra normal tel açık olsa bile şarj yaptım ve telefonlarımın şarj sürelerindende bi sıkıntım olmadı bana bunun mantığını anlatacak arkadaş varsa çok sevinecem ne yani şimdi telefon alacağız 1 gün sonra kullanmaya başlayacağız niye şarj oluyor :d pu ha ha komik yaa

srht-137

srht-137

Üye
merhaba rahatsız ediorum ben yeni üyesiyim bu sitenin 2 gün once bimeks ten sipariş werdim n 79 ama brown varmıs yani kahverengi bir iki sitede bu renkteki telefonlar hatalı cıktıgını duydum bi bilgin war mı kafamda soru işarti oldu şimdiden teşekkurler

huseyinss

Üye
merhaba rahatsız ediorum ben yeni üyesiyim bu sitenin 2 gün once bimeks ten sipariş werdim n 79 ama brown varmıs yani kahverengi bir iki sitede bu renkteki telefonlar hatalı cıktıgını duydum bi bilgin war mı kafamda soru işarti oldu şimdiden teşekkurler
kardeşim ben de n79 brown kullanıyorum. benim telefonumda daha doğrusu 20.175 ve 30.019 sürümlü n79 larda sadece mesaj yazarken oluşan takılma problemi var. tabi çözülebilecek bir yazılımsal hata. onun dışında bir sorun yok bildiğim kadarıyla. yalnız senin duyduğun sorunlar neyle ilgili daha açık söylersen daha çok yardımcı oluruz.:oke: saygılar...

excuse

Üye
i kullanımı msj ı yavaşlatıo ben tel.i aldıgmda sürüm 20.175 di 1 hafta oldu alalı bide fotoraflar menüsü yavaş..bunun dışında Telefon harikaaa :oke::yuru

dievesan

Üye
Yaklaşık olarak 3 aydan beri bu müthiş cihazı kullanıyorum...ama mobil tv olayını çözemedim..çözen warsa bi anlatabilirmi?:coold:

kocar_1

kocar_1

Üye
gerçekten hoş bi telefon özellikleride fazla

ismailinc

Üye
bugün bende bir n79 sahibi oldum. şimdiye kadar baya bi karıştırdım, tam bir multimedia telefonu.iyi ki almışım dedim. zaman geçtikçe daha da ayrıntılar keşfedeceğimi biliyorum. yalnız bir sorum var sizlere.

bugün çektiğim resimleri bluetooth la bilgisayara atmak istedim. ama atıyo göstermesine rağmen, atmadı. sadece videoları attı. bilgisayardan gönderdiğm resimleri ise telefonda görebildim. bu sorunun nedeni ne olabilir acaba?

excuse

Üye
Wallahi kardesım onu cozen hala bende bulamadım gercekten anlamadım o olayı kutuda yazıo 3 ay bedava die fakat gırdıgımde sakır sakır kontor gıdıo hayret bı sey bide en buyuk problem cıhazda gps mevcut ama neden nete baglanıyor ve kontor yıyor ıllakı internet sartmı yani o kadar sey bılıorum ama bunu bende cozemedım hala bir bilen üstad varsa yazsın lutfen saygılar bys:oke:

kardeşim buna hala cevap bulamadıysanız internete baglıyken haritalar seçenekler ekstra dan lisansları güncelleyin.. saygılar bys:oke: :)

aLone

aLone

Üye
öle yaparlarsa kontor dayanmaz wireless olan bi yere gittğinizde lisansı gümceleyin kontorunuz gitmez

yolcu02

Üye
arkadaşlar ben de aldım n79 video çekerken donma yapıyo,telefon tuş kilidinden çıkarken donuyo,ve s kaç acaba bu telefon hangi programları kaldırır mesela sis uzantılı dosyaları desteklemiyo, şimdiden teşekkürler

chacked

chacked

Üye
kardeşim buna hala cevap bulamadıysanız internete baglıyken haritalar seçenekler ekstra dan lisansları güncelleyin.. saygılar bys:oke: :)

dostum çok ama çok tşkr ederim dediğini wireless dan yaptım oldu ve 90 gününüz kaldı diyede yazı çıktı xD yani oLdu sağolasın dostum :) Serhat bunuda hallettik D: bi ara msnde görüşelim şu sürüm işi cnmı sıkmaya başladı çoğu programı açmıyor desteklemiyor =) telde herhangi bir sorunla karşılaşmadım he bide kapak azck oynuyor oynayıncada tema değişyor ama onuda hallettim kapakla fazla oynamıcaksın elindeyken sıkı tutucaksn xD 3 kapaktan 2si oynuyor 1i tam oturuyor =) byS =)

Üst Alt