O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

can45

can45

Üye
Arkadaşlar müziklerimi telefona attım.Peki sıra sıra dinlemek gibi bir şansım yokmu.Kulaklıkla verilen parçanın (adını bilmiyorum) üzerindeki ileri tuşuna basınca aynı şarkı baştan başlıyor.Ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

Birde kusura bakmayın flood yapıyorum ama NGaGe ile fifa 08 i yüklerken bana telmi hafıza kartımı diye sordu.Ve bkarken birşey dikaktimi çekti.Hiçbirşey yüklememem rağmen 3GB yazıyordu.Bu normalmidir...

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
Arkadaşlar müziklerimi telefona attım.Peki sıra sıra dinlemek gibi bir şansım yokmu.Kulaklıkla verilen parçanın (adını bilmiyorum) üzerindeki ileri tuşuna basınca aynı şarkı baştan başlıyor.Ne yapmalıyım

Birde kusura bakmayın flood yapıyorum ama NGaGe ile fifa 08 i yüklerken bana telmi hafıza kartımı diye sordu.Ve bkarken birşey dikaktimi çekti.Hiçbirşey yüklememem rağmen 3GB yazıyordu.Bu normalmidir...

Sorundan anladığım kadarıyla sen müziklerini müzik listesinden değil direk hafıza kartının içinden dinliyorsun. Çözümü şudur.

Masa üstünden Müzik dosyasına gir/ Oradan müzik çalara gir/ seçeneklere basıp Kütüphaneyi yenile de. Sonra Tüm şarkılara girip ister sırayla ister atlayarak dinle.

Not: Her attığın şarkını orda görünmesi için her yeni şarkı attığında kütüphaneyi yenile

Konu altında yazılanlara pek bakamadım ancak sanıyorum N79 almayı düşünen arkadaşlar en çok N79 da çekilmiş resim görmek istiyorlar... Şuan resimleri upload ediyorum birazdan kendi çektiğim resimleri paylaşıcam sizinle

can45

can45

Üye
Sorundan anladığım kadarıyla sen müziklerini müzik listesinden değil direk hafıza kartının içinden dinliyorsun. Çözümü şudur.

Masa üstünden Müzik dosyasına gir/ Oradan müzik çalara gir/ seçeneklere basıp Kütüphaneyi yenile de. Sonra Tüm şarkılara girip ister sırayla ister atlayarak dinle.

Not: Her attığın şarkını orda görünmesi için her yeni şarkı attığında kütüphaneyi yenile

Konu altında yazılanlara pek bakamadım ancak sanıyorum N79 almayı düşünen arkadaşlar en çok N79 da çekilmiş resim görmek istiyorlar... Şuan resimleri upload ediyorum birazdan kendi çektiğim resimleri paylaşıcam sizinle
Yeniledim 0 dosya bulundu:S yinede sıra sıra dinleyemiyorum

bay_ferhat

bay_ferhat

Üye
İşte kendi "N79" telefonumda çekmiş olduğum resimler. Aralarında İnönü stadında çektiğim Galatasaray maçı ve Kupa töreni resimleride mevcut amacım sadece nekadar güzel resimler çektiğini göstermektir karşı takımdan ark.ların sorun çıkartmamasını temenni ediyorum. Sonuçta kendi stadınızda düşünün o şekilde bakın.

Not : Resim boyutları çok yüksektir. Bu sebebten küçük çekilde koydum. Tam boyut görebilmek için resmin üzerine tıklamanız yeterlidir. Eminönü resimleri araç hareket halindeyken çekildi.

can45

can45

Üye
Peki arkadaşlar Telefon kilidini nasıl aktif edebilirim

samsungcu34

Üye
mp3 filan dinlerken x-plore görüyor her işimi

telefonuma format attıktan sonra bendede kilit kodu sorunu çıkmıştı bir program buldum sonra hangi siteden indirdiğimi unuttum :) ama işe yaradı, programın ismi nemesis, şimdi uploud ettim.

alternatif link

kullanımı:

PC Suite ile birlikte bilgisayara bağlayın.
Telefonunuz bağlandıktan sonra Nemesis isimli programı çalıştırın.
Program açıldığında Sağ üst köşede büyüteç resmi çıkacak ona bir kez tıklayın. Gelen ekrandan TOOLS yazan yere tıklatın.
FACTORY SETTİNG kısmından FACTORY' i işaretleyin ve RESET tuşuna basın.

Birkaç saniye sonra telefonununuz güvenlik kodu otomatik olarak eskisi gibi 12345 olacaktır.
alıntı..
(tabi bu işlem sessiz sedasız oluyor, ne biliyim 10 saniye filan bekleyin işte, işe yarıyor !)

can45

can45

Üye
pEKİ KİLİT KODUNU nasıl aktif edebilirim

chacked

chacked

Üye
bende yeni aldım şimd içinde gelen cd yi kuruyorum

Burak kardsm btn msjlrni okdmda k.bkma fkt kendini yoruyorsun yok alicam , kesin almaliym aha aldim smdi cd sni kuruyrm yapma gozunu seviyim suan telden grym szlere yardimci olmak icin ama szn sorularnz yk ki biri yazmis kronamtre yk mu : krdsm brz kurcala , boz , yap , telefn ile icli disli ol :)

Onu blmyrm krdsm ELEKTRONIC Yani Serhat krdsmize sor istrsn yada ozldn msj at ;)

slm ben sedat bende n79 kullanıcısıyım benim sorunum internetten video izleyemiyorum yardımcı oluranız sevinirim şimdiden teşekkürler.

38 veya 39. Sayfalrda bunun cvbi var brz arastrmani onerirm 50 sayfa aramak birz zr geleblr fkt cevabi bulmak ve sorunu cozmek icin deger ;)

can45

can45

Üye
Peki sağol son bir soru daha.WLAN için bağlanırken önceden paylaşılmış web anahtarı diyor.Bu kod nedir.

samsungcu34

Üye

Programı kurup yazılanları aynen yaptıysan
Araçlar > Ayarlar > Genel > Güvenlik > Telefon ve SIM kart > Kilit kodu
önce 12345 yaz sonra kafana göre değiştir kardeş :)

Hani diğer n79 cular nerde, ısıtalım şurayı :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
kilitkodunu aktif edebilmek için:ayarlar>genel>>güvenlik>telefon ve simkart>tel.oto.kilitlenme süresine süreyi gir senden güvenlik kodu isteyecek onu gir(12345 olması lazım onu daha sonra değiştirirsin yalnız)tamamdır

samsungcu34

Üye
mapavri belki bilirsin yada bilen biri vardır umarım,
hani unsigned'ları signed yapan PC programı vardı adını unuttum ! elinde olan varmı acaba ?

chacked

chacked

Üye
Peki sağol son bir soru daha.WLAN için bağlanırken önceden paylaşılmış web anahtarı diyor.Bu kod nedir.

Baglanmak istedign kisinin uzerne gelip yenile dersen o bglancgn adamn sifresini ister sifreyi grnce zaten brdaha sormuyor sorarsada sifreyi soryr iste...

can45

can45

Üye
Yani bu WEP ANAHTARI na ne yazılması gerekiyor onu soruyorum.5 kişi bulundu 5.dede aynı şeyi istiyor

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yani bu WEP ANAHTARI na ne yazılması gerekiyor onu soruyorum.5 kişi bulundu 5.dede aynı şeyi istiyor

Arkadaşım o kablosuz ağın şifresidir.sen anacak şifresini bildiğin ağlara vede açık ağlara girebilirsin.

samsungcu34

Üye
Kardeş WEP ve WPA/WPA2 bunlar wireless şifreleme çeşitleridir
yani o ağlar şifreli
WPA sağlam WEP gevşektir :)

chacked

chacked

Üye
Burdan by_ferhat ve BEKIR BIRIM Arkdslrma tskr edyrm grcktnde telefonu iyi ozetlemislr cogu sorunuda yanitini vermslr birde haprloru sormussun evt altakndn daha az geliyr fkt 2 kolonunda islevleri farkli o yuzdn farkli geliyr nasil 5+1 alirsn her birndn ayri ses gelir oda oyle bsy

samsungcu34

Üye
Aynen kardeş

Üst Alt