Anl1yorum can, mesela eksilerden biride herkesin bildii unsigned sorunu ama dert etmiyorum fazla, yani bir core codec yüklenmiyor diyo soumad1m makinadan yani _imdilik bu cihaz hacklenemiyormu_, bu kimine göre sorun te_kil etmez kimine göre uygulama yüklenmiyor diye s1k1nt1 yarat1r, senin gibi ilk defa kullan1cak olan birinin ilk yorumlar1n1da merak ediyorum..
şu an güncel olan sürüm 20.175 mi? güncellemeleri kontrol ettiğimde güncel sürüm yok diyor ama internette 30 sürümünün çıktığını duydum bi yardım.
baştan denemelisin derken biraz açabilirmisin konuyu nokia software uptaderle yaptığımda güncel olduğunu söylüyor ama sürüm 20.175baştan denemelisin, şu an 30 sürümü var, dün yükledim.
bu arada windows 7 için bilen yok sanırım?
yapamadım gittiBeyler bana sağlam bi virüs proglamı lazım telefon için
1 . WaveSecure Lite
2 . F - Secure Mobile security -5
bunları yüklüyen oldumu .yada elinde şuan kullandığı bi proglam warsa bana yollarsa sewinirim
Arkadasim core codec yükleniyor hemde hacklemeden.zaten sertifika sorunu olan çogu programin sorunsuz versiyonu var ben teli hacklemedim ve biçok pro yukledim sertifika sorunu yasamiyorum
sertifika olayı için denemeler yapmıştım ama beceremedim işte
(konu alakasız yerde birazcık ama)Belki bilgi mesajlarındandır.Arkadaşlar n79 u geçen hafta aldım ve aldığım günden beri telefonun ekranın da mesaj işareti gidip geliyor bakıyorum giden kutusunda gelen kutusun da mesaj yok hatla ilgili bi sorun olabilir diye düşünüp turkcell müşteri hizmetlerini aradım bi netice alamadım aynı sorunla karşılaşan veye sorunun ne olduğunu bilen var mı?
Arkadaşlar n79 u geçen hafta aldım ve aldığım günden beri telefonun ekranın da mesaj işareti gidip geliyor bakıyorum giden kutusunda gelen kutusun da mesaj yok hatla ilgili bi sorun olabilir diye düşünüp turkcell müşteri hizmetlerini aradım bi netice alamadım aynı sorunla karşılaşan veye sorunun ne olduğunu bilen var mı?
yaa arkadaşlar n79 güzel telefonda telefonun menüsü ve c silme tuşu dokunmatikmi hıı birde navigasyon tuşu
dokunmatik değildir inşallah
2-Yeni sürüm için pc den DEĞİL telden internete bağlanarak güncelleme yapmak istediğimde yeni sürüm yok uyarı vermektedir.Nerde hata yapıyorum ?3- Formatlar konusunda tekrar bir arkadaş nasıl yapıldığı konusunda cevap yazabilir mi ? yedeklemem yapmam gerekirmi formattan sonra eski kayıtlı bilgilerim ( resim tel no v.s.) silinir mi ?4-Şarjı 1 saatte doluyor normal mi ? wi-fi ve oyunlarda fazla takılmadığım halde şarjım 1 günde bitiyor normal mi ? NEFES ayarı çok şarj yer mi ?5-Kişileştirmenin içinde ses komutları hakkında bilgi alabilirmiyim ? 6-Bluetooth segmesindeki uzak sim modu nedir ?7-Gizmo Voıp nedir ?8- baglantı segmesinde XDM profili var bu nedir ?9-foto ayarlarında gelişmiş dijital yaklaştırma var nedir ?10- fotolar arası yavaş geçiş yapıyor ayarı vardı ama bulamadım
nerdeydi acaba ?Çok soru sordum ama cevaplayacak arakadaş/lar varmıdır ?Arkadaşım önce şunu belirteyim "dosya yöneticisi"bir klasör değil UYGULAMADIR.yani onun içine bişiy atılamaz.yanlış görmüşsün.şarzın 1 saatte dolması normaldir ama 1 günde bitmesi anormaldi.(4-5 gün dayanır deniyor)cihazı ilk aldığında 8-10 saat şarzda bıraktınmı?ayrıca zamanla düzeleceği kanısındayım.cihazını PC süitle yedeklersen hiçbir bilgi ve belgen kaybolmaz.(herzaman elinde biryedeğin olmalı bence)digital yakınlaştırma görüntüyü yakınlaştırmadır sadece(not:kullanıldığında görüntü kalitesinde birazcık kayıp yaşanabilir)Slayt gösterisini kastediyorsan galeri>slayt gösterisi>ayarlar(N78 de böyle enazından,aynı olacağını sanıyorum)öteki sorularınıda başka arkadaşlara bırakıyorum..Elimden gelen bu şimdilikÖncelikler herkeze merhaba Bir kaç sorum olacak tüm sayfaları okudum cevaplarını buldum ama şu an bulamıyorum tekrar yazarsanız sevinirim 1-başıma bir defa geldi düzeldi şimdi ama yine sormak istiyorum ayın 12 sinde resimler çektim fotograflar segmesinin içindeki ''çekilenler '' odasına atmamış DOSYA YÖNETİCİ'sinin içinde buldum.Ertesi günde tüm resimlerin içindede çıktı ama çekilenlerin içinde yok çok garip geldi bu olay bana biraz karışık yazdım inşallah anlarsınız2-Yeni sürüm için pc den DEĞİL telden internete bağlanarak güncelleme yapmak istediğimde yeni sürüm yok uyarı vermektedir.Nerde hata yapıyorum ?3- Formatlar konusunda tekrar bir arkadaş nasıl yapıldığı konusunda cevap yazabilir mi ? yedeklemem yapmam gerekirmi formattan sonra eski kayıtlı bilgilerim ( resim tel no v.s.) silinir mi ?4-Şarjı 1 saatte doluyor normal mi ? wi-fi ve oyunlarda fazla takılmadığım halde şarjım 1 günde bitiyor normal mi ? NEFES ayarı çok şarj yer mi ?5-Kişileştirmenin içinde ses komutları hakkında bilgi alabilirmiyim ? 6-Bluetooth segmesindeki uzak sim modu nedir ?7-Gizmo Voıp nedir ?8- baglantı segmesinde XDM profili var bu nedir ?9-foto ayarlarında gelişmiş dijital yaklaştırma var nedir ?10- fotolar arası yavaş geçiş yapıyor ayarı vardı ama bulamadım
nerdeydi acaba ?Çok soru sordum ama cevaplayacak arakadaş/lar varmıdır ?
maddeler arası boşluk koydugum halde çıkmıyor bide bu soruma cevap arıyorum
Arkadaşım önce şunu belirteyim "dosya yöneticisi"bir klasör değil UYGULAMADIR.yani onun içine bişiy atılamaz.yanlış görmüşsün.şarzın 1 saatte dolması normaldir ama 1 günde bitmesi anormaldi.(4-5 gün dayanır deniyor)cihazı ilk aldığında 8-10 saat şarzda bıraktınmı?ayrıca zamanla düzeleceği kanısındayım.cihazını PC süitle yedeklersen hiçbir bilgi ve belgen kaybolmaz.(herzaman elinde biryedeğin olmalı bence)digital yakınlaştırma görüntüyü yakınlaştırmadır sadece(not:kullanıldığında görüntü kalitesinde birazcık kayıp yaşanabilir)Slayt gösterisini kastediyorsan galeri>slayt gösterisi>ayarlar(N78 de böyle enazından,aynı olacağını sanıyorum)öteki sorularınıda başka arkadaşlara bırakıyorum..Elimden gelen bu şimdilik
"dosya yöneticisinin içinde buldum"yazınca öyle anlaşılıyor,neyse.TÜM resimlere bakınca hepsini gösterir(çekilenler,albümler,aylar,etiketler,indirilenler)orda görmen gayet normal ama eğer aynı resimler çekilenlerde yoksa enteresan(ordada olması gerekiyor)cevaplar için saol dosya yöneticisine bişey attım demiyorum çektiğim resimler normalde çekilenlerin içindede olması gerekmiyormu ? ama benim telde yok tüm resimlerin içinde duruyor .