O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

sensiz_mavi

Üye
Mrb N79 kullanıcısıyım.. telefon geldikten sonra 2-3 gün içinde aldıgım yerde yazılım güncellemesi yapıldı.. yapıldıktan sonra telefonu ilk aldıgım zaman menüde bulunan oyunlar yoktu tekrar ben o oyunları nasıl temin edebilir kutuda oyunlar için aktivasyon kodunu kullanmak istiyorum sanırım telefonun fabrika cıkışında içinde bulunan oyunlar sunlar..
- Asphalt 3
- Hooked On: Creatures of the deep
- Worlds series of poker
- Block breaker deluxe
- Tetris
- Space impact
- System Rush
- Brain Challenge
- Mile High Pinball
- Snakes Subsonic
- Sims 2: Pets
- FIFA 08
- Midnight pool
- Reset generation
- Bounce

kısaca arkdaşlar fabrika çıkışındaki oyunları tekrra nasıll yüklerim.. şimidedn tşk ederim iyi çalışmalar.

korsan043

Üye
onuda koycam kardeşim ben n79 uzmanıyım.!!!

slm bi soru sordum ama cvp gelmedı sen uzmanım dıosun cvp verırsen sevinirim telefonu sessize alıyorum titresim acık mesaj geldığınde tıtrıo ama çağrı geldığınde titremıor isterse sonuna kadar çalsın çağrıda tek bi titreme yok genelde kullandığım zaman herşey normal hem muzık hem titresim çalışıo ama sessize aldğımda sadece mesaj gelınce titriyo ama çağrıda titreme yok bu neden olabilir ve nasıl duzeltırım lütfen yardımcı olun...
tşkler şimdiden:(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar kvk nın sitesinde n78 n79 dan 100 tl civarında daha pahalı(n78 742 TL-n79 643 TL)sizce sebebi nedir acaba.işte link
Durum genpa dada aynı gibi n78 676 TL... n79 636 TL

bekirbirim

bekirbirim

Üye
N79 İLE İLGİLİ BÜYÜK BİR KONU AÇMAK İÇİN HAZIRLIKLARIM BİTTİ BİTECEK.!!
TÜM N79 KULLANANLARI,ALMAYI DÜŞÜNENLERİ KISACA TÜM N79 HAYRANLARINI VE SEVENLERİNİ KONUMA BEKLİYORUM.!!N79 LA İLGİLİ AÇILMIŞ EN BÜYÜK KONU OLACAK.!!UZUN ZAMANDIR UĞRAŞIYORUM.HERKESİ BEKLİYORUM.!!SORULAR,CEVAPLAR,YARDIM,UYGULAMA,OYUN,TEMA VB. TÜM N79 PAYLAŞIMLARI ORADA GERÇEKLEŞECEK.!!
HERKESİ BEKLİYORUM.!!!!!!!!!!!

İLK N79 GRUBUMUZDA ARDINDAN GELECEK ARKADAŞLAR İNŞALLAH SİZİN DESTEĞİNİZLE.!!!

İMZA:N79 UZMANI.!!!

korsan043

Üye
ya nie kımse benım soruma bişi demıo bilen yokmu arkadaşlar yardım lutfen

can45

can45

Üye
Arkadaşlar bende yarın gidip alıcam.Fakat yorumlar çok çeşitli.N73 al diyen bile var.N79 istiyorum fakat kafamdaki şu sorular tüm sayfaları okumama rağmen gitmedi..
-Sürüm yaparken sorun yaşayanlar olmuş.O sorun anında telefonun elinde kalması gibi bir durum olabilirmi.
-Kamerası sözde 5mp diyenler var 6220 den bu yüzde vazgeçtim.Aynı sorunu yaşarmıyım...
Şimdiden teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar bende yarın gidip alıcam.Fakat yorumlar çok çeşitli.N73 al diyen bile var.N79 istiyorum fakat kafamdaki şu sorular tüm sayfaları okumama rağmen gitmedi..
-Sürüm yaparken sorun yaşayanlar olmuş.O sorun anında telefonun elinde kalması gibi bir durum olabilirmi.
-Kamerası sözde 5mp diyenler var 6220 den bu yüzde vazgeçtim.Aynı sorunu yaşarmıyım...
Şimdiden teşekkürler
Arkadaşım versiyon yüklerken telefon kimsenin elinde kalmaz (kişi eğer bilinçliyse)nokia sanki ilkdefa telefon yaptı.n78 içinde aynı şeyleri zamanında söylediler.ufak tefek problemler olsada güncellemelerle tamamlanıyor.koskoca microsoftta olmuyormu sanki?eğer bilinçli kullanıcıysan hiçbişiy olmaz

AKATLI

AKATLI

Üye
bekir kardeşim inş konuyu en yakın zamanda açarsın senin bu işi en iyi şekilde yapacağına eminim :oke:

PalmerTech

PalmerTech

Üye
nokia n79 için windows 7 çıkmış bilen var mı?

bekirbirim

bekirbirim

Üye
bekir kardeşim inş konuyu en yakın zamanda açarsın senin bu işi en iyi şekilde yapacağına eminim :oke:
allah razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

slm bi soru sordum ama cvp gelmedı sen uzmanım dıosun cvp verırsen sevinirim telefonu sessize alıyorum titresim acık mesaj geldığınde tıtrıo ama çağrı geldığınde titremıor isterse sonuna kadar çalsın çağrıda tek bi titreme yok genelde kullandığım zaman herşey normal hem muzık hem titresim çalışıo ama sessize aldğımda sadece mesaj gelınce titriyo ama çağrıda titreme yok bu neden olabilir ve nasıl duzeltırım lütfen yardımcı olun...
tşkler şimdiden:(
BU SORUN SADECE VERSİYONDAN KAYNAKLANIR.!! VERSİYONUN 11,20 YADA 10 İSE BU SORUN NORMALDİR. AMA YENİ VERSİYON 30.019 U YÜKLE TÜM SORUNLA RÇÖZÜLÜYOR.!!!!!! BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYELİM.!!!!!!!

İMZA:N79 UZMANI

nokia n79 için windows 7 çıkmış bilen var mı?
windows 7 temasımı demek istiyon! yoksa ne ? açıklada bulak.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOKIA N79

O BİR DÜNYA HARİKASI

mjfs

Üye
Slm..Ben de artk n79 kullanıcısıyım bozulan n95imin üstüne aldım ve telefonumdan çok memnunum çok kibar,karizmatik,fonksiyonel bi telefon..Fiyatına göre gerçekten çok iyi bi telefon..Eğer almayı düşünenler varsa hiç beklemeyin alın derim..Gece fotoğraf çekimlerinde ve mesajlaşmada problemleri vardı,sürümünü 30.0.019'a yükselttim;kamerasını düzeltmişler,telefon hızlanmış,bi kaç ek özellik daha gelmiş,mesaj sorununu da yazma dilini ing. yaptım halloldu..Şarjı 2 gün çok rahat gidiyor,bu çok iyi bi özellik,benim n95in şarjı 1 gün bile gitmiodu..4 gblık nokia hafıza kartı da hediye yanında,2 tane de arka kapak veriolar,kulaklığı da baya iyi,açıkcası telefon beni mest etti,aldığıma hiç pişman diilim :) :)

osezer10

osezer10

Üye
kısayol tusu koptu arkdşlr bu kdr dandıkmı ya

samsungcu34

Üye
Herkese merhaba n79'u alalı nerdeyse 2 ay olucak ve baya bi alıştım doğrusu, başlık altındaki yorumların çoğunu okudum geneli memnun benim gibi, almayı düşünenlere, merak edenlere veya istatistiğe faydam olursa diye yazıyorum, insanoğlu nankör işte benimde artı ve eksi dediklerim var, buyrun:
Wlan kullanışlı ama benim gibi wlan aracılığı ile tv veya youtube'dan video izlerken telefonu elimde tutmıyım şurda masaya bi yere yan çevirip geniş ekran sabitliyim diyorsunuz çekmiyor niye mi ? wlan akışı zamazingosu tel'in sol yanında (şarj girişinin olduğu taraf) e haliyle altta kalıyor ve elinizden bırakamıyosunuz :) SOLAK kardeşlerime duyurulur. Sesi yeterli seviyede bence. Kendi standart browser'ını kullanmak sıkıcı geldi bana, yükleyin opera miniyi canavar gibi işte.
Bide evet mukavva karton inceliğindeki 4 adet tuşa basarken tırnağınızın arasına giriyor kıytık gibi, benim için gıcık bir durum :) Menülerde gezerken navigasyon tuşuna dairesel yapılan baş parmak hareketi ile dokunmatikmiş hissi uyandırıyor o güzel, :oke: evet arkadaşlar n79 uzun vadeli bir cihaz, zamanımızın 3310'u, 6600'ı, hoşgeldin diyelim ona, dışlamıyalım bağrımıza basalım onu, nokia bayi sahibi veya finlandiya vatandaşı filan değilim ;) kullananlar gözü gibi baksın olmayanlar satın alsın kardeşim, herşeye rağmen ramazan paketi gibi telefon işte, hepsi bir arada ucuz olsun diyorsanız alın alın :oke: gidipte n97'ye bayılmayın okadar parayı, n79 Gider sağlam bi 5 sene. Hoşçakalın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu fiyata bukadar özellik gerçekten harika,bence insanların n97 ye gidip 1500 tl vermesine gerçekten gerek yok(çok parası olanlar hariç).ama diyorum çok aceleye getirmesydide birazdaha sağlam yapsaydı şu cihazı.enazından n78 kadar mesela..

can45

can45

Üye
Yarın elimde olacak bakalım telefon.Siyah sipariş ettim.6220 den vazgeçip alıyoruz.Umarım memnun kalırım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yarın elimde olacak bakalım telefon.Siyah sipariş ettim.6220 den vazgeçip alıyoruz.Umarım memnun kalırım.
Hayırlı olsun kardeş,çok güzel vede özellikli telefon.güle güle kullan

can45

can45

Üye
Sağolasın kardeşim.Bakalım çok methettiler.Yüzlerce telefon elemesinden sonra onda karar kıldık.Yeniyiz bakalım.Bol Bol sorum olacak sizi sıkmam inşallah :D

samsungcu34

Üye
İşte maliyetindenmidir bilinmez "ya şu özellikde olsaydı, bu da olsaydı keşke" diyen bizler için ürettiler alelacele herhalde :) zaten dedim ya bir 5 sene geçsin aradan o zaman beklentiler değişicek, kimbilir o zamanki diyaloglarımız
"Ya arkadaşlar benim şu nokia T 401586 cihazdan colorado'daki arkadaşın kol saatine 85 TB lık dosyanın transferi yarım saat sürdü, çok bekletti yahu :) " "ya benim telefondan projeksiyonla yansıttığım görüntü sanki 75000 megapiksel değilmiş gibi geldi" filan vs.. :kop:yani demek istediğim beklentilere cevap aslında talebin ne olduğuna bağlı, n79 sadece oyun telefonudur, o bir GPS cihazıdır, sadece GPS değil, WLAN aracıdır, o bir fotoğraf makinasıdır, o uygulama ile zengileşen bir PDA cihazıdır, şeklindeki liste herkese göre değişiyor işte. Bence fiyat-performans bakımından istediği dikkati çekti gibi n79, mesela bendekine gözü kalıyor herkesin. Ama sevdim yinede.

can45

can45

Üye
İşte maliyetindenmidir bilinmez "ya şu özellikde olsaydı, bu da olsaydı keşke" diyen bizler için ürettiler alelacele herhalde :) zaten dedim ya bir 5 sene geçsin aradan o zaman beklentiler değişicek, kimbilir o zamanki diyaloglarımız
"Ya arkadaşlar benim şu nokia T 401586 cihazdan colorado'daki arkadaşın kol saatine 85 TB lık dosyanın transferi yarım saat sürdü, çok bekletti yahu :) " "ya benim telefondan projeksiyonla yansıttığım görüntü sanki 75000 megapiksel değilmiş gibi geldi" filan vs.. :kop:yani demek istediğim beklentilere cevap aslında talebin ne olduğuna bağlı, n79 sadece oyun telefonudur, o bir GPS cihazıdır, sadece GPS değil, WLAN aracıdır, o bir fotoğraf makinasıdır, o uygulama ile zengileşen bir PDA cihazıdır, şeklindeki liste herkese göre değişiyor işte. Bence fiyat-performans bakımından istediği dikkati çekti gibi n79, mesela bendekine gözü kalıyor herkesin. Ama sevdim yinede.

Talep olayı tabiki haklısın.Ama 600 YTL vereceksen sorunsuz birşeye sahip olmak istiyorsun.Biri çok memnunum derken biri dağ gibi problemleri var diyor.Biri kamerası memnun edici derken biri lanet olsun bunu aldığım güne diyor. Anlatabildimmi :oke:

samsungcu34

Üye
Anlıyorum :) can, mesela eksilerden biride herkesin bildiği unsigned sorunu ama dert etmiyorum fazla, yani bir core codec yüklenmiyor diyo soğumadım makinadan :oke: yani şimdilik bu cihaz hacklenemiyormuş, bu kimine göre sorun teşkil etmez kimine göre uygulama yüklenmiyor diye sıkıntı yaratır, senin gibi ilk defa kullanıcak olan birinin ilk yorumlarınıda merak ediyorum..

Üst Alt