O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

®_DeniZ_®

Üye
bende bir şey daha sorcam telefonuma güzel bir video oynatıcı yüklemekistiyorum hangi programı yükliim? ve de facebooktaki videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım izlemem için?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
N79 ikinci el fiyatları ne kadardır

GsBuyukavci92

GsBuyukavci92

Üye
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım beyaz N79 sahibiyim inşallah sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olurum

chacked

chacked

Üye
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım beyaz N79 sahibiyim inşallah sorunlarınıza elimden geldiğince yardımcı olurum

Hosgeldin... Bizde sana elimizden geldgnce yardimci olmaya clscz...

--------------- Ekleme ---------------

bende bir şey daha sorcam telefonuma güzel bir video oynatıcı yüklemekistiyorum hangi programı yükliim? ve de facebooktaki videoları izleyemiyorum ne yapmam lazım izlemem için?

Dostm bende 1-2 progrm denedim fkt videolar acilmadi anlamadim gtti facedeki videolari bende izliyemyrm n79 da izlenmiyr gliba hadi herkz telleri stsn video izlenen tel alsn :) :) :d

korsan043

Üye
arkadaşım telefonu yeni almışsın kaç paraya aldın acaba bakalım son fiyatı nedir :oke:

620ytl geldı bana telefon kardeşim kütahyadan aldım almadan 4 gun once 590 dı almaya gittiğimde 620 olmus :)

ARKADAŞIM ÖNCELİKLE KABLOLU MODEME WLAN İLE BAĞLANAMAZSIN..KABLOSUZ MODEMİNİN OLMASI LAZIM,VE HİÇ BİR ŞEY YÜKLEMEN GEREKMEZ..OYUN DERSEN N-GAGE OYUNLARI C R A C K
LENEBİLİYOR..YANİ ONLARI DOYA DOYA OYNAYABİLİRSİN..FORUMDA ANLATIMLAR MEVCUT...FORUMDA OYUN LİNKLERİ VEREN KONULARDA VAR ORALARADA GÖZ AT..:oke:

tşk ederım arkadaşım peki bu WLAN için önceden atanmıs WEP anahtarı ne oluyo :)
bide oyunları ındırdığım taktırde tele nasıl atarım
yardımların için tşkler:allalla:

AKATLI

AKATLI

Üye
620ytl geldı bana telefon kardeşim kütahyadan aldım almadan 4 gun once 590 dı almaya gittiğimde 620 olmus :)

saol arkadaşım bende alıcam demekki fiyat artık düşmüyo artıyo herkes N79 a asılınca tabi fiyat artmaya başladı bende en yakın zamanda alıcam inş :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaslar daha 1ay kullanilmis garantili filan n79 aldim.aldigim kisi nokia shop ta guncellme yaptrdigni soledi. Benim sorunum su kamera acilinca internete baglaniyor we her acilista baslangicta acilan sihirbaz acilyo lutfen yardim edin yeniden guncellememi yapayim?
Kamera ayarlarına gir ve <kayıt yeri>ni kapalı yap.

ThuMs

ThuMs

Üye
Arkadaşlar N79 gerçekten muhteşem bir telefon.Ben kullanıyorum 4gb'ın hepsi doldu ama telefonda hiç yavaşlama yok..ve yaklaşık 100 tane symbian oyunu var.Telefonda tık yok.300 şarkı var yine de süper telefon.Hiç donup kalmıyor,ve hala çok hızlı.Ekranı flan 16.7 milyon renk özelliğine sahip.Muhteşem bir telefon.Ayrıca tasarım bakımından da karizmatik.Tuşlarıda gayet iyi bence.Resmen aşık oldum telefona diyebilirim size.

Ben 620 tl ye aldım telefonu.Özelliklerine göre dehşet ucuz bir cihaz.Ve Türkiye'de benim şu ana kadar N79dan özellik bakımından iyi bulduğum çok az telefon var : IPhone,N97,Blackberry,N85 ve E serisinin bazı telefonları.N79 özellik bakımından küçük bir fark olsada N96yı bile geçiyor(ve N97nin zoom'u yok arkdaşlar bir internet sitesinden baktım.).

Sensörleri benim çok hoşuma gitti.Ekran dönüyor,ortadaki yön tuşlara dokunarak çevirdğinizde aşağı yukarı gidiyor.Tasarımda çok güzel.Arka kapaklar değişebiliyor.Arka kapaklar değişince temada değişiyor,bu da bir sensör.Bluetooth'u hızlı.Telefon hızlı.Muhteşem bir telefon yahu.Ayrıca bataryasıda dayanıyor baya ve çok hızlı şarj oluyor.Kamerası zaten çok güzel kapağı falan ve 5mp. :yuru Flaşı da süper çift LED flaş var. 2 tane flaş yani. Geçenlerde arkadaşım gel flaş yarıştıralım dedi.Onunki samsung U700.İlk o açtı videodan flaşı.Sonra ben açtım.Arkadaşın flaşı görünmüyor.Böyle bir şey olamaz.Flaşta ezdim.Gece flaşı güçlü olduğu için 5 metreden güzel fotoğraflar alabiliyorum.Flaş çift Xenon olsaydı daha güzel olurdu gerçi ama buna da şükür :) Kamerasının çok güçlü zoom'u var."20x" :) Videoda da çok zooumluyor.Tek düşük yanı ön kameranın VGA olması.Smasunglarda ön arka aynı oluyor kamera.Ama bu telefonun ön kamerası bile zoomluyorio ayrı.

İşletim sistemi olarak Symbian'ın son olmasa da sondan bir önceki sistemni Symbian s60 3rd v9.3 kullanıyor yanlış hatırlamıyorsam.O dosyadan dosyaya geçerken flan görüntünün gidip gelmesi efekti diğer benim için diğer telefonlara üztünlük sağlıyor..

Kısacası bu telefon bir teknoloji harikası..

acinar66

acinar66

Üye
ya ben de N79 aldım. alınca şarjı bitene kadar kullandım bitince taktım dolana kadar. 12 saate gerek yoktu diye. ilk gün çok kurcaladım akşamına bitti şarjı ama ikinci gün sabah tam dolu çıkardım şarjdan. sonra durup dururken öğlen olmadan 4'e inmiş yaw:agla. acaba batarya veya şarj aletinde mi sorun var. lütfen yardım edin ya. alet kutudan çıkan orjinal şarj aleti

ısland

Üye
ya şimdii ı phone 3gs çıktı ondan sonra n 97 çıktı tık yok fiyat aynı ben 2006 da 6230i yi 500 e maldım 1 yıl geçmedi 300 e düştü şimdi telefonu alsam garanti fiyatı düşer hem bekle bekle olmuyor en sonunda alıcam

GsBuyukavci92

GsBuyukavci92

Üye
arkadaşlar şu an bildiğim kadarıyla en ucuz N79 vatan computer da 570 tl bir de şimdi yeni turkcell hat alana %25 indirim var böyle olursa fiyat 500 e falan geliyor (fakat bana pek inandırıcı gelmedi kesin işin içinde başka birşey vardır sadece kartın 6 ay iptal edilemeyeceğini biliyorum) yine gidip teferruatını sormak gerekir

AKATLI

AKATLI

Üye
yok abi ben kesin bu teknoloji harikasını alıcam

dark_f_legend

Üye
en babası 5800 express musıc abi telefonun babası ne i etmişim de almışım her kuruşunu da hak ediyor emin olun alın bence kafayı dinleyin abi daha da bişi demiyorum

chacked

chacked

Üye
en babası 5800 express musıc abi telefonun babası ne i etmişim de almışım her kuruşunu da hak ediyor emin olun alın bence kafayı dinleyin abi daha da bişi demiyorum

tamamda arkdşm buraya niye yazıyorsun ki , birde şunu skn unutma dokunmatik telfnlar çk çbk bozulyrlar ister iphone olsun isterse samsung olsun ister nokia olsun frk etmiyor geçenlrde iphoneyi yere düşrdm baya telfncu gezdim adamlar 400 tl den aşşa fyt vermiyorlar ekranı hafif çatladı camı ve içndeki mknzması değişmesi gerekiyomuş hangi akıllı 400 tl tamir parası veriri =)=) duruyor öyle doknmtklerde cırt ya...

ThuMs

ThuMs

Üye

kardeşim 5800 kullanmadım ama tavsiye etmiyorum. Neden,çünkü Nokia'nın ilk dokunmatik telefonlarından...Dokunmatik olayı Nokia'larda daha emekleme aşamasında..Herhangi bir sorun çıkabilr bence.. ;)

AKATLI

AKATLI

Üye
kardeşim 5800 kullanmadım ama tavsiye etmiyorum. Neden,çünkü Nokia'nın ilk dokunmatik telefonlarından...Dokunmatik olayı Nokia'larda daha emekleme aşamasında..Herhangi bir sorun çıkabilr bence.. ;)

sana katılıyorum :oke:

yasin_57

yasin_57

Üye
N79 telefonu n96.n97.n86 hariç hepsine on basar diyorum :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Video oynatıcı olarak CoreCodec CorePlayer v1.35
Facebook ve youtube gibi sitelerden videoları sorunsuz olarak izleyebilmen içinde Skyfire 1.1 (v1.1.0.13041)(skyfire programını cihazından get.skyfire.com adresine girerek de cihazına indirebilirsin).

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
5800 vs N97 ikisininde eksikleri var pek iyimser degilim. Dokunmatikse iPhone derim onun üstüne yok. Ama bence en iyi cebimde olan yani N79 hehe:D

Üst Alt