O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

can45

can45

Üye
Çözemedim gitti şu telefonu:)

chacked

chacked

Üye
kısayol tusu koptu arkdşlr bu kdr dandıkmı ya

Dostum allah bilir nasil becerdin o isi yada teli nasl kullanyrsn kendine bi sor 100 kisidn nedn ben ? Okdr kisinin tuslari saglam bsy olmuyr kirlmyr bi senin telfnun tsu kirlyr ne bcm telefn bu ya dyrsn yapma allah askna :s ben teli alali 3-4 ay oldu ustndeki jiltnlri duryr + 1 tane cizk yk kilfndn cikarmiyrm cok dikkat edyrm ! Telefnla nkdr iyi gecnrsen oda seninle iyi gcnr ;) olacagi varsada olr gcn arkinin elindeki tele top geldi dustu buna nedicksn :s

Esendağlı

Esendağlı

Üye
chacked

chacked

Üye
Herkese merhaba n79'u alalı nerdeyse 2 ay olucak ve baya bi alıştım doğrusu, başlık altındaki yorumların çoğunu okudum geneli memnun benim gibi, almayı düşünenlere, merak edenlere veya istatistiğe faydam olursa diye yazıyorum, insanoğlu nankör işte benimde artı ve eksi dediklerim var, buyrun:
Wlan kullanışlı ama benim gibi wlan aracılığı ile tv veya youtube'dan video izlerken telefonu elimde tutmıyım şurda masaya bi yere yan çevirip geniş ekran sabitliyim diyorsunuz çekmiyor niye mi ? wlan akışı zamazingosu tel'in sol yanında (şarj girişinin olduğu taraf) e haliyle altta kalıyor ve elinizden bırakamıyosunuz :) SOLAK kardeşlerime duyurulur. Sesi yeterli seviyede bence. Kendi standart browser'ını kullanmak sıkıcı geldi bana, yükleyin opera miniyi canavar gibi işte.
Bide evet mukavva karton inceliğindeki 4 adet tuşa basarken tırnağınızın arasına giriyor kıytık gibi, benim için gıcık bir durum :) Menülerde gezerken navigasyon tuşuna dairesel yapılan baş parmak hareketi ile dokunmatikmiş hissi uyandırıyor o güzel, :oke: evet arkadaşlar n79 uzun vadeli bir cihaz, zamanımızın 3310'u, 6600'ı, hoşgeldin diyelim ona, dışlamıyalım bağrımıza basalım onu, nokia bayi sahibi veya finlandiya vatandaşı filan değilim ;) kullananlar gözü gibi baksın olmayanlar satın alsın kardeşim, herşeye rağmen ramazan paketi gibi telefon işte, hepsi bir arada ucuz olsun diyorsanız alın alın :oke: gidipte n97'ye bayılmayın okadar parayı, n79 Gider sağlam bi 5 sene. Hoşçakalın.

(inanin tuslara alistkdn snra dokunmatik gbi gelicektr yetrki 1 - 2 hfta kullanin + kolay kolay fiyati da azalmaz ornek verck olursak 6500 slide arkdsm bu teli 1,5 sne once 550 ye almsti teli gcn sordk adam 500 dedi :s guzel telefnlrn fytlari kolay kolay azalmaz brde 8800 bu teli anlamadim gtti cikali 5 sene oldu :d tel hlndaha 2.400 ve telfnda hcbr ozellik yok sadece kasasi celik ) Dostm gercknde dgru sylyrsn ramazan paketi gbi hepsi bi arada ve ucuz bncede kacirmayn bunuda unutmyn ki kusursz tel yktr istrse 10.000 TL Olsn frk etmes tel alrken bkdr sknti yaparsnz kafayi yrsnz , tel fln alamazsnz sanki tel obur tarafa sznle gelck ileri dogru satarsnz bska alrsnz , tamam okdr para vryrz tabikide arastrcz tabikide eksiksz olck dyrsnz oyle bi tel bulursnz bnada soyleyin bnde alym 3-4 tne ;)

--------------- Ekleme ---------------

Yeniledim 0 dosya bulundu:S yinede sıra sıra dinleyemiyorum

Dostm bu n79 da bu sorundan bska hcbr sorunla karsilasmadim tabi ufak tefk donma problmlri haric arada tele bsylr olyr kitlnyr cok mu yoruyz ne bksna cevaplari bile teldn yaziyorz :) tele mzk atyrm yenile dyrm yenilenemedi dyr arada da sistm hatasi dyr ben soyle yapyrm mzklri slyrm bstan atyrm ozaman otamatik olrk sarkilar mzk calara glyr fkt bi sure snra yine hata vryr dinliyemiyrm tek tek dosya yntcsndn dnlmk zrnda kalyrm bu sorunu bence kmse cozemez xd ck ilgnc bsy fkt son olarak da hafiza karti icndykn frmat atmyi dncm ozaman blki duzeleblr :s brde bi arkds sormus bilglrm rsmlrm oynlrm telfn nmrlrm vs vs gdr mi dye evt gdr fkt sm kartni ve h. kartini cikartrsn gtmz fkt bence kart icndykn frmt at icnde ozel bsylrn varsa bgla pc ye ne varsa at pc ne nokianin programlryla yedklmene de grk yk bgla pc ne ne varsa at ;)

Sakın şu hataya düşme"ben herşeyini hemen öğrenmeliyim"yavaş yavaş öğren tam öğren,ne sen hırpalan nede telefon hırpalansın.

Haklsn... Fkt ben bsy blrm onu sylrm yanlisi ogrnmedn dogruyu ogrnemyrsn bzlck dye korkmayin bozun teli altina usune gtrn serhat arkadsmn dedigi gbi cocuk gbi ne korkuyrsn boz gtsn boza boza ogrncksn vala daha once cok tel kullandm fkt bu yni isltm sistemlerni ilk defa kullanyrm ve hcte ybnci gelmedi ayni pc gbi boz , frmat at , guncelle xd vala bu yeni N serileri okdr hsma gtti ki dun gttm tekrar sylyrm krdsme n86 8MP aldm vede teli gzm kapali kullanyrm nasl olsa isltm sistemi olrk ikisde ayni tel ... O yzdn korkmyn bozun nsl olsa 2 yil garantisi var 2 sene icrsnde de teli altina ustne getrirsnz, ogrnrsnz , teli pc gbi kullanrsnz ;) brde ne zaman telfnu sokersn iyice ogrnrsn ozaman telin zevkini alirsnz yoksa aramak icin n79 alyrsn hc almayin :)

nhan

Üye
iyi gunler bende n 79 almak istiyorum ama bir sorum olacak bu telefon ile youtube gibi sitelerden video izlemek nasıl oluyor kalitelimi (wlan kullanarak)

samsungcu34

Üye
kalite idare eder, wlan aracılığı ile youtube gibi siteleri izlemek için en güzel yol skyfire browser :oke:

MusTyy_

Üye
Selam arkadaslar..
öncelikle paylasımlarınız ve yorumlarınz ıcın tesekkurler.n79 u burda inceledım ve gercekten güzel inş 1 hafta ıcınde almayı dusunuyorum.
Ama bi sorum olucak SESİ AZ ÇIKIO demıs bı kaç arkadasımız cok mu az? :Sben 5310 xpressmusıc kullandım telde ses die bişi yok aldıgım gun pişman oldum:).. n73 kadar cıkıo mu ses?

mumin27

Üye
yahu arkadaşlar ben bu telefona virüs bulaştırdm cıldırıcam acayipte Sinir oldum onun için bana destek verirseniz sevinirim format atmanın telefona zarar verdiğini düşünüyorum o yüzden virüs programı ile virüs taraması yapsam kesin sonuç elde edebilir miyim? LÜTFEN YARDIM!!!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yahu arkadaşlar ben bu telefona virüs bulaştırdm cıldırıcam acayipte Sinir oldum onun için bana destek verirseniz sevinirim format atmanın telefona zarar verdiğini düşünüyorum o yüzden virüs programı ile virüs taraması yapsam kesin sonuç elde edebilir miyim? LÜTFEN YARDIM!!!
Öncelikle geçmiş olsun,format atmak cihaza zarar verirmi bilmem, öyle olsaydı bir çoğumuzun telefonu elimizde kalırdı diye düşünyorum.ben olsam önce telefona hard format atardım sonrada hafıza kartını biçimledirirdim(virüs bulaşmış olduğunu düşünerek söylüyorum)sonra forumda verilen antivirüs programlarının biriyle(tercihimde kaspersky olurdu) tekrar taratırdım.
not:eğer telefonun yedeğini almışsan ondada virüs bulaşmış olması ihtimalini gözardı etme

MusTyy_

Üye
telefonun sesı hakkında bilgi verıcek yokmu....?:(

acinar66

acinar66

Üye
Dostum allah bilir nasil becerdin o isi yada teli nasl kullanyrsn kendine bi sor 100 kisidn nedn ben ? Okdr kisinin tuslari saglam bsy olmuyr kirlmyr bi senin telfnun tsu kirlyr ne bcm telefn bu ya dyrsn yapma allah askna :s ben teli alali 3-4 ay oldu ustndeki jiltnlri duryr + 1 tane cizk yk kilfndn cikarmiyrm cok dikkat edyrm ! Telefnla nkdr iyi gecnrsen oda seninle iyi gcnr ;) olacagi varsada olr gcn arkinin elindeki tele top geldi dustu buna nedicksn :s

aman kardeş sakınılan göze çöp batarmış. ben de çok koruyodum telefonumu sonunda düştü:agla:vur
üstelik üzerinde kılıf varken. tam da kılıfın üst tarafına açık kısma düştü şansıma.:vur azcık üstü çizildi. dikkat et:oke:

yakkoc

Üye
peki bu n79 şaheseri için program önerek olan yokmu veya nerden bulabilirim.opda'dan sertifikamı aldım ama henüz kullanmadım.program bulamadım.

ilhn6111

ilhn6111

Üye
n79 alın bulabileceğiniz en iyi telefon

jayzk1907

Üye
Arkadasımm aldım kullanıyorumm bı sorunu yok alllaha sukur gorsel acıdan ıyı telefon dedıkkları gıbı bıraz mesaj olayı yavas oluyor ama ramı guclu sayılır oyun ve programlarda sorunsuz calısıyor muzık ıyı dınlanıyor ve kıbar allah ıcın!

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadasımm aldım kullanıyorumm bı sorunu yok alllaha sukur gorsel acıdan ıyı telefon dedıkkları gıbı bıraz mesaj olayı yavas oluyor ama ramı guclu sayılır oyun ve programlarda sorunsuz calısıyor muzık ıyı dınlanıyor ve kıbar allah ıcın!
Hayırlı olsun arkadaşım,mesaj olayını ise dili ing.ce yaparak çözüyorlarmış

TEKKAŞ

Üye
48 sayfa olmuş ; ???????Yadırgamayın ama ben ve birçok arkadaş son model telefonlara yabancıyız.Şahsen yabancıyım ben,sitede çok gezdim çok güzel programlar ve anlatımlar var ama hangileri işimize yarar bilemiyorum hepimiz n79 kullanısıyız sizlerden ricam ; bu başlık altında n79 uyumlu denemmiş programları yanınlamanız Gercekten ben n79 dan cok iyi anlarım diyen bir arkadaş şöle çıksa bak bu n79 dur sürüm güncelleme şöle yapılır pc suit indircegimiz programı nasıl indirilcegini anlatsa diyeceksiniz her yerde yazıyor bunlar diye ama burası n79 başlıgıysa n79 hakkında hersey anlatılsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

®_DeniZ_®

Üye
arkadaşlar N79 un en son sürümü şu an nedir?

korsan043

Üye
s.a arkadaslar bi sorum olacak kulaklık ile konusurken tel birden bire reset atıyor kendıne kapanıp açılıo bunu neden yapar ve nasıl duzelcem:( tşkler şimdiden

bekirbirim

bekirbirim

Üye
v 30.019 dur

s.a arkadaslar bi sorum olacak kulaklık ile konusurken tel birden bire reset atıyor kendıne kapanıp açılıo bunu neden yapar ve nasıl duzelcem:( tşkler şimdiden
sorun tamamen versiyon kaynaklı v30.0.19 yükle geçer

Üst Alt