O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

cozturk

cozturk

Üye
s.a aRkadaşm bn bu teLefonu aLmayı çok istiyoRum bugun yaRın aLrm bu yoRumLarı okudktan soNra kafam biRaz karıştı bana yaRdımcı oLabiLrmsn msn adResmi veRsm..

--------------- Ekleme ---------------

ömeR arkadasım msnmi ekLeRmsn ssenden yArdm aLmk istyoRm [email protected] tşK edRm şimdiden

aLLah aşkına bana yyaRdmcı oLabLck herkes ekLsn aceLe edyoRm çünkü teLi aLıcm :)

NE SORUCAKSINKİ ARKADAŞIM...TEK KELİMEYLE..600TL YE KADAR ALINACAK EN AMA EN İYİ TELEFON..BUNUN ÖTESİ YOK ..AMA 600TL ÜZERİ VERİCEKSEN DİĞER TELEFONLARA BAK...
:oke:

Neverex

Üye
NE SORUCAKSINKİ ARKADAŞIM...TEK KELİMEYLE..600TL YE KADAR ALINACAK EN AMA EN İYİ TELEFON..BUNUN ÖTESİ YOK ..AMA 600TL ÜZERİ VERİCEKSEN DİĞER TELEFONLARA BAK...
:oke:

Telefonun hakkında bilgi verirmisin arkadaşım

memoooo

Üye
Telefon çııtğından beri gözümedeydi en sonunda geçen hafta aldm siyahını gerçekten kullanıcı süper bi telefon bnce piyasada alınacak en ii telefon bu hem genç işi hem kullanışlı hemde özellikli...tuş takımı ile sölenelerin hepsi kalan ilk aldığınızda kullanamayabilirsnz ama en fazla 2 3 sa sürer alışmanz bn hiç bir sıkıntı çekmiorm ki bundan önce kullandıgm iki telde pda idi dokunmatk

aLone

aLone

Üye
s.a aRkadaşm bn bu teLefonu aLmayı çok istiyoRum bugun yaRın aLrm bu yoRumLarı okudktan soNra kafam biRaz karıştı bana yaRdımcı oLabiLrmsn msn adResmi veRsm..

ömeR arkadasım msnmi ekLeRmsn ssenden yArdm aLmk istyoRm [email protected] tşK edRm şimdiden

aLLah aşkına bana yyaRdmcı oLabLck herkes ekLsn aceLe edyoRm çünkü teLi aLıcm :)

kardeş ben pek msn kullanmam denk gelmeyiz özelden sor istediğini

arkadaşlar ayrıca eski mesajlarıda bi okuyun araştırın aradğınız ordada olabilir

cogsacma

cogsacma

Üye
n79 süper kullanıyorum ama tek sorun sertifika hatası o unuda halletcem kimi imei istiyo (güvenmiyorum) kimi tarihi geri aldiyo (saçma) kimi program söylüyo ama her yüklediğin oyun program tema için ayrı ayrı uğraşcan bune yawww insan ne yapacağını bilemiyo

islkj

Üye
bence bir anket yapılsa güzel olur kim hangi renk n79 kullanıyor diye=)=)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
%90 siyah çıkar:D

islkj

Üye
%90 siyah çıkar:D
evet kesin öyle çıkar:)
ama ben bir türlü sevemedim siyahı yaa:S

birşey soracağım n79 da ekran koruyucu özelliği var mı?

Yuksek_Doz

Üye
arkadaşlar merhaba 2 hafta önce n79 aldım muhteşem bi telefon çok güzel ama 2 haftadır hareket sensörüyle oynayabileceğim oyun veya kullanabileceğim program arıyorum ama bulamadım bu sitede sensör oyunlarından telefonuma indirdim ama hiçbirini desteklemiyor lütfen yardımcı olurmusunuz . Bende telefonumla gerçekçi oyunlar oynamak istiyorum artık

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Onlar nasıl oluyor anlatırmısın belki bulabilirm.

Yuksek_Doz

Üye
hareket sensörü ile oynanıyor oyunlar mesela bir araba yarışı oyununda telefonu sağa sola çevirdiğin zaman araba da dönüyor anlayacağın telefon direksiyon gibi bşi oluor hiç tuş kullanmadan sensör ile oynuyorsun bi arkadaşımda 5800 var onda görmüştüm bu oyunu n79 da da hareket sensörü olduğu için bu telefonda da oynayanacağını dşünüyorm

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
BEkle 10 dk ...

bi tek bunu bulabildim:D

Yuksek_Doz

Üye
telefonuma attım açmıor o oyunu ya:S

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bende açtı oyunu açtım ama unlock kodu bulamadım:D

Yuksek_Doz

Üye
hadi ya :S

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
walla

Yuksek_Doz

Üye
arıorm arıorm ama hep 12345 çıkıo karşıma ama 12345 yazınca da olmuo invalid dio:S

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
:@Aynen carck :) te yüklemioo

sinir oldmmm

engelci

Üye
arkadaşlar kesinlikle tavsiye edebilcegim bi tel bugüne kadar nokianın kullandıgım en güzel teli

Üst Alt